تحصیل ۴ هزار و ۵۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه آزاد فارس
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، نشست شورای تخصصی امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور داود ابراهیمی، رامین کریمی، اسمعیل لطفیپور، مسئولان نظارت و ارزیابی، آموزش و کانونهای ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی و نمایندگان واحدهای دانشگاهی استان فارس برگزارشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این نشست اظهار کرد: بهدلیل شیوع کرونا خدمترسانی به دانشجویان شاهد و ایثارگر کمتر شده بود؛ اما اکنون با حضور دانشجویان باید در زمینه مشاوره و فرهنگی جلساتی با دانشجویان برگزار شود.
محمدرضا قائدی با اشاره به آمار تعداد دانشجویان جامعه هدف در استان فارس بیان کرد: در سطح واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فارس ۴ هزار و ۵۰۰ و در واحد شیراز یکهزار و ۵۰۰ دانشجو زیرپوشش ستاد شاهد و ایثارگران مشغول به تحصیل هستند که باید جلسات مفصلی برای رفع اشکالات و نواقص و گفتوگو با این دانشجویان برگزار شود.
وی توضیح داد: باید با فعالیت فرهنگی از این دانشجویان که مقام معظم رهبری فرمودند: «فرزندان ما هستند»، مراقبت کنیم و با جنگ ترکیبی که این روزها شکل گرفته، مقابله و از تضعیف مبانی ارزشی در بین دانشجویان جلوگیری کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس تبیین کرد: باید با دانشجویان گفتوگو و مدارا کنیم و صدای دانشجویان را بشنویم.
قائدی ابراز امیدواری کرد که از ظرفیت استادان برای انتقال فرهنگ ارزشی در کلاسهای درس بیشتر استفاده شود و در این راستا باید ارتباط با استادان فرد به فرد و چهره به چهره باشد و از ظرفیت آنان استفاده شود تا منجر به موفقیت بیشتر مجموعه فرهنگی، ستاد شاهد و بازخورد بیشتر برای دانشجویان شود.
**ویژگیهای جامعه ایثارگر چیست؟
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس هم به ویژگی پیامبر گرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم در سوره مبارکه احزاب اشاره کرد و گفت: «انا ارسلناک شاهدا و مبشرا و نذیرا و داعی الی الله به اذنه و سراجا» بر این مبناست و قرآن کریم وجود نازنین نبی مکرم اسلام صلیالله علیه و آله و سلم را هم شاهد و هم سراج منیر معرفی میکند.
حجتالاسلام مهدی یعقوبی اظهار کرد: یکی از ویژگیهای جامعه ایثارگر آن است که جایگاه سراج منیر دارد، کسی که در جامعه خود زندگی میکند و در راه تحقق اهداف و موازین اسلام در سطح جامعه نورافشانی میکند، بالاترین ایثارگر کسی است که ارزشمندترین سرمایهاش که جانش است را میبخشد و به شهادت میرسد.
وی تشریح کرد: شهید مطهری میفرماید که خدمتگزاران در جامعه و عرصه علم، ادب و فرهنگ زیادند و نقش شهید در جامعه بیشتر از همه خدمتگزاران است، چراکه خدمتگزاران تحت تأثیر دیگران هستند شهید مدیون کسی نیست، از بس که مقامش بالا و والاست و در راه تبیین مکتب اسلام جانش را فدا میکند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بیان کرد: مهمترین نقش شهدا، ایثارگران و افرادی که در این عرصه گام برمیدارند به قول فرمایش مقام معظم رهبری جهاد تبیین است و یکی از وظایف مهمی که ستاد شاهد میتواند در این عرصه داشته باشد فعالیت نورافشانی، روشنگری و جهاد تبیین است، چراکه نیاز مبرم به تبیین موضوعاتی که برای نسل جدید گفته نشده و مبهم است، داریم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید استان فارس هم در این نشست عنوان کرد: طرح شاهد در زمان امام خمینی(ره) آغاز شد و امروز محصول آن را مشاهده میکنیم.
سیدعلی محمدی افزود: یکی از اعضای اصلی این طرح دانشگاه آزاد اسلامی است که بیشترین جامعه شاهد و ایثارگر را درخود جای داده و کماکان دانشگاه آزاد در رأس دانشگاههای جامعه شاهد و ایثارگر است.
وی توضیح داد که براساس اساسنامه توانمندسازی دانشجویان جامعه هدف اصلیترین وظیفه است و بخش قابلتوجهی از آن در بخش آموزش محقق میشود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید استان فارس ابراز امیدواری کرد که در زمینه جایزه ملی ایثار واحدهای دانشگاهی بررسی جامعتری صورت بگیرد تا اطلاعات و آمار نواقص نداشته باشد تا بتوانیم تعداد بیشتری از برگزیدگان را در سطح استان فارس معرفی کنیم.
به گزارش آنا، در بخش دیگری از این نشست یک روزه که با حضور مدیران بنیاد شهید استان فارس برگزار شد از سایت ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز رونمایی شد.
انتهای پیام/