استفاده از پتانسیلهای استان اصفهان در تحقق اقتصاد پایدار
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حاشیه نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری گفت: اکنون اصفهان چالشهایی همانند کمآبی، آلودگی و فرونشست زمین دارد، اما جنبه مطلوبیت آن مغفول باقی مانده است در حالی که اصفهان به عنوان قطب فناوری، صنعت و دانش کشاورزی شناخته میشود.
وی افزود: اصفهان با توجه به محدودیتها و مطلوبیتها میتواند با تکیه بر دانش موجود مسیر رشد خود را بر اساس اقتصاد دانشبنیان برای صنایع غیرآببر، غیرآلاینده و پایدار ترسیم کند.
وی به برنامههای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اشاره کرد و گفت: قصد داریم در حوزههایی که در استان اصفهان مطلوبیت دارد مانند دیجیتال، گردشگری، سلامت، فناوریهای هایتک و فناوریهای پیشرفته، تمام توان خود را به کار بگیریم.
به گفته وی، اصفهان بزرگترین مرکز نوآوری در ایران است و اولین پارک علمی و فناوری کشور نیز در این استان شکل گرفته است. سعی داریم از این ظرفیتها استفاده کنیم.
ابطحی گفت: در حال حاضر، تعداد قابل توجهی از شرکتهای دانشبنیان در استان اصفهان مستقر هستند و نسبت خوبی از شرکت دانشبنیان در اصفهان فعال اند که سهم زیادی در اقتصاد دانش بنیان برعهده دارند. هدف مان استفاده از این پتانسیلهاست.
وی اظهار کرد: اصفهان مسیر توسعه پایدار است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با توجه به حضورش در شورای برنامه ریزی اصفهان و توجه مدیریت استان میتواند در این زمینه نقش مؤثری ایفا کند.
وی در خصوص بودجه مصوب امسال گفت: بیشتر مشکلات این مجموعه با توجه به قانون جهش تولید دانشبنیان و حمایتهای موجود در ارتباط با برنامهریزیها تا تأمین بودجه است از اینرو باید به سمتی پیش برویم که حوزه فناوری برای بخش خصوصی جذابیت داشته باشد تا فناوران به حمایتهای دولتی کمتر متکی شوند.
به گفته وی، حمایتهای دولتی نیز کارگشا است و باید از ظرفیتهای قانونی برای جذب بودجه بخش خصوصی بهره ببریم. خوشبختانه امسال نسبت به سال گذشته با افزایش بودجه مواجه هستیم.
وی در پایان گفت: تاکنون۵۷ درصد بودجه امسال به این مجموعه اختصاص پیدا کرده است، اما هنوز زمان تخصیص کامل آن مشخص نیست.
انتهای پیام/