از ارتقای رتبه علمی تا رونمایی از طرحهای سرمایهگذاری دانشبنیان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از زاهدان، علی سروریمجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی و امور استانهای دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام سیدحامد علمالهدی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در تقریب مذاهب و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با سردار محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در این دیدار اظهار کرد: این دانشگاه در زاهدان به عنوان مرکز استان ۲۱ آذر ۱۳۶۱ در مکانهای استیجاری آغاز به کار کرد. اکنون دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان دارای ۶ واحد و ۲ مرکز در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، چابهار، زابل، سراوان و خاش و تمرکز در شهرهای نیکشهر و دارای ۲۷۲ هیئت علمی و ۴۹۲ کارمند است.
مسعود اکبریزاده متذکر شد: ۲۶ پردیس آموزشی در سراسر استان سیستان و بلوچستان در حال فعالیت هستند و ۳۳ هزار دانشجو مشغول تحصیل و در ثبت نام مهر ۱۴۰۱ رشد ۱۸ درصدی جذب دانشجو داشتهایم که در مقایسه با سالهای گذشته دانشگاه را در وضعیت بهتری قرار داده است.
وی یادآور شد: در رتبهبندی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان به عنوان سطح ویژه، واحدهای چابهار و ایرانشهر سطح یک، واحد زابل سطح دو واحدهای سراوان، خاش، نیکشهر و زهک به عنوان سطح ۳ شناخته میشوند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: براساس آخرین آمار واحد زاهدان ۲۰ درصد و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان ۱۱ درصد جذب دانشجو داشتهاند.
اکبریزاده درباره رشد جذب دانشآموزان مدارس سما با توجه به کیفیت این مدارس گفت: در مجموعه مدارس سما از نظر تعداد دانشآموز ۳۰ درصد رشد داشتهایم، تعداد مدارس از ۱۹ مدرسه به ۲۱ مدرسه رسیده، یعنی ۲ مدرسه به تعداد مدارس اضافه شده و کلاسهای درس دانشآموزان از تعداد ۱۳۰ کلاس به ۱۷۱ کلاس ارتقا یافته است.
وی درباره ارتقای ارزیابی عملکرد دوره ارزیابی ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان در سطح استانها و دانشگاههای مستقل عنوان کرد: امتیاز کل استان در دوره ارزیابی ۱۳۹۹ -۱۴۰۰؛ ۴۵۰/۰۳ بوده است که در سال ۱۴۰۰ -۱۴۰۱ به عدد ۶۴۳/۸۱ ارتقا پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تبیین کرد: این دانشگاه در عمل به تعهدات تفاهمنامه عملکردی نسبت به دوره ارزیابی قبل ۴۳/۰۶ پیشرفت داشته و برنامهمحور بوده و توانستهایم رتبه کل استان در بین استانها و واحدهای مستقل دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ که ۲۹ بوده را در سال ۱۴۰۰- ۱۴۰۱ به رتبه ۱۷ ارتقا دهیم.
اکبریزاده درباره طرحهای سرمایهگذاری دانشبنیان واحدهای دانشگاهی استان سیستان و بلوچستان این طرحها را به سه قسمت کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تقسیم کرد و گفت: طرحهای اقتصادی کوتاهمدت دانشگاه شامل اجاره اماکن ورزشی، کلینیک فرهیختگان، خوابگاهها، داروخانه، بوفههای دانشگاه، احداث مکان آشپزخانه و غذای بیرونبر در واحد زاهدان و راهاندازی تالار هتل برای مراسم است.
**مزرعه ۴ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی ایرانشهر احداث میشود
وی تأکید کرد: طرحهای اقتصادی میانمدت شامل طرحهای اقتصادی کشاورزی میشود؛ طرح مزرعه ۴ هکتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر، کشت چای ترش و نخیلات، طرح مزایای ۲۰۰ هکتاری کلکلی واحد خاش، احیای چاه و کاشت زیتون و گیاهان روغنی، طرح مزرعه تحقیقاتی ۱۳ هکتاری زیتون و علوفه واحد زاهدان و طرح پرورش بز مورسیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان ازجمله آنهاست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان توضیح داد: طرح پرورش مرغ بومی تخمگذار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، طرح احداث سردخانه خرما دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراوان، طرح راهاندازی باغ میوههای گرمسیری دانشگاه آزاد اسلامی مرکزی نیکشهر، طرح راهاندازی مزرعه پرورش میگو و آبزیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار از دیگر برنامههای میانمدت است.
اکبریزاده تشریح کرد: اخذ دریافت ۲۰۰ هکتار زمین کشاورزی از زمینهای وابسته به قرارگاه جهاد اقتصادی مردمی شهید شوشتری استان سیستان و بلوچستان زیرمجموعه قرارگاه سازندگی اقتصاد مقاومتی در نوار مرزی و همجوار با کشور پاکستان برای اجرای پروژههای تحقیقاتی پژوهشی آموزشی و سرمایهگذاری اقتصادی دانشبنیان از دیگر برنامههای میانمدت است.
وی با برشمردن طرح بلندمدت سرمایهگذاری دانشبنیان عنوان کرد: تبدیل به احسن نمودن خوابگاه فاطمیه واحد زاهدان به ساختمان تجاری اداری، املاک و منازل مسکونی در سطح شهر زاهدان و مجتمع مسکونی، بخشی از سایت واحد زاهدان و ایجاد مجتمع تجاری زمین مشرف به خیابان دانشگاه، املاک واحدهای خاش، سراوان، ایرانشهر و تبدیل به پاساژ تجاری از دیگر طرح بلندمدت این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان همچنین درباره همایشهای اقدام شده و همایشهای در دست اقدام اظهار کرد: همایش ملی نقش بهداشت و درمان در مدیریت بهینه و همهجانبه بحرانها در واحد زاهدان، همایش ملی تجلی ولایتمداری و محبت اهل بیت(ع) با موضوع فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران با تأکید بر استان سیستان و بلوچستان در واحد زابل و دومین همایش حکمت و ادبیات در فرهنگ و تمدن اسلامی در واحد زاهدان در سال جاری ازجمله این همایشهاست.
اکبریزاده افزود: همچنین برگزاری نهمین همایش قیام تاریخی عاشورا از دیدگاه اهل سنت در واحد سراوان و همایش محیط زیست واحد زاهدان و دومین جشنواره ملی شعر نبوی در واحد زاهدان ازجمله دیگر همایشهایی است که برای آینده برنامهریزی شده و در دست اقدام است.
انتهای پیام/