دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 مهر 1401 - 13:20
اختصاصی|

دست‌یابی به پایش اماکن بزرگ صنعتی، نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها با طراحی و ساخت سامانه مدیریت یکپارچه و سیستم حفاظت پیرامونی

دست‌یابی به پایش اماکن بزرگ صنعتی، نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها با طراحی و ساخت سامانه مدیریت یکپارچه و سیستم حفاظت پیرامونی
یک شرکت دانش‌بنیان با طراحی و ساخت سامانه مدیریت یکپارچه و سیستم حفاظت پیرامونی و سیستم دوربین مداربسته با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰ درصد نمونه مشابه وارداتی، امکان پایش اماکن بزرگ صنعتی، نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها را با بهره‌گیری از متخصصان داخلی فراهم آورد.
کد خبر : 808089

 کامران متین عضو هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادوکارآفرینی خبرگزاری آنا گفت: سامانه مدیریت یکپارچه و سیستم حفاظت پیرامونی و سیستم دوربین مداربسته طراحی شده در این شرکت با هدف ارتقاء سطح امنیتی اماکن بزرگ و صنعتی ساخته شده است که با به کارگیری در صورت نفوذ و تجاوز به حریم ومحدوده‌های حفاظت شده؛ حسگر‌های مایکروویو همراه با فناوری جدید پردازش دیجیتال (دورین‌های مدار بسته تحت شبکه) به صورت کاملاً دقیق اطلاع رسانی‌های لازمه را انجام می‌دهند.


وی با بیان اینکه پایداری وعدم اشتباه در مقابل باران و برف، مه، طوفان، گرد و غبار و تغییرات دما و نور از جمله ویژگی‌های این سامانه است، افزود: هوشمند سازی محیط و نفوذ ناپذیری سیستم با به کارگیری فناوری‌ها پیشرفته و به روز امکان کاهش سطح امنیتی و ایمنی اماکن صنعتی بزرگ را تا حد زیادی کاهش می‌دهد، این در حالی است که پیش از استفاده از این دوربین‌ها در طرح سنتی برقراری امنیت این محیط‌ها با به کارگیری دکل‌های نگهبانی، بازدید‌های فیزیکی و ... علاوه بر احتمال نفوذ از کانال‌های متخلف امکان تلفات انسانی و همچنین هزینه بیشتری را نیزبه دنبال داشت.


متین با تاکید بر اقتصادی‌تر بودن این طرح نسبت به دیگر سیستم‌های امنیتی یادآور شد: متخصصان داخلی توانسته اند با تعبیه ۸ الی ۱۶ کانال فرکانسی امکان استفاد همزمان از چند سامانه در یک محل را نیز فراهم کنند و به این ترتیب درصد ایمنی با این سامانه افزایش می‌یابد.


به گفته وی این سامانه تا کنون در بسیاری از نیروگاه‌های پتروشیمی، نیروگاه‌های برق، نیروگاه‌های برق آبی و ... مورد استفاده قرار گرفته است.


این فعال حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان یادآور شد: این سامانه پیش از این از کشور‌های روسیه و انگلیس وارد می‌شد که با طراحی و ساخت آن توسط این شرکت دانش بنیان با هزینه برابر با یک دهم آنچه که پیش از این پرداخت می‌شد، صرفه جویی ارزی بسیاری نیز محقق شده است.


متین ادامه داد: با توجه به هوشمند بودن این سامانه حفاظتی امنیتی، به راحتی می‌شود بدون حضور نیروی انسانی، در مناطق حساس مرزی، پادگانها، اسکله‌ها و بازاندازها، اماکن آموزشی و مسکونی، کارگاه‌های ساختمانی و... به کار گرفت و اطلاعات لازم را از راه‌های دور دریافت کرد و مدیریت لازم را نیز در پوشش دهی این سامانه انجام داد.


این فعال اقتصادی دانش بنیان خاطرنشان کرد: در این سیستم، امکان کنترل تمامی سیستم‌های روشنایی محیط به صورت تک به تک از اتاق کنترل به صورت اتوماتیک با فعال شدن هر زون یا به صورت دستی وجود دارد. این امکان، باعث می‌‌شود به غیر از ایجاد محیطی امن و هوشمند، در مصرف انرژی نیز صرفه جویی قابل توجهی صورت گیرد. در این صورت سناریو‌های متفاوتی مانند روشن کردن برخی از اجزای روشنایی و ایجاد روشنایی بیشتر در زمان تعارض و یا خاموش بودن روشنایی منطقه‌ای خاص و روشن شدن آن در زمان تعارض یا با دستور کاربر و… را می‌توان پیاده سازی کرد‌.


متین ابراز امیدواری کرد با حمایت از مهندسان داخلی این محصول به مرحله تولید انبوه و تجاری سازی رسیده تا بتواند علاوه بر رفع نیاز داخلی، امکان صادرات نیز برای آن فراهم شود.

 

انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب