دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر اتحادیه امت واحده در گفت‌وگو با آنا:

بیان هنرمندانه مشکلات اقتصادی با سینمای مستند جریان‌ساز خواهد شد

بیان هنرمندانه مشکلات اقتصادی با سینمای مستند جریان‌ساز خواهد شد
دبیر اتحادیه امت واحده بیان هنرمندانه مشکلات اقتصادی در سینمای مستند را عاملی برای جریان‌سازی و تقویت نقد درون‌گفتمانی می‌داند.
کد خبر : 826625

علیرضا کمیلی دبیر اتحادیه امت واحده در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری آنا با اشاره به اهمیت تولیدات هنری برای پیشبرد جریان وحدت شیعه وسنی در کشور گفت: پروژه وحدت به دنبال هم‌زیستی صادقانه آدم‌ها با هم‌دیگر است که یکی از ثمراتش کنار رفتن نگاه‌های افراطی است. افراطی‌ها همیشه هستند. در همه ادیان و همه‌جا هم هست. یعنی ما تندرو یهودی، مسیحی، بودایی داریم اما این گروه در اقلیت هستند، اما باید میزان اثرگذاری آنها را به صفر نزدیک کنیم.

** جذابیت یک جشنواره سینمایی برای یک فعال فرهنگی

وی افزود: هفته گذشته این فرصت ایجاد شد که با حضور در سینما فلسطین، بیننده چند اثراز سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار باشم. وجه تمایز این جشنواره در نسبت با سایر رویدادهای هنری همین مردمی بودن آن است. از طرف دیگر برخی اقشار اجتماعی که شاید در آثار حرفه‌ای سینمایی و تلویزیونی به مشکلات و آرزوهای آنها توجهی نمی‌شود در آثار این جشنواره محوریت پیدا می‌کنند. این محوریت‌یافتن، هم شامل نقاط دورافتاده جغرافیایی است و هم موضوعاتی که در سینما به حاشیه رفته‌اند را در بر می‌گیرد.

بیان هنرمندانه مشکلات اقتصادی در سینمای مستند جریان‌ساز خواهد شد

این فعال فرهنگی عنوان کرد: شما به عنوان مخاطب در رویدادهای دیگر شاید بسیاری از دغدغه‌های خود را نبینید اما در این جشنواره دغدغه‌هایی که مردم دور از مرکز دارند به خوبی منعکس شده است. یکی از این مسائل مهم بحث رسیدگی به اوضاع مرزنشینان و تقویت ایده وحدت به صورت عملیاتی است. از آنجایی که من و جمعی از دوستانم سال‌ها است که درگیر موضوعاتی ازاین دست هستیم، دیدن مستندها و فیلم‌هایی که دراین زمینه شناخته شده‌اند کمک زیادی به پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ما می‌کند. اصولاً بیان هنرمندانه معضلات اقتصادی در بستر سینمای مستند می‌تواند جریان‌ساز باشد.

کمیلی افزود: در طول این سالها نیز سوژه‌های متعددی به ویژه در زمنه آثر مستند راهگشای فعالیت های ما بوده انداین مستندها با انعکاس مشکلات مردم توانسته اند موج اجتماعی ایجاد کرده و جریان نقد درون گفتمانی و مطالبه گری از مسئولان را تقویت کند  

دبیر اتحادیه امت واحده عنوان کرد: در این بین فقط نباید به جریان تولید آثار بسنده کرد. یکی از نکاتی که هم متولیان جشنواره عمار و هم سایر مدیران سینمایی باید به آن توجه داشته باشند، توزیع مناسب و تاثیرگذار آثار در گستره کشوری است. در اکران آثار، چه به صورت جهادی و مردمی و چه در بُعد تجاری باید گروهای هدف را بشناسیم و سازوکار درستی را تعریف کنیم. ضمن این که در موضوعی مثل ساخت آثار سینمایی و مستند وحدت مسلمانان نباید از مخاطبان منطقه‌ای هم غافل شد.

لازم به یادآوری است سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار از پانزدهم تا بیست و دوم دی ماه به دبیری سهیل اسعد در سینما فلسطین تهران برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب