دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سلیمی نمین در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

فعالیت بانوان گروه «خیمه» از اربعین تا سالگرد حاج قاسم سلیمانی

فعالیت بانوان گروه «خیمه» از اربعین تا سالگرد حاج قاسم سلیمانی
عضو هیئت داوران و استاد رویداد ملی جانفدا گفت: در ایام محرم و اربعین حسینی تعدادی از بانوان هنرمند در کنار هم قرار گرفتند و با اشتراکاتشان گروه خیمه را تشکیل دادند، بنابراین قرار است برای شهادت حاج قاسم سلیمانی خلق اثر داشته باشند.
کد خبر : 821502

به گزارش خبرنگار موسیقی و تجسمی خبرگزاری آنا، نفیسه اسماعیلی، رویداد ملی «جانفدا» به منظور معرقی ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی از امروز در قالب‌های مختلف هنری فعالیتش را در جوار حرم رضوی با حضور هنرمندان آقا و خانم آغاز کرده است.

دکتر هاجر سلیمی نمین، عضو هیئت داوران، نماینده بانوان و استاد این رویداد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی آنا درباره انتخاب بانوان هنرمند برای حضور در این رویداد عنوان کرد: ما تقریبا از تابستان امسال با گروهی به نام خیمه هنری بانوان فعالیت میکنیم، که زیرمجموعه‌ای از گروه هنر هیئت مخصوص بانوان است و این رویداد را در حقیقت به عنوان اولین قدم موثر گروه خیمه به طور رسمی می‌دانیم.

وی در ادامه افزود: ۵۰ درصد بانوانی که در این رویداد شرکت می‌کنند، اعضای گروه خیمه هستند و خود اعضا متقاضی بودند که برای حاج قاسم کاری انجام دهند و تقریبا دو ماهی است که مشغول تدارکات برای فعالیت هستیم تا اینکه قسمت ما مشهد شد و چون تعداد هم زیاد بود تصمیم گرفتیم تعریف خوبی برای این فعالیت داشته باشیم.

سلیمی نمین اظهار داشت: این بانوان همه تصویرگر، گرافیست، موشن کار و کاریکاتوریست هستند و یا دانشجوی هنر یا هنرمند حرفه‌ای هستند و سابقه کاری زیادی هم دراین رابطه دارند.

این کارشناس هنری یادآور شد: رویداد قبلی سفینه النجات که در مشهد برگزار شد با حضور ۳۰۰ هنرمند صورت گرفت و تقریبا نیمی از این افراد بانوان بودند و آنجا جرقه تشکیل گروه خیمه برای ما خورد و همه بانوان از لحاظ تفکری اشتراکات زیادی با هم داشتند و بنابراین ما دیگر با هم در تعامل قرار گرفتیم و با هم فکری خلق اثر داشته باشیم و همان جلسات اولیه مان در مشهد برگزار شد و رویداد قبلی درکربلا و امام حسین و اربعین بود و بانوان تقریبا همفکر و عقیده هستند و هنوز هم فعالیت های ما ادامه دارد.

وی در پاسخ به این سوال که قرار است از آثار این هنرمندان پس از برپایی رویداد حمایتی هم صورت بگیرد یا خیر، گفت: تصمیم داریم در مذاکره با شهرداری برخی کارها در سطح شهر پخش شود و خود هنرمندان و نهادها هم خودجوش وارد می شوند و آثار تبدیل به محصول شود و در جامعه توزیع شود. پس تصمیم داریم آثار را کاربردی کنیم و به دست مردم برسانیم. حتی یک سری از آثار در قالب فعالیت های فضای مجازی قرار است منتشر شود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب