دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زاکانی در برنامه جهان‌آرا؛

متعهد به واگذاری سالانه ۸۰ هزار خانه به مردم تهران هستیم

متعهد به واگذاری سالانه ۸۰ هزار خانه به مردم تهران هستیم
شهردار تهران گفت: در خصوص مسکن، قرارگاه جهادی مسکن را ایجاد کردیم و معاونت شهرسازی محور شد و ۴۰۰ هزار واحد را تاکنون تفاهم‌نامه نوشتیم و شهرداری بالغ بر ۲۵ هزار واحد را شروع کرده و سالانه ۸۰ هزار واحد را به مردم متعهد هستیم که خروجی آن از پایان سال خواهد بود.
کد خبر : 826528

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی در برنامه «جهان‌آرا» با بیان اینکه منطقی نیست به واسطه مشکلات تمامی پروژه‌های شهر را تعطیل کنیم، گفت: آزادراه شهید شوشتری که ۱۶.۵ کیلومتر است را فعال کردیم و یال غربی بزرگراه یادگار امام که سال‌ها تعطیل بود را با وزارت دفاع، ارتش و وزارت آموزش‌وپرورش آغاز کردیم.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: تهران ۶۰۰ کیلومتر بزرگراه دارد که ۹۷ اصلاح تقاطعی داشته که اصلاح نشده که ۷۸۰ کیلومتر راه مردم را به ۵۷ کیلومتر تبدیل می‌کند و روزانه ۶۰۰ هزار لیتر بنزین کمتر مصرف می‌شود.

وی با اشاره به ایجاد انضباط مالی در شهرداری تهران عنوان کرد: در حوزه حمل‌ونقل عمومی تهران ۵۰۰ هزار و هفت میلیارد تومان پول می‌خواهد که تصمیم گرفتیم از طریق مولدسازی این موضوع را دنبال کنیم.

زاکانی گفت: تمامی مصوبات کمیسیون ماده پنج که نقطه کلیدی شهر است، در سایت قرار می‌گیرد و به‌طور شفاف مشخص است و رویکرد کمیسیون تغییر پیدا کرده است.

زاکانی با اشاره به تصمیم‌گیری در خصوص ده کن و ده ونک در کمیسیون ماده پنج عنوان کرد: در خصوص خیابان قزوین که روزی گل سرسبد تهران بود تصمیم برای آبادسازی و جداره سازی گرفته شد.

شهردار تهران بیان کرد: ۱۰۳ ساختمان، ملک و باغ بود که قیمت آن ۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بود که الان در دستور کار مولدسازی قرار گرفته است و یک قلم آن ۱۵ مورد است که هشت هزار میلیارد تومان در خصوص آن دنبال شد و اعاده شد.

وی تصریح کرد: دو هزار و هشت پروژه را در منظر مردم گذاشتیم تا خود مردم اولویت‌گذاری کنند و تاکنون بالغ بر ۴۷۰ هزار نفر شرکت کرده‌اند.

زاکانی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در مورد تمامی امورات مردم و نخبگان ناظر بر ما باشند، اظهار کرد: سامانه «من شهردارم» در حال توسعه است و کم‌کم خود مردم امورات را دنبال خواهند کرد.

شهردار تهران با اشاره به آسیب دیدن تمامی سامانه‌های شهرداری تهران در خردادماه اظهار کرد: در حال حاضر در حال گسترش سامانه‌ها هستیم و روز به روز در حال شفاف‌تر شدن هستیم.

وی با بیان اینکه ۶۳ پیمانکار طرح داریم که در ۱۲۳ ناحیه کار جمع‌آوری زباله را انجام می‌دهند، گفت: این زباله‌ها به هشت مرکز منتقل می‌شود و سپس به آرادکوه می‌رود.

زاکانی بیان کرد: در هر منطقه یک پیمانکار زباله خشک داریم. در حال حاضر کاری که انجام می‌شود، این است که این هشت پهنه ساماندهی شود و تفکیک در پهنه‌ها صورت گیرد و زباله‌ها به‌گونه‌ای تفکیک شود که کمتر از ۳۰ درصد به آرادکوه منتقل شود.

شهردار تهران با بیا اینکه چهار هزار میلیارد تومان قیمت پسماند است، گفت: عده‌ای از طریق زباله سرمایه‌دار شدند. ما در ابتدا آمدیم این مسیر را هموار کنیم. نرم‌افزاری را بالا آوردیم و تا بر اساس زمانبندی تا ۱۵ اسفندماه رونمایی خواهد شد.

وی گفت: این نرم‌افزار این امکان را می‌دهد که با تک‌تک مردم ارتباط برقرار کنیم و زباله را از مبدأ دریافت کنیم و خود به خود چرخه جداسازی زباله توسط کودکان جمع خواهد شد.

زاکانی اظهار کرد: کنار این موضوع به دنبال تبدیل بخشی از پسماند به انرژی هستیم تا خروجی برای آرادکوه به کمتر از ۱۰ درصد برسد.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود و در خصوص موضوع مسکن گفت: در سال ۹۱ در تهران ۳۱ هزار پروانه ساخته شده و در سال ۱۴۰۰ تعداد پنج هزار و ۴۰۰ پروانه صادر شده است.

وی با بیان اینکه مسئولیت همه کارهای تهران مربوط به ما است، گفت: مدیریتی را در تهران تحت عنوان مدیریت مشارکتی آغاز کردیم و در موضوعات اجتماعی با ایجاد قرارگاهی با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط ورود پیدا کردیم.

زاکانی با بیان اینکه شهرداری توانمند است، گفت: بر همین اساس در خصوص مسکن پیش از عید قرارگاه جهادی مسکن را ایجاد کردیم و معاونت شهرسازی محور شد و ۴۰۰ هزار واحد را تاکنون تفاهم‌نامه نوشتیم و شهرداری بالغ بر ۲۵ هزار واحد را شروع کرده و سالانه ۸۰ هزار واحد را به مردم متعهد هستیم که خروجی آن از پایان سال خواهد بود.

شهردار تهران افزود: روز گذشته فروش متری و استیجاری مسکن مصوب شد. مدیریت شهری خود را مکلف به خدمت به مردم می‌دانند.

وی گفت: در تهران ۳۵۰ هزار خانه خالی وجود دارد که اغلب در مناطق بالا شهر است و در حال حاضر یک میلیون خانه برای ساکنان تهران کم داریم.

زاکانی با بیان اینکه در ادوار گذشته شیب قیمتی مسکن نسبت به سایر مسائل ارزش پول مردم را حفظ می‌کند، گفت: در حال حاضر ۶۷ سال با حقوق کارمندی طول می‌کشد تا فردی بتواند خانه بخرد.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: فروش متری از طریق بورس و از طریق سامانه‌هایی که در حال حاضر بخش زیادی از آن‌ها رونمایی شده انجام خواهد شد؛ اما این مسیر پیوستگی به بازار سرمایه باید برقرار شود و این امکان فراهم خواهد شد تا مردم بتوانند روی پول خود حساب باز کنند و پول خرد مردم ارزش پیدا کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب