«موشکهای بالستیک ایران» عذاب دشمنان شد
گروه سیاست خبرگزاری آنا- مهدی شهرودی: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی با چالشهای مهمی مواجه شدند که از جمله مهمترین آنها تحرکات ضد انقلاب در سال ۵۷ تا ۵۹ و پس از آن نیز جنگ تحمیلی حد فاصل سالهای ۵۹ تا ۶۷ بود.
این چالشها که با توطئههای آمریکا و همپیمانانش ایجاد شده بود، با هدف استحاله کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.
اما در یک دوره ۱۰ ساله پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح به آنچنان قدرتی دست یافتند که امروز میتوان گفت: قدرت نظامی جمهوری اسلامی در زمره برترین قدرتهای جهان است.
اما بخشی از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران مرتبط با توان پهپادی و موشکی است که در سالهای اخیر موجب اعتراض کشورهای بلوک غرب و در راس آن ایالات متحده و کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی- ناتو شده است.
گزارشهای میدانی نشان میدهد پهپادهای عملیاتی، انتحاری و شناسایی ایران میتوانند هر گونه عملیات پیچیده نظامی را با موفقیت انجام دهند. کارشناسان و تحلیلگران نظامی و امنیتی معتقدند که جمهوری اسلامی در زمینه قدرت پهپادی و موشکی در جهان جز بهترینها است.
«اسماعیل کوثری» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با «خبرنگار گروه سیاست آنا»،با بیان اینکه واقعیت این است که قدرت هوایی آمریکا تضعیف شده است،می گوید: از دوران دفاع مقدس بر روی مسئله موشک و پهپاد کار بسیار دقیقی انجام شد و پس از پذیرش قطعنامه، هزینههای دفاعی برای کارهای تحقیقاتی پهپادی و موشکی صرف شود.
وی با اشاره به توانایی جمهوری اسلامی در حوزه پهپادی و موشکی، تصریح کرد: با همکاری همه واحدها از جمله ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش و سپاه توانمندی ساخت موشک و پهپاد تقویت شد و امروز جز ۵ کشور برتر جهان در صنعت موشکهای بالستیک هستیم؛ اینجاست که فرمانده پیشین سنتکام به این موضوع اذعان کرده است.
البته مسئولان ارشد نظامی جمهوری اسلامی ایران در ستاد کل نیروهای مسلح هم اعتقاد دارند که ایران جز ۵قدرت برتر پهپادی جهان است که این موضوع با تولیدات دانش بنیان به دست آمده است.
سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این زمینه میگوید: جمهوری اسلامی ایران یکی از پنج قدرت پهپادی جهان محسوب میشود و این مهم حاصل ۳۷ سال تجربه از اوایل دوران دفاع مقدس تاکنون است.
وی افزود: در این حوزه نیروهای مسلح با اتکا به ظرفیتهای داخل کشور و بهرهگیری از تجربیات عملیاتی خود و همکاری و تعامل با دانشگاهها، پژوهشگاهها، شرکتهای دانشبنیان توانستند قدرت پهپادی کشور را ارتقا و توسعه دهند.
این نظریه بدان معناست که امروز در منطقه غرب آسیا اقتدار هوایی آمریکا به شدت تضعیف شده و همچون گذشته نمیتواند مانورهای یک طرفه انجام دهد؛ ایران هم با داشتن پهپادهای مسلح میتواند در سطح وسیع قدرتنمایی کند.
ایران با داشتن پهپادهای قوی تمرکز دشمنان را به هم ریخته و این پهپادها به جای جنگندههای چند ده میلیون دلاری به وظایف تعریف شده عمل میکنند.
امیر سرتیپ «احمد میقانی» فرمانده اسبق قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در گفتگو با خبرنگار گروه سیاست آنا، درباره توان پهپادی و موشکی ایران؛ میگوید: توان رزمی جمهوری اسلامی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.
وی افزود: توان پهپادی ما به حدی است که دشمنان هم به قدرت ما اذعان میکنند، تنها بخشی از قدرت رزمی ما مرتبط با قدرت پهپادی است؛ قدرت نظامی ما بسیار بالا است.
فرمانده اسبق قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) تاکید کرد: دشمنان ما از جمله آمریکاییها میدانند که نمیتوانند برتری هوایی را به دست بگیرند، چون پهپادهای ما به صورت گسترده میتوانند عملیات رزمی خود را انجام دهند. ما تجهیزاتی داریم که از برتری هوایی دشمن جلوگیری میکند.
این تنها بخشی از نظریههای کارشناسان نظامی درخصوص قدرت نظامی برتری ساز ایران بود، ایران در حوزه توان موشکی هم در جایگاه بسیار ممتازی قرار دارد.
موشکهای بالستیک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در بُردهای مختلف در میدان قدرت خود را به دشمنان بارها نشان داده اند. حمله موشکی به پایگاههای نظامی ارتش آمریکا در عین الاسد و اربیل، حمله موشکی به پایگاه تروریستهای داعش در استان دیرالزور سوریه، موشکباران مواضع تروریستهای کومله و دمکرات تنها بخشی از توانمندی جمهوری اسلامی در حوزه موشکی بوده است.
بُرد موشکهای بالستیک ایران از ۷۰ مایل تا ۱۵۰۰ مایل است و توانایی ویران کردن مواضع هر دشمن متخاصمی را دارد،از این رو قدرت موشکی ایران نه تنها در سالهای اخیر متوقف نشده بلکه با قدرت و شتاب در حال گسترش است و این عامل قدرت ساز موجب هراس دشمن شده که به هر نحو به دنبال توقف پیشرفت نظامی جمهوری اسلامی است.
انتهای پیام/