دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 دی 1401 - 09:38
بهادری جهرمی:

دولت قبل، مخالف قانون «جهش تولید دانش بنیان» بود، اما ما پیگیر آن هستیم

دولت قبل، مخالف قانون «جهش تولید دانش بنیان» بود، اما ما پیگیر آن هستیم
سخنگوی دولت، اجرا و توجه به قانون «جهش تولید دانش بنیان» را در راستای تحقق شعار سال می داند و می‌گوید: دولت قبل، مخالف آن بود؛ ما در دولت سیزدهم پیگیری می‌کنیم.
کد خبر : 825780

گروه سیاست خبرگزاری آنا- راحله کاویار: او عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس و دانش‌آموخته دکترای حقوق عمومی دانشگاه تهران است.

سابقه حضور در پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان بسیج حقوقدانان کشور و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه را هم در کارنامه خود ثبت کرده است.

پس از به روی کارآمدن دولت سیزدهم در آبان ۱۴۰۰ با تصویب هیئت وزیران سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت شد؛ از آن زمان تاکنون جلسات منظم خود را با اصحاب رسانه در ساختمان کوثر ریاست جمهوری برگزار می‌کند.وی تا آذرماه سال جاری رئیس شورای اطلاع رسانی دولت بود و پس از تغییرات مدیریتی در دولت،«سپهر خلجی» این مسئولیت را برعهده گرفت.

او علاوه بر آنکه سخنگوی دولت است، اواخر سال گذشته با حفظ سِمت و با حکم معاون اول رئیس جمهور، دبیر هیئت دولت نیز شد.

عصر ۲۰ دی ماه «علی بهادری جهرمی» به همراه مهدی عرفاتی دبیر شورای اطلاع رسانی دولت از خبرگزاری آنا بازدید کردند، او در حاشیه این دیدار وقتی در جریان تمرکز خبرگزاری آنا در حوزه علم و فناوری قرار گرفت، ضمن استقبال از این رویکرد خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به مدیرعامل و معاون محتوا، گفت: هدف گذاری قشنگی است. ما حدیث معروف «العلم سلطان» را داریم. اگر خوب دروازه بانی شود و حواسمان باشد در چه حوزه ای باید سرمایه گذاری کرد و عقب نماند، خود به خود مشکلات اقتصادی روز حل می‌شود و هویت ملی هم ارتقا بخشیده می‌شود.

او در عین حال گفت: ما برای معرفی دستاورد‌های علمی هم حرفی برای گفتن داریم.

بهادری جهرمی: اجرا شدن قانون جهش تولید دانش بنیان را باقوت پیگیری می‌کنیم/ دولت به قانون جهش تولید دانش بنیان علاقه‌مند است/ دولت قبل مخالف قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود


پیگر اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان هستیم

سخنگوی دولت در گفتگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا هم در مورد آیین‌نامه قانون «جهش تولید دانش بنیان و بند‌های آن» گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان ۱۲ آیین‌نامه‌ تکلیفی دارد که باید تدوین می‌شد.

بهادری جهرمی افزود: برای اولین بار در دولت سیزدهم از ابتدای امسال سامانه‌ و بخشی را تشکیل دادیم که کارکرد این بخش، پیگیری آیین‌نامه تکلیفی قوانین است. یعنی هر قانونی به محض آنکه ابلاغ می‌شود ما در مدت زمان کوتاهی (۲۴ تا ۴۸ ساعت) استخراج می‌کنیم، که این قانون چه آیین‌نامه‌هایی برای اجرا شدن نیاز دارد.

وی بیان کرد: در این راستا با دستگاه‌های مربوطه مکاتبه می‌کنیم که آیین نامه [به طور مثال موضوع ماده ۳] را ظرف این مهلت زمانی، تحویل دهید تا برای تصویب به دولت ارسال شود. به همین دلیل در حوزه آیین‌نامه‌های تکلیفی این دولت، عملکرد قابل قبولی داشته است.

سخنگوی دولت افزود: از ۱۲ آیین نامه تکلیفی قانون «جهش تولید دانش بنیان» تصور می‌کنم ۸ آیین نامه تصویب شده است. یعنی بخش‌های مختلف قانون جهش تولید دانش بنیان در حال اجرا شدن است و آن ۲ الی ۳ آیین نامه‌‌ای که مانده است باید توسط دستگاه‌ها پیشنهاد شود و یا درحال بررسی در کمیسیون‌های دولت است که آن آیین‌‌نامه‌ها را نیز تا اجرایی شدن آن پیگیری خواهیم کرد.

بهادری جهرمی اظهار کرد: قانون «جهش تولید دانش بنیان» را مجلس پیش از این می‌خواست تصویب کند، اما بدلیل اینکه، بار مالی زیادی داشت و طرح بود و دولت قبل با آن مخالفت می‌کرد، امکان تصویب آن وجود نداشت.

وی گفت: زمانی که دولت تغییر کرد، به صورت مکتوب به مجلس اعلام شد، که این دولت موافق این قانون است و دلیل تسریع در تصویب و برطرف شدن ایراد بارمالی آن هم، اعلام موافقت دولت بود.

دبیر هیئت دولت گفت: دولت به قانون جهش تولید دانش بنیان علاقه‌مند است و آن را در اولویت قرار داده، چون یکی از کلید‌های حل مشکلات امروزمان محسوب می شود و در راستای تحقق شعار سال نیز است بنابراین با جدیت پیگیر اجرای آن خواهیم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب