اعلام آمادگی و مشارکت فیلم سازان ترک برای جشنواره فیلم مقاومت
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نمایندگان حزب ضد امپریالیستی ترکیه، ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، اعلام آمادگی خویش برای نشر و تبلیغ جشنواره در سراسر استانهای ترکیه را اعلام کردند.
در این دیدار صمیمی دکتر جلال غفاری، به ضرورت برگزاری جشنواره با شعار آزادی قدس شریف و برنامههای این جشنواره در حوزه بین الملل اشاره کرد و گفت: آرمان غائی مستضعفین، آزادی قدس شریف است، و جهان بدون اسرائیل با اقدامات فرهنگی هنری و مجاهدت اهالی فکر و اندیشه و اصحاب هنر دست یافتنیتر از همیشه به نظر میرسد.
دکتر غفاری افزود: جشنواره فیلم مقاومت ظرفیت گستردهای در حوزه بینالملل دارد و ما میتوانیم دستاوردهای مشترک خوبی از لحاظ دیپلماسی فرهنگی با دوستان و همسایگان منطقهای خود داشته باشیم.
در ادامه این دیدار دکتر سید محمد حسینی، مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ضمن ابراز خوشوقتی از حضور این گروه فیلمساز دانشجویی در ایران گفت: اشتراکات فرهنگی بسیاری بین دو ملت ایران و ترکیه وجود دارد و این اشتراکات فرهنگی میتواند دستمایه ساخت و تولید آثار مشترک سینمایی و برگزاری کارگاههای آموزشی با حضور اساتید برجسته و انتقال تجارب دو کشور باشد.
در ادامه این جلسه دکتر مؤمنیها، مسئول کمیته بینالملل جشنواره، با بیان اینکه حضور این جمع از نخبگان فرهنگی ترکیه، با رویکردی ضد امپریالیستی میتواند ظرفیت مناسبی برای جشنواره باشد، افزود: رویکرد و جهت گیری جشنواره ضد امپریالیستی است و هر هنرمند فیلمساز از هرجای دنیا با هر تفکر و گرایش مذهبی میتواند اثر خود را به جشنواره ارسال نماید. مقاومت ما، مقاومت جهانی در برابر ظلم و استبداد است و از هر گونه اثر سینمایی که در برگیرنده این مضامین باشد استقبال میکنیم.
معرفی فیلم سازان کشور ترکیه به جشنواره، برگزاری هفتههای فیلم در ترکیه و تقویت ارتباطات دو کشور در زمینه سینما از جمله مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.
در بخشی از این جلسه دکتر محسن رفیعی، دبیر اجرایی جشنواره با بیان اینکه ایران و ترکیه دو کشور برادر و دوست هستند و قرابت فرهنگی دو کشور قدمتی دیرین دارد، گفت: بسیاری از آداب و رسوم فرهنگی مشترک بین ایران و آناتولی هنوز هم پابرجاست. فرهنگ جاری در آناتولی، رنگ و بوی فرهنگ ایرانی دارد. قرابت فرهنگی همیشه در بین ملتهای ایران و ترکیه وجود داشته است. این قرابت از انقلاب مشروطه نقش کارکردی پیدا کرد و در انقلاب اسلامی ایران به همیاری و همراهی تبدیل شد.
وی افزود: برنامههای فرهنگی مدون شده در ایران کاملا با اهداف ضد استعماری و ضد سلطه جریان امپریالیسم و صهیونیسم جهانی طراحی میشود و جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت هم کاملاً منطبق بر این سیاست است. بی تردید با حضور نمایندگان فرهیخته این حزب مردمی و اصیل، شاهد استقبال خوب و مناسبی از جشنواره فیلم مقاومت در کشور ترکیه خواهیم بود. ارتباطات فرهنگی ایران و ترکیه ناگسستنی است.
در ادامه کایاهان چیتن، رئیس اتحادیه جوانان حزب وطن و سرپرست گروه اعزامی به ایران گفت: خیلی خوشحالم که در کشور با اصالت و کهن ایران هستم و از اینکه با این جشنواره مهم ضد امپریالیستی دنیا آشنایی دارم، بسیار افتخار میکنم.
ترکیه و ایران مناسبات فرهنگی و اشتراکات بسیاری دارند و از همدیگر تاثیر پذیری دارند. ما در داخل ترکیه اقدامات ضد آمریکایی زیادی را انجام دادهایم و باز هم در حمایت از جریان مقاومت و به خصوص حمایت ویژه از مردم مظلوم فلسطین، تمام توان و ظرفیتهای فرهنگی خود را به کار خواهیم گرفت.
وی افزود: برگزاری رویدادی بزرگ و مهم مثل جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، بسیار حائز اهمیت است و در عرصه جهانی ما باید بتوانیم حرف جریان جبهه مقاومت را در تقابل با جریان ظلم و استبدادجهانی با زبان فاخر و گویای هنر بازگو کنیم.
در این دیدار؛ دکتر سید محمد حسینی مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، دکتر جلال غفاری دبیر هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، دکتر محسن رفیعی دبیر اجرایی جشنواره، دکتر محمدعلی مومنیها مسئول کمیته بینالملل جشنواره و جواد تمدنی مدیر روابط عمومی جشنواره از ایران به همراه کایاهان چیتن (رئیس سازمان مردم نهاد جوانان وطن)، بارش دمیرآلای (رئیس اتحادیه جوانان پیشرو)، خانم دویگوکارا بولوت (معاون اتحادیه جوانان پیشرو)، طاها کوچوک اویگون و گوک آلپ ارباش (از اعضای هیأت مدیره اتحادیه جوانان وطن)، به همراه گورگان دمیر، نماینده رسانهای این اتحادیه حضور داشتند.
انتهای پیام/