دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 آبان 1401 - 14:12
در سرای نوآوری ایلام انجام می‌شود؛

از جریان‌سازی دانش و فناوری تا توسعه ارتباط مخترعان با بازار

از جریان‌سازی دانش و فناوری تا توسعه ارتباط مخترعان با بازار
سرای نوآوری ایلام سازمانی است که جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیق و توسعه، شرکت‌های خصوصی، مخترعان و مبتکران به حرکت انداخته و ارتباط آنها را با بازار مدیریت می‌کند.
کد خبر : 812459

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از ایلام؛ مرکز رشد واحدهای فناور(سرای نوآوری) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام سازمانی است که جریان دانش و فناوری را در میان دانشگاه‌ها، مؤسسات تحقیق و توسعه، شرکت‌های خصوصی و مخترعان و مبتکران به حرکت انداخته و ارتباط آنها با بازار مدیریت و شرکت‌های متکی بر نوآوری را با فرایند‌های حمایتی تسهیل می‌کند.

سرای نوآوری واحد ایلام که سال ۹۴ راه‌اندازی شده است با زیربنای یک هزار و ۳۰۰ متر مربع و ۹۰۰ متر مربع فضای قابل ارائه به واحد‌های فناور فعالیت خود را با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق ارتقای فرهنگ نوآوری و کارآفرینی مبنی بر علم و فناوری آغاز کرد.

حمایت از ایده‌های مبتنی بر فناوری و نوآوری، تبدیل علم به ثروت و ارتقای فناوری بومی بخشی از خدمات این مرکز راهبردی در ایلام و مأوایی برای ایده‌پردازان و جوانان جویان علم و دانش در ایلام بوده که علاوه بر اشتغالزایی و درآمدزایی از طریق فعالیت فناورانه باعث پویایی و نشاط و رقابت گروه‌های علی و پژوهشی در ایلام شده است.

از  جریان سازی دانش و فناوری تا توسعه ارتباط مخترعین با بازار

مهم‌ترین برنامه‌های این مرکز شامل ترویج، آموزش و فرهنگ‌سازی، کارآفرینی، رفع نیاز‌های فناورانه صنعت نوپای استان ایلام، کمک به تجاری‌سازی ایده‌ها و اختراعات می‌شود. اکنون در این مرکز که روزانه میزبان ده‌ها جوان و ایده پرداز ایلامی بوده ۳۴ هسته و واحد فناور مستقر و با استفاده از فضای در نظر گرفته شده و ظرفیت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام مأوایی برای تولید علم و دانش و به تبع آن درآمدزایی برای دانشگاه و بخش خصوصی شکل گرفته است.

سیستم ضد قفل ترموستات، سوکت هوشمند مدیریت انرژی، سامانه آموزش و آزمون«هانا درس» و سیستم هوشمند ضد سرقت خودرو ازجمله محصولات شناخته‌شده توسط هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در این مرکز است.

استقبال کم‌نظیر دانشجویان و جوانان صاحب ایده ایلامی و به تبع آن حمایت مسئولان استانی به گونه‌ای بوده که معاون وقت علمی و فناوری رئیس‌جمهور در بازدید از این مجموعه مبلغ ۲۰ میلیارد ریال حمایت مالی در نظر گرفته و امید می‌رود با نگاه بلند مسئولان استان اعتبارات ویژه‌ای برای این مرکز راهبردی که می‌تواند نیاز صنایع استان و به تبع آن توسعه استان را با ظرفیت شرکت فناور و هسته‌های فناور مرتفع کند.

از  جریان سازی دانش و فناوری تا توسعه ارتباط مخترعین با بازار

سوپرجاذب آب، دستگاه رسوب‌گیر و رسوب‌زدا، فیلتر و روش زیستی پردازش شیرابه زباله‌های شهری، نخ نانو پلی‌استر به روش اولتراسونیک، طرح گلدان بلندپایه ته باز غنی‌شده با قارچ مایکوریزا، سوکن هوشمند مدیریت انرژی و نشت گاز، ساخت تله فرمونی برای مبارزه با آفات چوبخوار جنگلی، قطع کم هوشمند رگلاتور‌های گازی، طراحی و ساخت صندلی ارگونومیک، سیستم ضد قفل ترموستات تأسیسات برودتی و حرارتی، دستگاه بامیه چین، تله کابی، تله‌کابین و تراموای زیردریایی، پلتفرم امکان‌سنجی آنلاین فنی و اقتصادی طرح‌های بازار بهینه‌سازی انرژی، فنر لوله‌ای با ضریب سختی گسترده، تولید اپلیکیشن توسعه خدمات کشاورزی، ژل گلوله‌های شناور، والیبال فرزادی بازی توپی با تجهیزات طراحی شده جدید و... ازجمله اید‌ه‌ها و استارت‌آپ‌های مرکز رشد  دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب