دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان؛

برگزیدگان مسابقات پایان‌نامه و کتاب ۳ دقیقه‌ای معرفی شدند

برگزیدگان مسابقات پایان‌نامه و کتاب ۳ دقیقه‌ای معرفی شدند
مرحله نهایی ششمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای و دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای، سه‌شنبه ۱۷ آبان توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.
کد خبر : 813623

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، مرحله نهایی ششمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای و دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای، سه‌شنبه ۱۷ آبان توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار شد و در پایان پس از رقابت فینالیست‌ها، افراد برگزیده مسابقات در بخش‌های کتاب و پایان‌نامه ۳ دقیقه‌ای و همچنین مجریان برتر معرفی شدند.

** تلاش جهاد دانشگاهی برای نوآوری در عرصه‌های آموزش، پژوهش و فرهنگ

جمال رحیمیان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در این مراسم با تأکید بر این که این برنامه برای این است که بدانیم کم حرف زدن هنر به حساب می‌آید، گفت: جهاد دانشگاهی توسط جوانان بنیان نهاده شده و توسعه یافته است. این نهاد همواره تلاش می‌کند در عرصه‌های آموزش، پژوهش و فرهنگ، برای جوانان نوآوری داشته باشد. جوانان، سرمایه غیرقابل جایگزین هستند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال کار نو و جدید است، گفت: غیر از این از جهاد دانشگاهی انتظار نمی‌رود که همگام با نیازهای جوانان باشد. با نسل جوان در ارتباط هستیم و امیدواریم بتوانیم کارهای جدیدتری ارائه دهیم.

وی افزود: در میان جهادگران جهاد دانشگاهی، عشق وجود دارد که پژوهشگاه رویان، مظهر آن است.

** مسابقات، بستری برای شنیدن حرف منطقی دانشجویان

حامد علی اکبرزاده رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی نیز در این برنامه گفت: در جهان شبکه‌های اجتماعی، فضای مجازی، اینترنت و پیام‌های کوتاه مؤثر قرار داریم، جهانی که حرف گزیده و گزین در آن خریدار دارد و جایی برای تفصیل نیست. شاید بتوان گفت زبان انسان امروز، زبان رسانه است. اگر بخواهیم با نسل جوان سخن بگوییم، سخن ما باید متعهد و متضمن چنین زبانی باشد.

رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی درباره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای گفت: این مسابقه رسانه‌ای برای ترویج فرهنگ مطالعه است و رسانه‌ای که بتوانیم جان اثر را به مخاطبان منتقل کنیم و آنها را برای خواندن یک اثر خوب تشویق کنیم.

وی در خصوص مسابقات ملی پایان‌نامه ۳ دقیقه‌ای نیز افزود: این مسابقه یک رسانه و فناوری نرمی برای انتقال ایده‌های عالی است که می‌تواند پاسخگوی و رفع کننده نیاز باشد و از مشکلات آن بکاهد. این رسانه و این نوع رسانه‌ها باید جدی گرفته شوند. اینها بستر گفت‌وگو و شنیدن هستند که در جامعه امروز به آن نیاز داریم.

علی اکبرزاده با بیان اینکه این بسترها باید جدی گرفته شوند، تصریح کرد: بسترهایی از این دست، بستری برای گفتگو هستند. به گفتگو کردن نیاز ضروری داریم. این برنامه و برنامه‌های مشابه، بستری برای شنیدن حرف منطقی دانشجویان است. اگر به این برنامه‌ها توجه نشود این بستر از دست می‌رود.

رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: از نخستین دوره برگزاری مسابقات تا به امروز، همواره بر این موضوع تاکید کرده‌ایم که این مسابقات یک کار فانتزی نیست. این مسابقات سبب شکل‌گیری یک جریان هرچند نحیف شده است. برخی از نهادها و سازمان‌ها که پول بیشتری دارند، دوره اول این مسابقات را برگزار می‌کنند. برگزاری این مسابقات توسط افراد دیگر، نشانه‌ای برای ایجاد یک جریان است.

** ۳ هزار نفر تاکنون در مسابقات پایان نامه سه دقیقه‌ای شرکت کرده‌اند

اکبرزاده درباره جامعه آماری این مسابقات، گفت: از نخستین دوره مسابقات تا به امروز، بیش از ۳ هزار نفر در مسابقات پایان‌نامه سه دقیقه‌ای شرکت کردند. برخی از شرکت‌کنندگان دانش‌آموخته و گروهی نیز دانشجو بودند. همچنین حدود هزار نفر در دو دوره کتاب سه دقیقه‌ای شرکت کردند.

وی افزود: نمایندگان واحدهای استانی و دانشگاه‌ها توانستند با مشقت فراوان این مسابقات را برگزار کنند. حق آنها آن طور که باید باشد، ادا نشده و زحماتشان دیده نشده است. صدا و سیما از ترویج این مسابقات حمایت کند. پایان‌نامه‌های علوم انسانی در دوره بعدی مسابقات پایان‌نامه سه دقیقه‌ای مورد توجه قرار می‌گیرند.

** نفرات برگزیده ششمین دوره مسابقات ملی «پایان‌نامه سه دقیقه‌ای»

رتبه اول: پریسا حیدری

رتبه دوم: مبینا بازاری

رتبه سوم: مهدی عبدالهی

** نفرات برگزیده دومین دوره مسابقات ملی «کتاب سه دقیقه‌ای»

رتبه اول: امیررضا صادقی

رتبه دوم: محمدرضا زارع

رتبه سوم: فاطمه پایداری

** مجریان برتر در بخش پایان‌نامه

احمد پایداری از جهاد دانشگاهی واحد اصفهان

علاءالدین محمدی و پویا پایداری از جهاد دانشگاهی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

اصغر امیدی از جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری

علی صدری از جهاد دانشگاهی استان اصفهان

** مجریان برتر در بخش کتاب

مجید براعنی از جهاد دانشگاهی یزد

رضا اسم‌خانی از جهاد دانشگاهی زنجان

امیر بزار بنابی از جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب