تفاهمنامه همکاری میان خبرگزاری آنا و صندوق حمایت از صنایع پیشرفته وزارت صمت منعقد شد
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، صبح امروز مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری میان خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی (آنا) و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) به منظور معرفی خدمات و تسهیلات قابل ارائه به شرکتهای فعال در حوزههای مختلف صنایع پیشرفته کشور، انعکاس دستاوردهای علمی و تحقیقاتی شرکتهای دانش بنیان و اشاعه فعالیتهای فناورانه و نوآورانه در بستر اقتصاد دانشبنیان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم علی قجری مدیرعامل و عضو هیئتمدیره خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این جلسه به مناسبت انعقاد تفاهمنامه فیمابین خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته تدارک دیدهشده است تا زمینه همکاریهای مفید و مثمر ثمری در حوزههای علمی و فناورانه در راستای تحقق عملی به شعار سال و راهبردهای ترسیم شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تدارک دیده شود.
مدیرعامل خبرگزاری آنا با اشاره به سابقه ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در کشور توضیح داد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین شبکه آزمایشگاهی، تحقیقاتی و نیروی انسانی نخبه را در سراسر کشور در اختیار دارد و به تعبیری یکسوم آموزش عالی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی خلاصه میشود.
**میزبانی از ۳۰۰۰ شرکت دانش بنیان و استارتاپ در رویداد عصر امید
قجری با معرفی بزرگترین رویداد فناوری و نوآوری کشور که اردیبهشتماه امسال تحت عنوان رویداد عصر امید برگزار شد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در فضایی قریب به ۱۳ هزار مترمربع در این نمایشگاه میزبان ۳۰۰۰ هزار شرکت دانشبنیان، استارتاپ و مجموعههای آزمایشگاهی زیرساختی بود که برای اولین بار در کشور به نمایش درمیآمد.
وی با تأکید بر سابقه نزدیک به ۲۰ ساله خبرگزاری آنا در حوزه علمی و دانشگاهی افزود: خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان بزرگترین خبرگزاری دانشگاهی کشور در سال جاری و دوره جدید مدیریتی، چشم انداز و آرایش عملیاتی خود را بر مبنای فرمایش مقام معظم رهبری و شعار سال سامان داده است. این خبرگزاری با شعار دیدهبان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری کشور از ابتدای سال جاری که محوریت آن با ترویج و تبیین توانمندیها و دستاوردهای است بهعنوان بازوی رسانهای چند هزار شرکت دانشبنیان، استارتاپ و مجموعههای آزمایشگاهی زیرساختی در حوزههای مختلف فناوریهای سخت و پیشرفته و فناوریهای نرم فعالیت داشته است تا به ترویج و معرفی دستاوردهای آنها کمک کند.
** جهاد تبیین با معرفی دستاوردهای علم و فناوری کشور محقق میشود
عضو هیئتمدیره خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در حوزه علم و فناوری خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری مهرماه سال گذشته بحث جهاد تبیین را مطرح کردند. عملاً جهاد تبیین تنها از مسیر معرفی رسانهای دستاوردها و فعالیتهای نخبگان علم و فناوری کشور محقق میشود. در همین راستا خبرگزاری آنا تلاش دارد با فعالیت خود در حوزه علم و فناوری حلقه مفقوده رسانه را در زنجیره فعالیتها و دستاوردهای مجموعههای تخصصی و علمی پر کند.
مدیرعامل خبرگزاری آنا با اشاره به توانمندیهای این رسانه گفت: رویکرد عملیاتی ما در حوزه علم و فناوری چه ازلحاظ ظرفیت نیروی انسانی و نخبهای که در گروهها فعالیت میکنند و چه ازلحاظ ظرفیت ارتباطی ایجادشده بین رسانهای بسیار قابلتوجه است که گاها در هیچ رسانهای این نوع ارتباط دیده نمیشود. این توفیق بسیار بزرگی است که ما در خبرگزاری آنا از آن بهرهمند میشویم.
قجری در ادامه توضیح داد: خبرگزاری آنا در نمایشگاه نانو که تقریباً دوماه پیش برگزار شد، بهعنوان تنها رسانه محوری و مرجع در این مجموعه غرفه فعال داشت و توانست خدمات شایان توجهی به حوزه علمی کشور تقدیم کند. وی در ادامه افزود: در حال حاضر بالای هزار دقیقه ویدئو و مدیا در حوزه ترویج علم و فناوری تولیدشده است که بخش عمده آن معرفی محصولات دانشبنیان و فناورانه است. این تفاهمنامه آغازی است بر ادامه این روند که انشالله برکات زیادی برای همه مجموعهها خواهد داشت.
**آینده جهان در گرو توسعه و حمایت از صنایع پیشرفته است
در ادامهی این مراسم محسن نادری منش، مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) اظهار کرد: یکی از مولفههای اصلی برای توسعه در هر بخش ایجاد نهادهای تخصصی است که وظیفه مشخصی دارد. از این رو صحا یک صندوق مالی و حمایتی در حوزه مجموعههای تخصصی هستیم و نقطه اتصال ما با خبرگزاری آنا عملکرد تخصصی است، و از آنجا که ما هردو نهاد تخصی هستیم میتوانیم هم افزایی در انجام وظایف داشته باشیم.
وی افزود: بحث رسانه و اطلاع رسانی و شبکه سازی از مولفههای اصلی تمدن سازی محسوب میشود. خبرگزاری آنا در این زمینه موفق بوده است و امیدواریم این رسانه در حوزه صنایع پیشرفته تبدیل به مرجعیت اطلاع رسانی شود.
وی در ادامه درباره فعالیت مجموعه صحا افزود: ما بازوی تخصصی تامین مالی صنایع پیشرفته هستیم. درواقع حمایت از صنایع پیشرفته در حوزههای مختلف وظیفه صندوق صحا است. ما معتقدیم آینده جهان در گرو توسعه و حمایت از صنایع پیشرفته است.
مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته بیان کرد: اکنون سهم صنایع پیشرفته ایران از اقتصاد زیر یک درصد است، ولی امیدواریم در گام اول به رشد پنج درصدی و در گامهای بعدی به توسعه ۱۰ درصدی این سهم از اقتصاد کشور برسیم. چرا که در این صورت میوانیم بگوییم کشوری پیشرفته هستیم. ما اکنون سلبریتی هنری داریم، ولی در آینده باید سلبریتی علمی و فناوری داشته باشیم و روی این حوزهها تمرکز کنیم که خبرگزاری آنا در این مسیر نقش کلیدی دارد.
به گفته این مقام مسئول این صندوق از سال ۹۶ به صندوق صنایع پیشرفته تبدیل شد و علاوه بر بحثهای الکترونیک و نرم افزار موضوعاتی دیگری همچون بحثهای نانو تکنولوژی زیست فناوری و انرژیهای نو، هوا و فضا نیز توسط این صندوق حمایت میشود. در همین راستا نادری منش توضیح داد:وظیفه ما ارائه تسهیلات با نرخ ترجیحی، ضمانت نامه، کارشناسی بیمه، سرمایه گزاری خطر پذیر و حمایت از فعالان حوزه صنایع پیشرفته است. این حمایتها نیازمند معرفی از سوی رسانهها است تا هم فعالان صنعت و هم عموم مردم آگاهیهای لازم را کسب کنند. امیدواریم تفاهم نامه بین صندوق صحا و خبرگزاری آنا به توسعه بیش از پیش برنامههای علمی و فناوری در کشور منجر شود.
انتهای پیام/