دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی تأکید کرد؛

تربیت نیرو‌های خلّاق و حل مسئله با بازنگری در آموزش‌های تخصصی

تربیت نیرو‌های خلّاق و حل مسئله با بازنگری در آموزش‌های تخصصی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تربیت نیرو‌های خلّاق و حلّال مسئله نیاز اصلی آینده کشور است، گفت: دستیابی به این مهم بازنگری در آموزش‌های تخصصی و علمی، اجتماعی و مهارتی را می‌طلبد.
کد خبر : 814565

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از تبریز، دکتر محمدمهدی طهرانچی با حضور برخط و مجازی در آیین افتتاح مدرسه عالی مهارتی قالب‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز اظهار کرد: این واحد دانشگاهی در ۴۰ سال پس از تولد خود اثرات مهمی در حوزه علمی کشور و منطقه داشته و باید توجه داشت که ۴۰ سالگی نقطه واسط گذشته و آینده است و در این نقطه باید با مرور تجارب و دستاورد‌های گذشته برای آینده برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری کنیم.

تربیت نیرو‌های خلّاق و حل مسئله با بازنگری در آموزش‌های تخصصی
وی افزود: دانشگاه‌ها امروز منافع خود را در راستای منافع مردم و جامعه تعیین می‌کنند و سیاست جهانی دانشگاه‌ها بر اثرگذاری در مسائل و نیاز‌های جامعه است و فعالیت برای جذب سرمایه‌های منطقه‌ای، ایجاد کسب و کار و تربیت نیرو‌های انسانی کارآمد بخشی از مسئولیت دانشگاه‌هاست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: وقتی دانشگاه‌های ما در خلاً و فقط از منظر عرضه دانش بدون توجه به کشش بازار فعالیت می‌کنند، خروجی چنین مجموعه‌هایی نیز جوانانی می‌شود که قدرت حل مسئله را ندارند و این در حالی است که تربیت نیرو‌های خلّاق و حلّال مسئله اولویت و نیاز اصلی آینده کشور است.

طهرانچی خاطرنشان کرد: دستیابی به این مهم بازنگری در آموزش‌های تخصصی و علمی، اجتماعی و مهارتی را می‌طلبد، چراکه بی‌توجهی به جنبه‌های اجتماعی فعالیت‌های آموزشی در موضوعات مختلف جامعه و غفلت از ابعاد مهارتی حوزه آموزش را در وضعیت صنعت کشور به وضوح مشاهده و لمس می‌کنیم.

وی، ایجاد نگاه مسئله‌محور را از الزامات آموزش‌های تخصصی دانست و افزود: دانشجویان فنی امروز از صنایع احساس دوری و صنعت نیز احساس خلأ و کمبود نیرو می‌کند و ایجاد مدرسه عالی قالب‌سازی در تبریز نخستین گام برای ایجاد چنین حلقه مفقوده‌ای است.

تربیت نیرو‌های خلّاق و حل مسئله با بازنگری در آموزش‌های تخصصی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: تربیت نیروی انسانی خلّاق و قادر به حل مسائل صنعت گام بعدی در این حوزه است؛ چراکه اگر یک دانشجو قادر به حل مسئله در صنعت و جامعه تربیت کنیم بهتر از تحویل ده‌ها دانشجوی معمولی است که فقط آموزش‌های علمی و تئوریک را دریافت کرده‌اند و این کاری است که حتی کشور‌های همسایه مانند ترکیه نیز به‌جد روی آن متمرکز شده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب