دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پس از هجوم مردم برای ثبت تصاویر؛

استفاده از پیام رسان «تیک‌تاک» در اماکن مقدسه نپال ممنوع شد

استفاده از پیام رسان «تیک‌تاک» در اماکن مقدسه نپال ممنوع شد
برخی اماکن مذهبی نپال استفاده از پیام رسان تیک تاک را ممنوع اعلام کردند، این تصمیم در پی هجوم مردم به اماکن مذهبی و مقدسه به منظور فیلمبرداری و عکسبرداری از خود و بر هم زدن آرامش و تمرکز عبادت کننده‌ها، اتخاذ شده است.
کد خبر : 813281

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، در پی هجوم مردم به اماکن مذهبی و مقدسه در نپال به منظور فیلمبرداری و عکسبرداری از خود و بر هم زدن آرامش و تمرکز عبادت کننده‌ها، برخی اماکن مذهبی این کشور استفاده از پیام رسان تیک تاک را ممنوع اعلام کردند.

زنی در یکی از مکان‌های مقدس واقع در شهر کاتماندو، پایتخت نپال، گفت: «من برای بازدید از اینجا آمده بودم، اما بیشتر قصدم این بود که از خودم فیلم بگیرم و در تیک تاک به اشتراک بگذارم.» برخی از این مکان‌ها تابلوهای «استفاده از تیک‌تاک ممنوع» را جلوی ورودی‌های خود نصب کرده‌اند. برخی دیگر نیز با استفاده از دوربین‌های مداربسته و استخدام نیروهای حراست و انتظامات سعی در اجرای این دستورالعمل جدید دارند.

بینود شرستا، یکی از اعضای کمیته توسعه معابد در نپال، گفت: «استفاده از تیک تاک ممنوع است و کسی حق استفاده از آن را در معابد ندارد. گاهی افراد می‌توانند [از خودشان] عکس بگیرند، اما نمی‌توانند از تیک تاک استفاده کنند.»

او همچنین گفت: «افراد زیادی از تیک تاک استفاده می‌کنند و آرامش افرادی که در حال مناجات و مراقبه در معابد هستند را به هم می‌زنند.»

کاربران پیام رسان تیک تاک همچنین به ایجاد ترافیک‌های سنگین در این کشورِ متکی به گردشگری متهم شده‌اند. همچنین گفته می‌شود بعد از این که افراد زیادی برای عکس گرفتن از خود و به اشتراک گذاشتن آنها وارد برخی مزارع در شرق نپال شدند و محصولات ین مزارع را لگدمال کردند، کشاورزان و صاحبان این مزارع مجبور به برداشت زودتر از موعد محصولات خود شدند.

جایارام تاپا، کشاورز، می‌گوید: «آنها همه چیز را نابود می‌کنند. ساقه‌های برنج را زیر پاهایشان لگد می‌کنند. چه می‌توانم به آنها بگویم؟ به آنها میگویم که این کار را نکنند، به محصولم آسیب نزنند، اما آنها فقط از خود فیلم می‌گیرند. »

یک نظرسنجی نشان می‌دهد درصد کاربران اینترنتی که از این پیام رسان استفاده می‌کنند از تنها سه درصد به ۵۵ درصد افزایش یافته است. گفته می‌شود یکی از دلایل اصلی این افزایش شیوع ویروس کووید-۱۹ در جهان و نپال بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب