دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
29 آذر 1401 - 14:51
رئیس دانشگاه آزاد زرقان عنوان کرد؛

حل مسائل جامعه با گفت‌وگومحوری و تلفیق اندیشه‌های حوزه و دانشگاه

حل مسائل جامعه با گفت‌وگومحوری و تلفیق اندیشه‌های حوزه و دانشگاه
سراج‌الدین محبی عنوان کرد: حل مسائل جامعه با گفت‌وگومحوری و تلفیق اندیشه‌های حوزه و دانشگاه امکانپذیر است.
کد خبر : 821256

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا از زرقان، نشست هم‌اندیشی «نقش وحدت حوزه و دانشگاه در تبیین گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور مدیریت و طلاب حوزه علمیه اباصالح شهرستان زرقان و هیئت رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زرقان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان بیان کرد: ما حوزه و دانشگاه را جدا از هم نمی‌دانیم و برای دستیابی به هدف مشترک همراه و هم‌مسیر هستیم.

سراج‌الدین محبی عنوان کرد: دانشگاهیان و حوزویان از بدنه مردم و همواره به‌عنوان قشر مورد اعتماد جامعه هستند، امیدواریم این نشست‌ها با گفتگومحوری و از طریق اندیشه‌های حوزه و دانشگاه به حل مسائل مهم جامعه کمک و موجب رشد و بالندگی علمی، فرهنگی و ارتقای آموزشی و مهارتی افرادی که آینده کشور را در اختیار دارند، شوند.

حل مسائل جامعه با گفتگومحوری و تلفیق اندیشه‌های حوزه و دانشگاه

وی افزود: با ورود فناوری و تکنولوژی به زندگی آحاد جامعه و سوق مردم به سمت و سوی جامعه الکترونیک، آمادگی داریم در تمام حوزه‌های علمی، فناوری و پژوهشی ظرفیت‌های خود را در اختیار حوزه علمیه بگذاریم.

مدیر حوزه علمیه اباصالح هم با اشاره به آیه سوره مبارکه مجادله در باب اهمیت علم و صاحب علم یادآور شد: نظر قرآن کریم و متون روایی درباره شخصیت علمی سخن می‌گوید و شخصیت علمی یا به تعبیر قرآن صاحب علم، دارای احترام و درجه و مقام است.

علیرضا صادقی متذکر شد: در ارتباط با علم در دین مبین اسلام هیچ‌گونه محدودیتی بیان نشده و در کلام نبی مکرم اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم دارد که در دوردست‌ها هم که شده دنبال علم باشید و در گام دوم بیان می‌کند که کسب علم و دانش بر هر شخص مسلمانی اعم از زن و مرد واجب است.

وی تبیین کرد: گام سوم، محدودیت استاد را برطرف می‌‌کند، اگرچه مسلمان هم نباشد، علم را کسب کن از او و در گام آخر محدودیت زمان را برمی‌دارد که از گهواره تا گور دنبال علم و دانش باشید.

مدیر حوزه علمیه اباصالح  با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه بسیار است، ادامه داد: باید اهمیت به این مهم داده شود، چراکه تخصص‌هایی در دانشگاه وجود دارد که در حوزه نیست و متقابلاً تخصص‌هایی در حوزه وجود دارد که در دانشگاه نیست و این دو مکمل یکدیگر هستند.

صادقی، خواستار همراهی بیشتر برای نشر فرهنگ و معارف اسلامی در منطقه و برگزاری ایستگاه‌های آزاداندیشی و استفاده از روحانیون در دانشگاه شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب