دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون وزیر راه و شهرسازی به آنا خبر داد؛

ساخت نخستین رادار فرودگاهی ایران تا بهار سال آینده

ساخت نخستین رادار فرودگاهی ایران تا بهار سال آینده
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از تکمیل نخستین رادار فرودگاهی در دست ساخت تمام ایرانی تا اوایل سال آتی خبر داد.
کد خبر : 817500

حمیدرضا سیدی، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، درباره فعالیت‌های دانش بنیان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: باند فرودگاه مهرآباد به تازگی به طور کامل نوسازی و بازسازی و هم زمان سیستم روشنایی آن نیز بهسازی شده که بخشی از آن وارداتی و بخشی هم تولید داخل است.

وی ادامه داد: با دانشگاه صنعتی خواجه نصیر و برخی شرکت‌های دانش بنیان مذاکره کرده ایم که موضوع تأمین روشنایی باند فرودگاه‌هایی که در حال بازسازی و نوسازی است را طراحی و اجرا کنند؛ نخستین فرودگاهی که قرار است باند آن با سامانه‌های روشنایی شرکت‌های دانش بنیان داخلی نورپردازی شود، فرودگاه کرمانشاه است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه پیچیده‌ترین سیستم تجهیزات فرودگاهی، رادار است، تصریح کرد: با دانشگاه صنعتی اصفهان برای ساخت رادار قرارداد امضا کرده ایم؛ این دانشگاه در حال ساخت رادار برای شرکت فرودگاه هاست که تاکنون کار ساخت آن ۸۰ درصد پیشرفت داشته است. امیدواریم تا بهار سال آینده به بهره برداری رسیده و از آن در فرودگاه‌های داخلی استفاده کنیم.

**دانشگاه ها پای کار صنعت هوایی

این مقام مسئول افزود: در بخش تأمین تجهیزات ناوبری نیز با یک شرکت توانمند داخلی مذاکره داشته ایم و همکاری ما با این شرکت آغاز شده است.

سیدی به مذاکرات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با دانشگاه‌های مختلف برای تأمین بخشی از تجهیزات و سیستم‌های رادیویی و همچنین واگذاری ساخت کنسول‌های رادیویی به شرکت‌های دانش بنیان اشاره و تصریح کرد: این شرکت‌ها تا کنون ۶ کنسول برج مراقبت تولید کرده اند که برای فرودگاه‌های کوچک و متوسط خریداری و استفاده شده است؛ در برج‌های مراقبت فرودگاه‌های بزرگ، از قبل کنسول‌ها نوسازی شده بود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به راه اندازی مرکز تحقیق، نوآوری و خودکفایی این شرکت اظهار داشت: در تمام دنیا شرکت‌های بزرگ چنین مراکزی راه اندازی کرده و مرکز مذکور در شرکت فرودگاه ها، قرار است از یک سو نیاز‌های بخش فرودگاهی و همچنین ناوبری را شناسایی و از سوی دیگر با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان برای تولید آن‌ها مذاکره و سفارش ساخت بدهند؛ ضمن اینکه مرکز نوآوری شرکت فرودگاه‌ها مرکزی برای مراجعه و استقرار شرکت‌های دانش بنیان فعال در بخش صنعت هوانوردی می شود. 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب