حاکمیت برای مواجهه با نسل دیجیتال به برنامهریزی دقیقتری نیاز دارد
به گزارش خبرنگارحوزه سینمایی خبرگزاری آنا، سعید الهی که فیلمش به کارگردانی امیرحسین خلیلزاده روز سهشنبه ۲۲ آذر در بخش نمایش ویژه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران(سینما حقیقت) پخش خواهد شد گفت: تفاوت عمده زومرها یا نسل زد(z) با نسلهای پیشین خود، گره خوردن همه ارکان و فرایند زندگی آنها با ابزار تکنولوژی و دیجیتال است.
وی افزود: این امر باعث شده که بسیاری از مناسبات و روابط اجتماعی و حتی سیاسی و... نزد این عزیزان وجه متفاوتتری پیدا کند که این امر در نگاه اول شاید برای برخی سیاستگذاران تهدید برای آینده جامعه به حساب آید، اما در واقع میتواند فرصتی برای پوست اندازی و بقای جامعه هم باشد.
این کارشناس فرهنگ و رسانه خاطر نشان ساخت: با شناخت دقیقتر از مولفههای زیست دیجیتالی میتوان به روحیات و درونیات دهه هشتادیها و نودیها به راحتی دست یافت و در جهت انطباقسازی و یا همراهی با آنها به نحوی که بسیاری از اصول دستخوش آسیب نشود هم گام برداشت.
وی با اشاره به تلاش دست اندرکاران این فیلم از دو سال پیش تاکنون برای نمایش خواستهها و نیاز این نسل اظهار داشت: زومرهای ایرانی تلاش کرده تا مدیران و برنامه ریزان کشور و به خصوص خانوادهها را با پدیده جدیدی متفاوت از نسلهای قبلی آشنا کرده و در مقام یک هشداردهنده آنها را به تغییر نگاههای سنتی و پذیرش این نسل هدایت کند.
تهیهکننده فیلم «زومرهای ایرانی» گفت:رهاشدگی و استقلال، از ویژگیهای نوجوانان نسلهای گذشته هم بوده است اما معمولاً این ویژگیها در ادامه با هدایت نسلهای سنتی کم رنگ میشد؛ اما دربین دهه هشتادیها به جای آن نسل سنتی هدایتگر، شاهد نقشآفرینی گسترده فضای دیجیتال هستیم. این دنیای دیجیتال و بهطور مشخص تاثیرات تکنولوژی از جنس موبایل و گیم است که آینده این پسر و دختر کودک و نوجوان را رقم میزند.
این مدرس دانشگاه با توجه به برخی اعتراضات و شرایط اجتماعی اخیر در کشور تأکید کرد: جامعه رو به پیشرفت ایران با تکیه بر ظرفیتهای همین نسل میتواند به رقابت با دنیا پرداخته و در جنگهای ترکیبی و شناختی پیروز از میدان خارج شود به شرط اینکه کنشگریهای این نسل را جدی تلقی کرده و برای تعامل با آنان به طور مشخص برنامهریزی کند.
انتهای پیام/