ضرورت آشنایی روسای پارکهای علم و فناوری به ماده ۱۸ قانون جهش تولید دانش بنیان
به گزارش خبرگزاری آنا، اختیاری، مشاور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان که امروز صبح در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی برگزار شد، گفت: بیش از ۲۰ سال است که از فعالیت پارکهای فناوری در کشور میگذرد. وزارت عتف در دورههای پیشین اولین کاری که کرد، معاونت فناوری را حذف کرد و معاونت پژوهشی و فناوری جایگزین آن شد. وزیر علوم پیشین به دلیل قانون جهش تولید دانشبنیان معاونت فناوری را مجددا بازگرداند.
وی افزود: ۲۵ سال پیش زمانی که من موسس پارکها بودم. قانونی برای حمایت از پارکها وجود نداشت. تنها در ماده ۴۷ برنامه چهارم توسعه ذکر شده بود که پارکها از قوانین مناطق آزاد استفاده کنند.
وی عنوان کرد: سال ۸۷ زمانی که به مجلس رفتم و قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان را تدوین کردیم. این قانون دو سال طول کشید تا تصویب شود. آن زمان معاونت علمی وجود داشت، اما کلمهای به نام معاونت فناوری در آن قانون نیست، زیرا میخواستیم وزارت عتف متولی آن باشد. این قانون دوفوریت تصویب شد که ۲۰ ماده مفید دارد، اما باید از روسای پارکهای علم و فناوری پرسید
باید از روسای که چقدر از این قانون استفاده کردهاند.
به گفته وی، کمیتهای در وزارت عتف قرار است مجوزهای پارکها و مراکز رشد را بررسی کند. این قانون شاخص خوبی برای حرکت پارکها است.
وی تصریح کرد: ۷۰۰ میلیاردتومان کل بودجه پارکها در یک سال است در حالی که اگر از بستر این قانون استفاده شود، حدود ۲۰۰ میلیاردتومان در هر یک پروژه میشود.
اختیاری در پایان گفت: روسای پارکهای علم و فناوری باید نسبت به بند ب ماده ۱۸ قانون جهش تولید دانش بنیان آگاه باشند. در این ماده به شرکتها اجازه داده شده طرحهایشان را در شورای استان تصویب و زمینی دریافت کنند.
انتهای پیام/