دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سروری‌مجد تشریح کرد؛

اهداف دانشگاه آزاد از راه‌اندازی مدارس سعادت چیست؟

اهداف دانشگاه آزاد از راه‌اندازی مدارس سعادت چیست؟
مشاور رئیس و رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اهداف راه‌اندازی مدارس سعادت در این دانشگاه را تشریح کرد.
کد خبر : 808750

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زاهدان، علی سروری‌مجد در مراسم گشایش مدرسه علوم و معارف اسلامی «سعادت» زابل اظهار کرد: از روزی که راه‌اندازی مدارس سعادت در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد، هیچ‌گاه حرف از درآمدزایی از این مدارس نبوده است، این مدارس توسط خیران و نیکوکاران اداره می‌شود، نیت خالص و مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی باعث شد که این مدارس راه‌اندازی شود، شاید به همین دلیل تدبیر الهی به گونه‌ای بود که گشایش این مدرسه در زابل، هفته وحدت صورت گیرد.

وی افزود: اصلاً فکر نمی‌کردیم که گشایش دبیرستان علوم و معارف اسلامی در سیستان جزء نخستین مدارس باشد، دست تقدیر الهی ما را به اینجا رساند. نخستین ملاقاتی که با امام جمعه و فرماندار زابل داشتیم، نوری امیدی برای گشایش این مدرسه به وجود آمد و فکر نمی‌کردیم مدرسه سهعادت زابل با ۴۰ دانش‌آموز آغاز به کار کند.

مشاور رئیس و رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: مسیر ما در زابل مشخص است، در آغاز راه بوده و با همت خیران و نیکوکاران می‌توانیم مدارس دیگر را نیز راه‌اندازی کنیم. دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید دوره‌ای تحولی را می‌گذراند. ۱۲ اسفند ۹۸ نخستین دانشگاهی بودیم که آموزش غیرحضوری را با بهترین امکانات آغاز کردیم و این به دلیل اهمیتی است که دانشگاه به دانش و دانشجو می‌دهد، سپس آموزش حضوری ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ آغاز شد یعنی نخستین دانشگاهی بودیم که آموزش حضوری را نیز آغاز تا عقب‌افتادگی دوره مجازی را جبران کنیم.

سروری‌مجد  گفت: مسئله آموزش و تعلیم و تربیت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اصل  است که به‌هیچ‌وجه به بودجه دولتی وابسته نیست و روی پای خود ایستاده است. انصافاً این دانشگاه قابل مقایسه با خیلی از دانشگاه‌های دیگر نیست و دلسوزی مسئولان دانشگاه باعث شده تا دانشگاه در تغییر ریلش به‌عنوان برند علمی پژوهشی و فرهنگی با اهتمام کامل مطرح باشد.

وی با ابراز امیدواری به اینکه در سال‌های آینده شاهد رشد و تعالی متوسطه اول و دوم برادران و خواهران باشیم، عنوان کرد: برای بعد از دبیرستان دانش‌آموزان فکر‌هایی داریم که با راهنمایی‌های مسئولان استان سیستان و بلوچستان دانشگاه و حوزه را خواهیم دید و عالمان بزرگی را در این دیار، مانند همیشه خواهیم داشت. بدانید که آینده کشور در دست همین دانش‌آموزان بوده و آینده سیستان آینده‌ای فاخر و سربلند است.

انتهای پیام/۴۱۲۱/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب