مظاهری: یکی از اشکالات دوره ریاست ثوری در بوکس چند دستگی و تفرقه بود
علی مظاهری در گفت وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره تشکیل شورای فنی بوکس گفت: من در جریان مباحثی که قرار است در شورای فنی مورد بررسی و تصمیم گیری قرار بگیرد نیستم، تنها چند روز پیش از فدراسیون با من تماس گرفتند و زمان و روز جلسه را اطلاع دادند که قرار است روز شنبه هفته آینده این جلسه تشکیل شود، باید در جلسه حضور پیدا کنیم تا ببینیم در مورد شرایط فعلی بوکس بزرگان این رشته چه تصمیمی می گیرند.
وی در مورد تغییر کادر فنی و روی کار آمدن مربی خارجی برای بورس ایران اظهار داشت : من موافق مربی خارج هستم، اما اینکه چه گزینهای و با چه رزومهای هدایت تیم ملی بوکس ما را برعهده بگیرد موضوعی است که در شورای فنی باید در مورد آن تصمیم گیری کنند. قطعاً اگر قرار باشد تغییرات صورت بگیرد و مربی خارجی روی کار بیاید، باید از مربیان طراز اول استفاده کنیم، تنها صرف جذب مربی خارجی نمیتواند به پیشرفت بوکس ایران کمک کند؛ بلکه باید زیرساختها هم تغییر کند، به گونهای که در یک اردوی تیم ملی ۴۰ تا ۵۰ بوکسور حضور داشته باشند. بنابراین خیلی مهم است که چه مربی با چه رزومه کاری قرار است هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد.
کارشناس بوکس کشورمان در مورد کادر فنی فعلی تیم ملی بوکس خاطرنشان کرد: اعضای کادر فنی در تمامی ردههای سنی فراتر از توان خود کار میکنند، هیچ کسی دوست ندارد بازنده میدان باشد بنابراین تا آنجا که بتواند تلاش میکند تا به موفقیت برسد، ولی تغییر در راس کادر فنی باید با نظر تمامی اعضای شورای فنی انجام انجام شود من خودم به عنوان یک عضو شورای فنی نظرم را مطرح میکند و تحت تاثیر هیچ کسی قرار نمیگیرم قطع سایر دوستان در شورای فنی هم خط قرمز شان بوکس است و برای پیشرفت و اعتلای این رشته تلاش خواهند کرد شاید افراد با یکدیگر اختلافنظر داشته باشند که همه مربوط به مسائل فنیس، اما در نهایت تصمیم میگیرند تا بتوانند در آینده از آن دفاع کنند.
مظاهری در مورد شرایط بوکس ایران در دوره استکی گفت: بی انصافیست اگر بوکس را در زمان مربیگری استکی کاملاً زیر سوال ببریم، بالاخره در همین دوره شهبخش توانست برای اولین بار مدال جهانی را کسب کند؛ حال اینکه این مدال را بر اساس توانایی فردی خود به دست آورده یا اینکه فدراسیون روی او سرمایه گذاری کرده نمی توان به صورت قطعیت پاسخی داد، اما مهم این است که این مدال کسب شده و نمیتوانیم منکر آن باشیم، البته موارد دیگر هم در بوکس ایران بوده که کارنامه قابل قبولی نداشتتد. درست است که مدال کسب کردند یا بوکسور فینالیست داشتند، اما در خیلی مواقع در مسابقات ضعیفتر از نام ایران ظاهر شدند که باید در آینده این اشکالات فنی برطرف شود.
مربی بوکس ایران خاطرنشان کرد: من خودم به هیچ عنوان موافق حذف نیستم؛ یکی از اشکالات دوره ریاست ثوری چند دستگی و تفرقه بود. متاسفانه او به غلط خیلی از بزرگان بوکس را خانه نشین کرده بود و همین موضوع باعث ایجاد اختلاف نظر شده بود، اگر در یک مسابقه استکی یا رییس سابق فدراسیون، از بزرگان بوکس استفاده میکردند شاید نتیجه بهتری کسب می شد البته شاید هم این اتفاق نمیافتاد، اما مهم این بود که بزرگان بوکس ایران خارج از گود نبودند.
وی تاکید کرد: الان در دوره سرپرستی حسینی یا حتی اگر او به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود، مهمترین موضوعی که در بوکس باید در اولویت قرار بگیرد همبستگی بین خانواده بوکس است، ما نمیتوانیم بگوییم بوکس خیلی شرایط بدی دارد اید در گذشته می توانستیم بهتر نتیجه بگیریم، اما باید گذشته را رها کرد و به فکر حال و آینده بود، در حال حاضر مهمترین موضوع در بوکس ایران همبستگی است و رئیس فدراسیون باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشد.
انتهای پیام/