وارث حاج نادر از آرژانتین آمد/«روایت زن ایرانی» محور جشنواره عمار ۱۴۰۱
در ادامه این مراسم که جمعی از خانواده شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت نیز در آن حضور داشتند «سعید خورشیدی» مسئول شورای سیاستگذاری این جشنواره گفت: ما در جشنواره عمار بر این باوریم که ارتباط با خانواده و آثار فکری شهدا کارکرد نمادین ندارد و نوعی مراقبه و سپر حمایت برای تداوم مسیر جشنواره بدون لغزش است.
وی افزود : برگزاری این جلسه برای من و بچههای عمار یاد آور حضور استاد طالب زاده است. سعادت داشتیم در چنین جلساتی پای صحبت ایشان بنشینیم و یافتههای نظری و نکات ارزشمند ایشان را بشنویم، اما امسال جایشان بسیار خالی است و امیدواریم بتوانیم نهال جشنواره عمار را به درخت تناوری تبدیل کنیم.
مسئول شورای سیاستگذاری جشنواره عمارعنوان کرد: ترکیب درست اندیشه، هنر و رسانه از تواناییهای ویژه مرحوم طالب زاده بود، در غیاب مرحوم طالب زاده جمعبندی شورای سیاستگذاری جشنواره این بود که علم این جشنواره را به دوش آقای «سهیل اسعد» بگذاریم که بسیاری از ویژگیهای اندیشهای و رسانهای ایشان مشابه مرحوم طالب زاده است.
خورشیدی گفت: انشاءالله از تواناییهای «سهیل اسعد» به عنوان دبیر جشنواره عمار هم بیشتر استفاده کنیم و در بین المللی شدن این جشنواره بکوشیم.
دبیر جشنواره فیلم عمار عنوان کرد: من کارم را در آرژانتین با هنر و تئاتر شروع کردم و بعد به حوزه علمیه آمدم و طلبه شدم. در نتیجه، «اندیشه» برایم امری مهم و جدی است. مسأله بعدی که برایم یک دغدغه جدی بود، بعد بینالملل این رویداد است. فضای هنری و رسانهای انقلاب اسلامی نباید ئرذ چهاردیواری ایران محدود بماند.این عقاید و سبک زندگی و فرهنگ در عرصههای بینالمللی باید به صورت موثر مطرح شود چون بشریت به این الگوها نیاز دارد. در جمع ما خانواده شهدا حضور دانرد. دنیا نیازمند فرهنگ جهاد، شهادت، حرکت بی توقف و ایثار است.
اسعد افزود: مسأله بعدی که برایم جالب بود و با هویت فرهنگی من همخوانی داشت، انتخاب اماکن اکران فیلم بود. این که سینما از یک مکان محدود به فضاهای مختلف برود اتفاق خوبی است. من به عنوان طلبه همیشه پیگیری کردم که چرا تبلیغ را در منبر خلاصه کردیم. لذا روش من در تبیلغ این است که به م مسجد و منبر محدود نشوم. رستوران، کافی شاپ، مغازه لابی هتل و.. همه جا می تواند محلی برای تبلیغ دین باشد.
وی گفت: سینما یک وظیفه خطیر دارد و نباید در یک مکان و زمان خاص محدود شود. مردمیبودن این حرکت ویژگی دیگری بود که مدنظر من قرار داشت. وقتی شما مردم را مستقیماً درگیر میکنید گستره توزیع را افزایش داده اید.ایراد نهادها و سازمانهای فرهنگی این است که انگار فقط در «تولید» مسئولیت دارند. هزاران نفر کتاب مینویسند و صدها موسسه آن را چاپ میکنند اما برای «توزیع» برنامه خاصی نداریم. میبینیم که محصولات ما در انبار میماند چون راهبرد توزیع نداریم. راهبرد توزیع مناسب در اقصی نقاط ایران از ویژگی های جشنواره عمار است که محدود به زمان و مکان خاصی نیست.
انتهای پیام/