دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 دی 1401 - 14:48
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

آشنایی دانشجویان با ۲۰ نکته کلیدی قبل از برگزاری آزمون

آشنایی دانشجویان با ۲۰ نکته کلیدی قبل از برگزاری آزمون
عضو هیئت علمی دانشگاه با تشریح ۲۰ توصیه‌ و نکته کلیدی درباره برگزاری امتحانات خطاب به دانشجویان گفت: از مجالست با افراد مضطرب و پراسترس در آغاز آزمون بپرهیزید.
کد خبر : 826411

زهره سعادتمند عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی دانشگاه آزاد واحد اصفهان (خوراسگان) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در اصفهان با تشریح توصیه‌ها و نکاتی کلیدی درباره آغاز امتحانات پایان‌ ترم دانشگاه برای دانشجویان اظهار کرد: در روز امتحان، به موقع از خواب برخیزید و خوردن صبحانه متعادل را هرگز فراموش نکنید. برگه مربوط به جدول زمان‌بندی امتحانات را مجدداً بررسی کرده تا بر اساس زمان و مکان دقیق آزمون اقدام کنید.

وی افزود: در زمان خروج از منزل حتماً همه وسایل لازم برای شرکت در آزمون از قبیل کارت شناسایی، کارت ورود به جلسه و لوازم‌التحریر مناسب را چک کنید. به نحوی برنامه‌ریزی شود که نیم ساعت قبل از آغاز آزمون در محل حضور داشته باشید. از مجالست با افراد مضطرب و پراسترس در آغاز آزمون بپرهیزید و با اتکا به خداوند متعال به خودتان آرامش دهید. حتماً خوراکی شیرین مانند خرما، کشمش یا شکلات همراه داشته و اندکی قبل از برگزاری آزمون میل کنید. بعد از ورود به جلسه و استقرار روی صندلی، برای بازیابی آرامش، چند نفس عمیق بکشید.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی دانشگاه آزاد واحد اصفهان (خوراسگان) اضافه کرد: در زمان آزمون سعی کنید از هر مسئله یا مشکلی که ذهن شما را پریشان می‌کند فاصله بگیرید. با مثبت اندیشی، آزمون را آغاز و گفتن جملاتی نظیر اینکه: تلاش خودم را کرده‌ام، متوجه درس شده‌ام، آماده امتحان دادم هستم را فراموش نکنید. زمانی که برگه آزمون را دریافت کردید با نام خداوند متعال به سراغ نوشتن مشخصات خودتان روی برگه بروید. ابتدا کل سؤال‌ها را بررسی و با مدیریت زمان، سراغ ساده‌ترین سؤال‌ها بروید. با این کار اعتمادبه‌نفس شما تقویت می‌شود.

سعادتمند تأکید کرد: الزامی نیست که به ترتیب سؤال‌ها را پاسخ دهید. هرگز زمان زیادی را برای پاسخ به یک سؤال اختصاص ندهید. اگر در جلسه ابهام و سؤالی داشتید، نترسید، حتماً سؤال خود را مطرح کنید. در حین امتحان از اینکه دائماً سرتان را از روی برگه بلند کرده و اطراف خود یا دانشجویان دیگر را مشاهده کنید، جداً بپرهیزید. در آزمون‌های تشریحی،به اصل موضوعات بپردازید و از حاشیه‌نویسی خودداری شود. در آزمون‌های تستی، به دقت پرسش‌ها را تا پایان جمله بخوانید و به افعال جملات توجه و با درک صحیح پرسش، پاسخ درست را انتخاب کنید.

وی عنوان کرد: عجله‌ای برای خروج از جلسه نداشته باشید و بعد از اتمام، مجدداً پاسخ همه سؤال‌ها را بررسی کنید و در عین حال از اینکه دائماً پاسخ سؤال‌ها را تغییر دهید بپرهیزید. در زمان خروج از جلسه، از گپ و گفت‌وگو و نقد سؤال‌های آزمون با سایر دانشجویان جداً خودداری شود؛زیرا با این کار مخل آرامش و تمرکز دانشجویانی که مشغول آزمون هستند می‌شوید. اکنون آزمون به پایان رسیده و همه تلاش‌تان را انجام داده‌اید. به خدا توکل کنید و از این آزمون به‌عنوان فرصتی برای شرکت بهتر در آزمون‌های بعدی استفاده کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب