دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران خبر داد

لزوم فعال‌سازی واحدهای تملک‌شده راکد از سوی بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از مکلف شدن بنیادها، موسسات عمومی، غیردولتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی به حل مشکلات واحدهای متوقف و زیر ظرفیت تحت پوشش درچارچوب سیاست‌های ابلاغی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی خبرداد.
کد خبر : 81786

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی یزدانی در نشست بسته رونق صنایع کوچک استان قم با حضور استاندار و جمعی از مدیران استان اظهار کرد: در اقتصاد مقاومتی یکی از موضوعات مورد توجه ما بهره‌وری است که می‌تواند در توسعه صنعتی کشور نقش بسزایی داشته باشد.


وی با بیان اینکه خواست رهبر انقلاب عدم واردات کالاهای خارجی مشابه کالای ایرانی است، افزود: برای تحقق این خواسته رهبر انقلاب مصوبات و برنامه‌های خوبی در وزارت صنعت، معدن و تجارت دیده شده است که با فعال نمودن واحدهای راکد و نیمه‌فعال و طرح‌های صنعتی تحقق خواهد یافت.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به واحدهای در تملک بانک‌ها و موسسات مختلف اشاره و تصریح کرد: براساس دستورالعمل صادره بنیادها، موسسات غیردولتی، صندوق‌های تامین اجتماعی، بانک‌ها و هلدینگ‌ها مکلف هستند از منابع داخلی خود برای راه‌اندازی واحدهای نیمه تعطیل و راکد تملک شده بدون نگاه به کمک‌های دولتی اقدام کنند.


وی به تشکیل ستادهای اقتصاد مقاومتی در استان‌ها اشاره و عنوان کرد: بانک‌ها موظف هستند، تسهیلات لازم را در اختیار بنگاه‌هایی که از سوی این ستاد معرفی می‌شوند، قرار دهند.


یزدانی همچنین به تامین اعتبار مناسب از سوی دولت برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی خبر داد و گفت: در بودجه امسال دولت 75 میلیارد تومان برای شهرکهای صنعتی اختصاص داده است که این مقدار علاوه بر سایر منابع دیده شده است.


وی در حوزه حمایت از واحدهای صنعتی و طرح‌ها توضیح داد: در استان قم 332 طرح و واحد صنعتی در دستور حمایت عام و خاص قرار گرفته است که توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان معرفی و بهره‌مند خواهند شد که با بررسی صورت گرفته تا پایان سال امکان بهره‌برداری از 185 طرح استانی که بالای 60 درصد پیشرفت داشته‌اند وجود دارد.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: 191 طرح و واحد صنعتی دیگر نیز 40 تا 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند که این طرح‌ها هم در اولویت حمایت و فعال‌سازی قرار خواهند گرفت.


وی همچنین در دیدار با مدیرعامل، معاونین و مدیران شرکت شهرکهای صنعتی استان قم به اهمیت صنایع کوچک در کشور اشاره و اظهار کرد: توجه به صنایع کوچک یکی از ماموریت‌های امسال این سازمان به‌حساب می‌آید.


یزدانی با توجه به نام‌گذاری سال جدید توسط رهبر انقلاب به «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» تاکید کرد: همان گونه که رهبر انقلاب تاکید دارند و نظرات رئیس جمهور و ابلاغیه وزارت صنعت، معدن و تجارت وظیفه‌ای سنگین بر دوش ما گذاشته شده است.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت راه‌اندازی واحدهای راکد صنایع کوچک و بالا بردن ظرفیت تولید واحدهای نیمه فعال را در اولویت کاری شرکت‌های استانی برشمرد و تصریح کرد: در سال 95 یک وظیفه و کار مضاعف برعهده ما گذاشته شده است که باید افزون بر برنامه‌های جاری اجرایی شود.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران فعالیت‌های آموزشی حمایتی این سازمان را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در کنار اقدامات امسال این سازمان توجه ویژه‌ایی به بحث آموزش خواهد شد، بخشی از این آموزش واحدهای صنعتی برعهده سازمان فنی حرفه‌ایی،بخشی توسط مراکز علمی و دانشگاهی و قسمتی هم از پتانسیل آموزشی وزارتخانه استفاده خواهد شد تا در سایه آموزش‌های مهارتی و فنی موضوعات کارآفرینی و بازاریابی توسعه یابد.


وی همچنین به توسعه خوشه‌های کسب وکار اشاره و عنوان کرد: از برنامه‌های مهم و اولویت‌دار سازمان توسعه خوشه‌ها و شناسایی فرصت‌های جدید در استان‌هاست تا در سایه این خوشه‌های کسب و کار حمایت‌های لازم از فعالان صنعتی انجام شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته