دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 مهر 1401 - 00:30
توکلی در گفت‌وگو با آنا:

وزنه‌برداری ایران در آسیا قافیه را باخت/نقطه تاریک تیم مصدومیت‌ها بود

وزنه‌برداری ایران در آسیا قافیه را باخت نقطه تاریک تیم مصدومیت‌ها بود
عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری گفت:نتیجه سومی در آسیا بد نیست، اما برای وزنه‌برداری ایران این نتیجه قابل قبول نیست.
کد خبر : 809983

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: مهم‌ترین موضوع که در مسابقات قهرمانی آسیا به چشم آمد غیبت چین بود. وزنه‌برداری ایران برای کسب عنوان قهرمانی در آسیا همیشه یک رقابت تنگا‌تنگ با چین داشت و این کشور در این دوره از مسابقات غایب بود. سومی ایران در آسیا قابل توجیه و قابل هضم نیست. ما همیشه اول یا دومی را در آسیا کسب می‌کردیم، باید در مورد چرایی این نتایج جلسه کمیته فنی را برگزار کنیم و دلیل آن را از کادرفنی جویا شویم.

سومی در آسیا برای وزنه‌برداری ایران قابل هضم نیست

وی گفت: نتیجه سومی در آسیا بد نیست، اما برای وزنه‌برداری ایران این نتیجه قابل قبول نیست. با این حال قطعاً کسب این نتیجه دلایل مختلفی داشته و ما باید در جلسه کمیته فنی آن‌ها را بررسی کنیم. شاید این نتیجه به خاطر مشکلاتی بوده که در گذشته وزنه‌برداری با آن مواجه بوده یا شاید تیم به درستی سازماندهی نشده است. به هر حال ما چند روز دیگر جلسه کمیته فنی را برگزار می‌کنیم چندین نکته تاریک در خصوص این تیم وجود دارد که کادرفنی باید در مورد آن‌ها پاسخگو باشد.

یکی از نقاط تاریک تیم مصدومیت وزنه‌برداران بود

عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری ادامه داد: یکی از این نقاط تاریک مصدومیت وزنه‌برداران بوده که دقیقا برای ما مشخص نیست چرا وزنه‌بردار مصدوم اعزام شده یا آیا در حین مسابقه دچار مصدومیت شده است؟! به عنوان مثال مجید عسگری پیش از اعزام به این مسابقات دچار مصدومیت بود که قرار بود علی حسینی بررسی کند و اگر مصدومیت عسگری به گونه‌ای است که به مسابقات نمی‌رسد به کمیته فنی اطلاع بدهد، اما دیگر از او خبری نشد. اگر یک وزنه‌بردار از پیش مصدوم است و می‌دانیم در مسابقات هم آماده نیست چرا اصلا باید اعزام شود که در نهایت به عنوان یازدهمی برسد. یا در مورد زارعی هم همین شرایط وجود دارد، دقیقا برای ما مشخص نیست که او در حین مسابقات دچار مصدومیت شده یا از قبل دچار مصدومیت بوده است.

از ازبکستان و قزاقستان عقب افتادیم

توکلی خاطرنشان کرد: از طرف دیگر برای ما خط خوردن برخی نفرات هنوز مشخص نیست. اعضای کادرفنی برای ما توضیح ندادند که چرا این چهار نفر خط خوردند. با این حال همانظور که گفتم نتیجه سومی برای وزنه‌برداری ایران قابل هضم نیست، آن هم در شرایطی که تیم‌های ازبکستان و قزاقستان بالاتر از ایران قرار بگیرند. این نتیجه نشان می‌دهد این تیم‌ها خیلی پیشرفت کرده‌اند و ما به لحاظ نتیجه‌گیری از آن‌ها عقب افتادیم.

برخی اشتباهات از سوی کادرفنی وجود داشته است

عضو کمیته فنی وزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که آیا کادرفنی اشتباهاتی در انتخاب وزنه‌ها و وزنه‌برداران داشته یا خیر، اظهار داشت: مواردی بوده که این موضوع در آن صدق می‌کرده است. به عنوان مثال چرا وقتی حریف زارعی مستقیم وزنه ۱۶۵ کیلوگرمی را می‌زند، زارعی هم همین وزنه را انتخاب می‌کند. در چنین شرایطی او حتی شانس کسب مدال نقره هم ندارد. ضمن اینکه ما تیم را کیفی به این مسابقات اعزام کردیم نه کمی. وقتی یک تیم با ترکیب کامل اعزام می‌شود به معنی اعزام کیفی است و نتیجه تیمی برای ما مهم می‌شود.

با نبود چین وزنه‌برداری ایران قافیه را باخت

وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به این نتیجه و نزدیکی مسابقات جهانی تغییری در بدنه کادرفنی به وجود می‌آید یا خیر، اظهار داشت: جلسه کمیته فنی باید برگزار شود و دیگر دوستان هم نظرات خودشان را باید اعلام کنند. قطعا اعضای کادرفنی تمام تلاش خود را به کار گرفته‌اند. به هر حال باید عملکرد وزنه‌برداران بررسی شود. تیم ایران با انبوهی از قهرمانان و بزرگان وزنه‌برداری در مسابقات آسیایی حرف برای گفتن دارد. ضمن اینکه در این مسابقات کشور چین هم حضور نداشت و کسب سومی برای ایران به این معنی است که ما قافیه را باختیم و در شأن کشور ما سومی آسیا نیست. به نظرم جای توجیه ندارد و ما باید دلایل آن‌ها را بشنویم. شاید ایراد زیربنایی وجود دارد.


توکلی گفت: اگر قرار بر این بود که یک وزنه‌بردار مصدوم به این مسابقات اعزام می‌شد و در نهایت به‌عنوان یازدهمی برسد، چرا این میدان به یک وزنه‌بردار جوان داده نشد. حداقل اعزام ملی‌پوشان جوان باعث می‌شد هم تجربه کسب کنند و هم روی آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌شد. از طرف دیگر معتمدی یکی از شانس‌های کسب مدال برای المپیک است، اگر ما معتمدی را به این مسابقات اعزام کردیم چرا جوادی را حذف کردیم. مگر غیر از این است که کادرفنی سه نفر را می‌تواند برای المپیک انتخاب کند. این ایده خوبی نیست که برای کسب نتیجه چنین تصمیماتی می‌گیریم.

اگر کادرفنی نیاز به تغییر داشته باشد انجام می‌دهیم

وی خاطرنشان کرد: با این حال این موارد باید بررسی شود، ضمن اینکه وزنه‌برداری ایران از مدت‌ها قبل دچار مشکلات شده و امیدوارم با دوره مدیریت جدید خیلی از مسائل حل شود. در مورد کادرفنی هم باید صحبت‌های آن‌ها را بشنویم و گزارش عملکردشان را بررسی کنیم، اگر جای تغییر وجود داشته باشد این کار انجام می‌شود. به هر حال ما مسابقات جهانی را پیش‌رو داریم و پس از آن به المپیک ۲۰۲۴ می‌رسیم. دود اشتباهات که الان انجام می‌دهیم در المپیک پاریس به چشم ما می‌رود و نباید از الان چنین اجازه‌ای بدهیم.

انتهای پیام/۴۰۵۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب