دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 آذر 1401 - 09:16
بعد از اقدام موشکی روز یکشنبه؛

کره شمالی: آزمایش مهمی در ارتباط با پرتاب ماهواره جاسوسی انجام دادیم

کره شمالی: آزمایش مهمی در ارتباط با پرتاب ماهواره جاسوسی انجام دادیم
بعد از اعلام خبر‌هایی مبنی بر شلیک دو فروند موشک بالستیک از سوی کره شمالی، پیونگ یانگ تائید کرد که در راستای تکمیل پروژه ساخت ماهواره جاسوسی، یک آزمایش مهم را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
کد خبر : 820884

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، کره شمالی امروز دوشنبه تائید کرد که این کشور یک مرحله نهایی و مهم از آزمایش توسعه ماهواره جاسوسی را که قرار است تا آوریل ۲۰۲۳ تکمیل شود با موفقیت پشت سر گذاشته است.

این خبر یک روز بعد از آن منتشر شد که کره جنوبی و ژاپن از اقدام پیونگ یانگ به شلیک دو فروند موشک بالستیک میان برد خبر دادند.

بر اساس اعلام رسانه رسمی کره شمالی، اداره ملی توسعه هوافضای پیونگ یانگ (NADA) این آزمایش را در ایستگاه پرتاب ماهواره «سوهائه» در شمال غربی این کشور انجام داد تا توانایی آن را در تصویربرداری ماهواره‌ای، انتقال داده و سیستم‌های کنترل زمینی بررسی کند.

آنطور که گفته می شود، موشکی حامل یک ماهواره شامل چندین دوربین، فرستنده و گیرنده تصاویر، یک دستگاه کنترل و یک باتری ذخیره‌ساز در زاویه بالای ۵۰۰ کیلومتر شلیک شد.

به گفته سخنگوی اداره ملی توسعه هوافضای پیونگ یانگ، در این آزمایش شاخص‌های فنی مهم مانند فناوری عملکرد دوربین در محیط فضا، پردازش داده‌ها و توانایی انتقال دستگاه‌های ارتباطی، دقت ردیابی و کنترل سیستم زمینی با موفقیت تست شد.

 این آزمایش دروازه ورود به فاز نهایی پرتاب یک ماهواره شناسایی تلقی شده است که قرار است تا ماه آوریل تکمیل شود.

رسانه رسمی کره شمالی همچنین دو تصویر سیاه و سفید با وضوح پایین منتشر کرد که نمایی از «سئول» پایتخت کره جنوبی و یکی از شهر‌های بندری مجاور است و اثباتی مبنی بر موفقیت آمیز بودن آزمایش توسعه سیستم ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ تلقی می‌شود. 

سه روز قبل از انجام این آزمایش‌های موشکی، کره شمالی از آزمایش موفقیت آمیز یک موتور موشک قاره پیما با سوخت جامد هم خبر داده بود.

طی سال جاری میلادی، کره شمالی آزمایش‌های موشکی متعددی انجام داده است که شامل آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیما با قابلیت نفوذ به خاک آمریکا نیز می‌شود.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی واکنشی است به از سرگیری رزمایش‌های مشترک واشنگتن-سئول حال آنکه افزایش بودجه نظامی ژاپن هم مایه نگرانی پیونگ یانگ است.

روز جمعه، توکیو از بزرگترین بودجه نظامی ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم به ارزش ۳۲۰ میلیارد دلار رونمایی کرد که شامل هزینه خرید موشک‌هایی با قابلیت نفوذ به خاک چین هم می‌شود. بودجه به صورت تدریجی ظرف پنج سال افزایش می‌یابد و به لحاظ صرف هزینه‌های نظامی، ژاپن را بعد از آمریکا و چین در رتبه سوم جهانی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب