دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ماجرایی از شهید «ابوالفضل خدامرادی»؛

فرمانده‌ای که محل شهادتش را نشان داد

فرمانده‌ای که محل شهادتش را نشان داد
شهید «ابوالفضل خدامرادی» از فرمانده گروهان یک گردان ولیعصر (عج) از لشکر عاشورا بود. قبل از آغاز عملیات کربلای ۵، فرماندهان با دوربین منطقه را بررسی می‌کردند. شهید خدامرادی کنار معبر‌ها و روی سیم‌خاردار‌ها را نشان‌ داد و گفت: «من آنجا شهید می‌شوم.»
کد خبر : 825326

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری آنا، شهید «ابوالفضل خدامرادی» فرمانده گروهان یک گردان ولیعصر (عج) از لشکر عاشورا بود که در ساعات نخست اجرای عملیات کربلای ۵ و بعد از باز کردن معبر بر روی سیم‌خاردار‌های دریاچه ماهی به شهادت رسید. شهیدی که می‌دانست در این عملیات به شهادت می‌رسد.

«محمدباقر برزگر گورچین‌قلعه» از غواصان استان آذربایجان غربی در گردان ولیعصر (عج) لشکر عاشورا بود که در عملیات کربلای ۴ و ۵ حضور داشت. وی در عملیات کربلای ۵ از نیرو‌های شهید خدامرادی بود که نحوه شهادت فرمانده‌شان را اینگونه روایت می‌کند:

برای اجرای عملیات کربلای ۵ آماده می‌شدیم. شب عملیات کربلای ۵ شام نخوردیم تا یک وقت دچار سکسکه نشویم و بتوانیم بدون سر و صدا در آب بمانیم. شهید «ابوالفضل خدامرادی» دچاری بیماری قند بود. فرماندهان مافوق احتمال می‌دادند که وی بخاطر بیماری‌اش ممکن است دچار ضعف شدید شود و اتفاقی برایش بیفتد. به همین خاطر می‌خواستند او را از فرماندهی عملیات آبی حذف کنند و به فرماندهی گروهان ساحل‌شکن منصوب کنند.

خدامرادی وقتی جریان را فهمید، گفت: «اگر بخواهید من را از عملیات آبی حذف کنید، حلال‌تان نمی‌کنم» یکی از دوستان وقتی علت را از شهید خدامرادی پرسید، گفت: «من خواب دیدم که در عملیات کربلای ۵ در همین آب‌ها و روی سیم خاردار‌ها به شهادت می‌رسم. من حتی محل شهادتم را می‌دانم.»

قبل از آغاز عملیات کربلای ۵ که فرماندهان با دوربین منطقه را بررسی می‌کردند، شهید خدامرادی دقیقا محل شهادتش را نشان‌مان داد و گفت: «زمانی که من از معبر عبور می‌کنم، بین سیم‌خاردار‌ها شهید می‌شوم.»

فرمانده‌مان دقیقا در همان جایی که نشان‌مان داد، به شهادت رسید.

** درباره شهید

شهید «ابوالفضل خدامرادی» متولد ۱۳۴۲ در زنجان بود که از همان کودکی در فضای مسجد و هیئت حضور داشت. دوران جوانی‌اش در مسیر مبارزه با رژیم طاغوت سپری شد و یکی از کارهایش سرنگون کردن مجسمه طاغوت در چهار راه زنجان بود. او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در هر عرصه‌ای که می‌توانست ورود پیدا می‌کرد. تا اینکه جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران شروع شد. ابوالفضل در عملیات‌های متعددی حضور داشت تا اینکه در عملیات خیبر از ناحیه چشم به شدت مجروح شد.

وی برای معالجه به کشور آلمان منتقل شد و پس از درمان به کشور بازگشت و در عملیات‌های کربلای ۴ به عنوان فرمانده گروهان ساحل‌شکن حضور پیدا کرد و بعد از شهادت شهید فتح‌اللهی در این عملیات، فرماندهی گروهان یک از گردان ولیعصر (عج) لشکر عاشورا را در عملیات کربلای ۵ به عهده گرفت.

در عملیات کربلای ۵، تنها گروهانی که توانست از معبر عبور کند، گروهان شهید خدامرادی بود و سرانجام این شهید ۲۰ دی ماه ۱۳۶۵ در ساعات نخست عملیات در منطقه دریاچه ماهی به شهادت رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب