بازخوانی راهبردهای رسانهمحور دشمنان در ترور سردار سلیمانی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از دماوند، نشست بازخوانی راهبردهای رسانه محور دشمنان در ترور سردار سلیمانی از سلسله پیش نشستهای نخستین اجلاس بینالمللی مکتب شهید سلیمانی به همت کمیته علمی رسانه و مکتب شهید سلیمانی با حضور رئیس، معاونان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
عضو هیئت علمی گروه ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این نشست با اشاره به اینکه مهار ایران بعد از انقلاب اسلامی همواره از محورهای اصلی سیاست آمریکا در خاورمیانه است، اظهار کرد: سردار سلیمانی با توجه به نفوذ راهبردی و استراتژیکی که بهواسطه اقدامات سلحشورانه و مخلصانهای که برای تمام مردم منطقه بهویژه در دوران ظهور داعش انجام داد، سد محکمی مقابل این سیاست آمریکا و کشورهای غربی بود.
حمیدرضا حسینیدانا افزود: استراتژی کنونی آمریکا برای مهار و کنترل ایران در عرصه منطقهای پیامد تحولات و روندهای خاورمیانهای سالهای اخیر است؛ ازجمله پیشزمینههای استراتژی کنونی مهار ایران میتوان به تلاشهای آمریکا برای ایجاد پیمان صلح ابراهیمی بین کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی، سوءاستفاده از تحولات درونی عراق با ایجاد اختلاف مذهبی، قومی و تحولات حوزه غربی خاورمیانه بهویژه تضعیف قدرت حزبالله و حماس در فلسطین و در نتیجه تضعیف موقعیت منطقهای ایران اشاره کرد.
وی بیان کرد: استراتژی مهار کنونی واجد ابعاد و محورهایی مانند تقویت ترتیبات نظامی – امنیتی دو جانبه با دولتهای خلیجفارس، ایجاد ائتلاف منطقهای عربی، اسرائیلی و تشدید فشارهای سیاسی، اقتصادی علیه ایران است؛ اما این استراتژی با چالشها و موانع منطقهای نیز روبرو بود که یکی از این موانع را میتوان وجود سردار بزرگ ایرانی قاسم سلیمانی نام برد که آمریکا هرچند توانست جسم این سردار بزرگ را از بین ببرد؛ اما روح، مکتب و نفوذ کلام این شهید همچنان در قلوب و دلهای مردم منطقه جریان دارد.
**سردار سلیمانی به تنهایی خود یک رسانه بود
دیگر عضو هیئت علمی گروه ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز با اشاره به ویژگی و جغرافیای مکتب شهید سلیمانی به ارزیابی خدمات این سردار رشید از جنبه ارتباطی و رسانهای پرداخت و گفت: شهید سلیمانی مصداق عینی جمله معروف مارشال مک لوهان که میگفت «رسانه همان پیام است» بوده است.
افشین محمدی اضافه کرد: سردار سلیمانی خدمات و دستاوردهای فراوانی برای نظام جمهوری اسلامی در عرصه بینالمللی داشته؛ اما تاکنون به فعالیتهای این شهید سرافراز از جنبه ارتباطی و رسانهای پرداخت نشده و دستاوردهای آن ناشناخته مانده است.
وی ادامه داد: سردار سلیمانی در عصری که کشورهای غربی برتری مطلقی در عرصه رسانهای دارند، سعی کرد با نشان دادن رشادتها و ازخودگذشتگیهای خود در دفاع از مردم مظلوم کشورهای عراق، سوریه، لبنان و یمن، جور کمکاری و اهمال رسانههای رسمی داخلی را بکشد و پیام حمایت انقلاب اسلامی از ملل ستمدیده جهان را به گوش مردم منطقه برساند. سردار سلیمانی رهبری کاریزماتیک در جهان بود؛ چراکه وجهه و جذبه او فراتر از داشتن پست و مقام دولتی بوده و هیمنه و نفوذ او نه در قدرت اسلحهاش؛ بلکه در نفوذ به قلب مردم ستمدیده منطقه خاورمیانه بود.
عضو هیئت علمی گروه ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نشان دادن اخلاق خوش و اعتماد به جوانان چه در میدان رزم و چه در عرصه فعالیتهای اجتماعی را از دیگر تمایزات سردار سلیمانی عنوان و تبیین کرد: شهید سلیمانی نشان داد که اسطورهها فرازمینی نیست و میتوان در همین دنیا الگو و شاخص عینی برای جوانان ایجاد کرد.
**دانشگاه باید خود را متعهد به تبیین خدمات سردار سلیمانی بداند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز مطرح کرد: تبیین علمی خدمات و رشادتهای سردار سلیمانی در دوران حیات پربرکتش و تشریح دستاوردهای مکتب وی در دوران پس از شهادت ازجمله انتظاراتی است که قشر فرهیخته دانشگاهی باید خود را به آن متعهد بداند.
محمود صفری توضیح داد: در رشته ارتباطات و مدیریت رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند ظرفیت و استعدادهای مناسبی برای تبیین علمی و رسانهای موضوعات و مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و برگزاری این نشست توسط دو نفر از استادان رشته ارتباطات را به فال نیک میگیریم و امیدواریم این روند در سایر موضوعات هم تداوم پیدا کند.
انتهای پیام/