دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰ آذر سالروز شهادت نخبه هسته‌ای دفاع مقدس؛

کرامتی از «سردار غلامعلی پیچک» پس از شهادت

کرامتی از «سردار غلامعلی پیچک» پس از شهادت
شهید سردار غلامعلی پیچک در عملیات مطلع‌الفجر در نوک پیکان گردان وارد نبرد با دشمن شد و در منطقه قاسم‌آباد ارتفاعات برآفتاب در یک درگیری تن به تن نزدیک ظهر روز ۲۰ آذرماه سال ۱۳۶۰ بر اثر اصابت گلوله به گلو و سینه‌اش به شهادت رسید.
کد خبر : 819575

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری آنا، امروز چهل و یکمین سالروز شهادت «سردار غلامعلی پیچک» مسؤول طرح و برنامه‌ریزی قرارگاه در گیلان غرب  و از سرداران به نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است. سرداری که نخبه هسته‌ای بود و با مدیریتش در همان اوایل جنگ تحمیلی توانسته بود با هوش سرشارش فتنه‌های بعثی‌ها را خنثی کند.

** هنری که در تخصص پیچک بود

یکی از هنر‌های پیچک این بود که در مقطعی که اوج اختلاف ارتش و سپاه به علت تصمیم‌های بنی‌صدر بود، توانسته بود یک عملیات موفقیت‌آمیز را در بازی‌دراز ترتیب دهد. او با هماهنگی میان ارتش و سپاه همراه با همکاری شهید شیرودی توانست بعثی‌ها را از این منطقه دور کند.

کرامتی از شهید نخبه هسته‌ای دفاع مقدس

بازی‌دراز همان منطقه‌ای در غرب کشور که به ارتفاعات بلند و دره‌های عمیقش معروف است.

کرامتی از شهید نخبه هسته‌ای دفاع مقدس

** شهیدی که پیکر شهید پیچک را سالم برگرداند

«شهید امیرحسین سلیمانی» با شهید پیچک رابطه بسیار صمیمی داشت. به گونه‌ای وقتی شنید غلامعلی پیچک ازدواج کرده است، خوشحال شد. این ارتباط تنگاتنگ موجب شد که با شنیدن خبر شهادت غلامعلی بهم بریزد. چون خبر‌ رسیده بود که پیکر شهید پیچک از بین رفته است. امیرحسین باور نکرد و خودش را به کوه‌های بازی‌دراز در غرب کشور رساند و پیکر دوست و رفیقش را سالم برگرداند.

کرامتی از شهید نخبه هسته‌ای دفاع مقدس

امیرحسین همان داماد سه روزه‌ای بود که در عملیات آزادسازی خرمشهر در سال ۱۳۶۱ به شهادت رسید.

کرامتی از شهید نخبه هسته‌ای دفاع مقدس

** کرامتی از شهید پیچک بعد از شهادت

در عملیات مطلع‌الفجر که تیر به سینه و گردن پیچک خورد. پیکر مطهرش در همان جا ماند. در روز‌های نخست همرزمان شهید نتوانستند پیکرش را به عقب برگردانند. هر جنازه‌ای که در این مدت در معرض آفتاب می‌بود قطعاً بو می‌گرفت و تغییر می‌کرد. اما پیکر مطهر غلامعلی هیچ تغییری نکرده بود و با گذشت یک هفته از شهادتش هنوز خون تازه از گلویش جاری می‌شد. حتی پیکر مطهرش نیز بوی عطر خوشبویی را می‌داد.

به گزارش آنا، پیچک درعملیات مطلع‌الفجر در نوک پیکان گردان وارد نبرد با دشمن شد و در منطقه قاسم‌آباد ارتفاعات برآفتاب در یک درگیری تن به تن نزدیک ظهر روز ۲۰ آذرماه سال ۱۳۶۰ بر اثر اصابت گلوله به گلو و سینه‌اش به شهادت رسید. مزار او در بهشت زهرا قطعه ۲۴ ردیف ۱۱۹ واقع است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب