دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران مطرح شد؛

استفاده از ظرفیت‌های ایرانداک برای کمک پژوهشی به کمیته امداد

استفاده از ظرفیت‌های ایرانداک برای کمک پژوهشی به کمیته امداد
رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های ایرانداک برای کمک پژوهشی به کمیته امداد، گفت: می‌توانیم با انجام پروژه‌های مشترک، زمینه رفع فقر را به عنوان یک وظیفه عمومی، انجام دهیم.
کد خبر : 821459

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، با حضور سعید زارع‌زاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد و محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، به امضا رسید.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با اشاره به حمایت کمیته امداد از ۲,۵ میلیون خانوار نیازمند در کشور، گفت: ۷۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند که باید برای از بین بردن فقر بین نسلی در این خانواده‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

وی بر ضرورت توسعه مطالعات و پژوهش‌ها در خصوص فقر و محرومیت‌زدایی تاکید کرد و افزود: همکاری در زمینه آموزش‌های مجازی، تهیه محتوای الکترونیکی و بسته‌های آموزشی در تفاهم‌نامه با پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و پژوهش کمیته امداد سالمندی را بحران قرن حاضر دانست و خاطرنشان کرد: یک میلیون و ۷۰۰ هزار مددجوی سالمند تحت حمایت کمیته امداد هستند که برای رفع مسائل آنان نیازمند پروژه‌های متعدد و تعدیف اهداف مشخص هستیم.

وی بر ضرورت انجام کار پژوهشی و در نظر گرفتن پیوست عدالت در قوانین کشوری تاکید کرد و گفت: نباید قانونی در کشور تصویب شود که فقرا از آن متضرر شوند.

زارع‌زاده با اشاره به ظرفیت‌های ایرانداک برای کمک پژوهشی به کمیته امداد، اضافه کرد: می‌توانیم با انجام پروژه‌های مشترک، زمینه رفع فقر را به عنوان یک وظیفه عمومی، انجام دهیم.

محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) نیز در این مراسم با اشاره به خدمات کمیته امداد به اقشار مختلف، گفت: ارائه خدمات به دانش‌آموزان و دانشجویان به عنوان آینده‌سازان ایرن همراه با حفظ عزت و کرامت کار مشکلی است که کمیته امداد انجام می‌دهد.

وی برگزاری دوره‌های مجازی و حضوری را گامی موثر در راستای توانمندسازی مددجویان عنوان کرد و افزود: ایرانداک به عنوان یکی از قدیمی‌ترین سازمان‌های ایران، زمینه پژوهشی خوبی برای همکاری با کمیته امداد در اختیار دارد.

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران خواستار تبادل اطلاعات و استفاده از منابع اطلاعاتی طرفین با هدف ارتقای کیفیت خدمات به جامعه هدف کمیته امداد شد و اظهار کرد: این سازمان آمادگی دارد در زمینه برگزاری دوره‌های آموزشی، نمایشگاه‌ها، همایش‌ها و رخدادهای تخصصی کمیته امداد، با این نهاد همکاری کند.

حسن‌زاده با اشاره به حضور ۶ هزار نخبه در جامعه هدف کمیته امداد، اظهار کرد: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از دانشجویان تحت حمایت در راستای انجام پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویی حمایت خواهد کرد.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب