دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 دی 1401 - 10:27
دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای گیلان عنوان کرد؛

مدیریت علمی؛ راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور

مدیریت علمی؛ راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور
تیمور آمار با بیان اینکه استفاده از ظرفیت نخبگان اجتناب‌ناپذیر است، گفت: یکی از راه‌حل‌های برون‌رفت از مشکلات بازگشت به مدیریت علمی در کشور است.
کد خبر : 824751

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از رشت، تیمور آمار دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان گیلان و دانش‌آموزان نخبه مدارس سما به همراه جمعی از نخبگان دانش‌آموزی، دانشجویی، ورزشی، استادان دانشگاهی و اعضای بنیاد نخبگان گیلان با آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان گیلان دیدار کردند.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان گیلان در این نشست اظهار کرد: نخبگان بازوان توانمندی هستند که در حوزه اجرا می‌توانند همیار مدیران کشور باشند و توجه به این قشر فرهیخته می‌تواند کشور را در روند توسعه شتاب دهد.

آمار با بیان اینکه استفاده از ظرفیت نخبگان اجتناب‌ناپذیر است، افزود: یکی از راه‌حل‌های برون‌رفت از مشکلات بازگشت به مدیریت علمی در کشور است.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای استان گیلان عنوان کرد: بنیاد نخبگان باید بدنه دانشگاه و جامعه نخبگان را به حوزه اجرایی وصل کند و نخبگانی را در تراز انقلاب اسلامی که دارای تعهد، تخصص و انگیزه در انجام کار باشند، پرورش دهند.

آمار، حضور بیش از ۳۵ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و بیش از ۵ هزار دانش‌آموز در مدارس سما را ظرفیت فرهنگی قابل توجه دانست و ادامه داد: از این ظرفیت فرهنگی می‌توان در شناسایی و اولویت‌بندی مسائل استان گیلان همراه با ارائه راه‌حل‌های منتهی به رفع مشکلات، استفاده کرد.

بازگشت به مدیریت علمی؛ راه‌حل برون‌رفت از مشکلات کشور


وی افزود: سیاست‌زدگی فاصله بین جامعه نخبگانی و بدنه اجرایی را زیاد کرده و یکی از وظایف جامعه نخبگانی پرهیز از سیاست‌زدگی است.

**مسئولان از ظرفیت فرهیختگان و نخبگان در برون‌رفت از معضلات بهره گیرند

نماینده ولی فقیه در استان گیلان هم در این دیدار با اشاره به قدرت علم در سازندگی جامعه و تعالی انسان گفت: نیاز ضروری جامعه امروز گام برداشتن در مسیر تخصصی شدن علوم است.

فلاحتی، دانش، فکر و انگیزه ایرانیان را بالاتر از جوامع دیگر دانست و افزود: جایگاه ممتاز علمی ایران و دستاورد‌های پژوهشگران و جوانان ایرانی در حوزه‌های مختلف زبانزد است و دشمنان ایران به قدرت علمی دانشمندان و جوانان ما واقف هستند.

وی، جذب و آموزش افراد مستعد، اجرای طرح‌های پژوهشی متناسب با نیاز جامعه، نگاه فراملی در پژوهش‌ها، بررسی رفع مشکلات زیست‌محیطی، تحقیقات و پژوهش در درمان بیمار‌ی‌ها و حفظ نشاط علمی را از مهم‌ترین وظایف بنیاد نخبگان برای رفع مشکلات جامعه دانست و متذکر شد: مسئولان هم باید از ظرفیت فرهیختگان و نخبگان در برون‌رفت از معضلات و ارتقای جامعه بهره گیرند.

در این نشست چهار دانش‌آموز نخبه مدارس سما نیز حضور داشتند که دو نفر به نمایندگی درباره طرح و ایده خود به جشنواره‌های کشوری توضیحاتی ارائه دادند.

مستند «سلام به آینده» برشی از زندگی مانی هاشمی، دانش‌آموز پایه دهم ریاضی متوسطه دوره دوم پسرانه سمای واحد رشت و کارآفرین برتر نوجوانان کشور از صدا و سیما پخش شد.

ابوالفضل فرزانه، دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی متوسطه دوره دوم پسرانه سما واحد رشت دارای مقام اول جشنواره خوارزمی در منطقه، کسب مقام سوم خوارزمی در استان گیلان، پژوهشگر برتر سما، طراح پانسمان انعقاد خون SB ازجمله افتخارات اوست.

ستایش فامیل زندی و هدی سلیمانی دانش‌آموزان پایه دهم متوسطه دوره دوم دخترانه سمای بندرانزلی داری رتبه ۴ کشوری در حوزه مقاله علمی، پژوهشی و سوم استانی جشنواره خوارزمی هم با طرحی «سنتز نانو ذرات بیسموت وانادات جهت کاهش COD پساب کارخانه نساجی و رنگرزی با استفاده از راکتور ناپیوسته» در این نشست به ارائه طرح علمی خود پرداختند.

انتهای پیام/*

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب