دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آذر 1401 - 20:35
همه امکانات باید بسیج شوند؛

نگرانی رئیس پلیس راه از افزایش تصادف رانندگان جوان

نگرانی رئیس پلیس راه از افزایش تصادف رانندگان جوان
رئیس پلیس راه کشور گفت: پیامدهای اجتماعی تصادفات به خصوص در مورد جوانان بسیار زیاد بوده و قابل محاسبه نیست لذا همه امکانات و نیروها باید برای کاهش تصادفات متمرکز شوند.
کد خبر : 816167

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سردار حسن مومنی، رئیس پلیس راه کشور اشاره به اینکه ۱۸ درصد فوتی تصادفات از برخورد با کامیون‌ها است، گفت: از دی ماه جاری به کامیون‌های فاقد حفاظ جانبی استاندارد خدمات معاینه فنی و تعویض پلاک ارائه نخواهد شد.

سردار مومنی در ستاد راهبری تصادفات خراسان جنوبی اظهار کرد: پیامدهای اجتماعی تصادفات به خصوص در مورد جوانان بسیار زیاد بوده و قابل محاسبه نیست لذا همه امکانات و نیروها باید برای کاهش تصادفات متمرکز شوند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه متأسفانه بیش از  ۶۰ درصد از متوفیان تصادفات کشور در سنین ۲۰ تا ۶۰ سال(نیروی کار) هستند، افزود: متوسط سرعت رانندگی در خراسان جنوبی ۸۹ کیلومتر و در کشور ۷۹ کیلومتر در ساعت است که این آمار ۱۰ کیلومتر بالاتر  از متوسط کشوری را نشان می دهد.

وی با بیان اینکه این افزایش سرعت در خراسان جنوبی موجب شدت تصادفات شده است، تصریح کرد: متوسط کشوری فوت در صحنه ۵۲ درصد و در خراسان جنوبی ۵۹ درصد بوده که ناشی از شدت تصادفات است.

مومنی با بیان اینکه در هفت ماهه امسال فوتی تصادف خراسان جنوبی  ۲۶.۵ درصد افزایش داشته است، افزود: با توجه به آمار بالای تصادفات منجر به فوت در خراسان جنوبی، این استان جزء نقاط هدف و اولویت برنامه‌های پلیس راهور برای کاهش تصادفات است.

وی با اشاره به بالا بودن آمار واژگونی خودرو و تصادف موتورسواران در خراسان جنوبی، گفت: تصادف به علت واژگونی وسیله نقلیه در کشور ۳۸ درصد تصادفات و در خراسان جنوبی به علت سرعت بالا ۵۳ درصد است که بخشی به رانندگان و ایمنی راه‌ها برمی‌گردد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: تعامل و هماهنگی بسیار خوبی بین پلیس راه و راهدای استان وجود دارد، اما باید منابع استانی هم در کنار پیگیری‌های ملی فعال شود.

مومنی با اشاره به اینکه برای نصب دوربین‌های ثابت و سیار در جاده‌ها می‌توان از منابع استانی کمک گرفت، بیان کرد: فعال شدن زیرساخت دوربین‌های ترافیکی می‌تواند ۱۰ کیلومتر افزایش سرعت در استان را کاهش دهد؛ همچنین برخی مسیرهای خراسان جنوبی ایمن نیست و باید شیب شیروانی اصلاح شود.

وی با بیان اینکه در بحث مدیریت ترافیک باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد چون روش‌های سنتی جوابگو نیست و متاسفانه استفاده از دوربین‌های ترافیکی در خراسان جنوبی شرایط خوبی ندارد، تصریح کرد: شش دستگاه دوربین در سطح استان از دو سال قبل نصب شده، اما زیرساخت برق آن فراهم نیست.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته