حل چالشهای صنعت با کمک هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نجفآباد، رویداد AI challenge با همکاری دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد و مرکز توسعه کارآفرینی فناورانه نوپا برای حل چالشهای پیش روی صنعت برای نخستینبار در استان اصفهان برگزار شد.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در گفتوگو با خبرنگار آنا درباره این رویداد اظهار کرد: جلسه توجیهی چالشهای صنعت برای ورود به مسابقه بزرگ AI Challenge برگزار شد. این مسابقه اول و دوم دی ۱۴۰۱ بهصورت مشترک توسط این واحد دانشگاهی، کنسرسیوم هوش مصنوعی و مرکز توسعه کارآفرینی فناورانه نوپا برگزار شد.
بهرنگ برکتین افزود: هدف این مسابقه حل چند چالش مهم شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات، صنایع و شهرداری اصفهان توسط تیمهای حاضر در مسابقه بود و در نهایت منتخبین این مسابقه به مدت ۱۰۰ روز تحت حمایت فکری و راهنماییهای لازم برای رشد ایدههای خود قرار خواهند گرفت.
وی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی نه بهعنوان صرفاً تکنولوژی و علم؛ بلکه آینده اقتصاد کشورها را رقم خواهد زد، عنوان کرد: تلاش بر این بوده که بتوانیم این رویداد را به رویداد سالانه تبدیل کرده و به شرکتها و صنایع این امیدواری را بدهیم که مشکلات آنها توسط تکنولوژی نوین هوش مصنوعی قابل بهبود است.
رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای علمی این دانشکده گفت: این دانشکده با داشتن چندین هیئت علمی متخصص در حوزه هوش مصنوعی و دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری این گرایش و استقرار دبیرخانه کنسرسیوم هوش مصنوعی در آن، آماده همکاری با همه مراکز علمی و صنعتی کشور در حوزه انجام پروژههای مبتنی بر هوش مصنوعی است.
**نمایشگاه محصولات فناورانه
نمایشگاه محصولات فناورانه شرکتهای دانشبنیان هم در هفته پژوهش و فناوری در مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجفآباد با حضور ۱۰ شرکت دانشبنیان فعال در حوزه پزشکی و سلامت که با حوزه اقتصاد دانشبنیان و ارتباط با صنعت این واحد دانشگاهی همکاری دارند و نیز ۱۵ شرکت مستقر در مرکز رشد تجهیزات پزشکی واحد نجفآباد برگزار شد.
محصولات و دستاوردهای دانشجویان، استادان، پژوهشگران، شرکتهای دانشبنیان مستقر در مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در این نمایشگاه به نمایش درآمد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه ارائه یافتههای محققان، پژوهشگران و فناوران، از یک سو و دریافت نیازهای پژوهشی و فناوری از سوی دیگر برای تحکیم روابط بین فعالان صنعت و در نهایت تجاریسازی فناوری و ارتقای قدرت رقابت آنهاست.
انتهای پیام/