میراث ارزشآفرین دفاع مقدس به جوانان منتقل شده است؟
رضا طلایینیک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در همدان به مناسبت هفته دفاع مقدس با بیان اینکه چند سال پیش در محضر رهبر معظم انقلاب گزارشی از تعداد کتاب، نشریات و فیلم با موضوع دفاع مقدس ارائه شد، اظهار کرد: ایشان فرمودند اینها هنوز یک درصد از گنج گرانقدر دفاع مقدس نیست.
وی با اذعان به اینکه نتوانستهایم سرمایه عظیم میراث معنوی و ارزشآفرین دفاع مقدس را به جوانان دهه ۸۰ و ۹۰ منتقل کنیم، یکی از دلایل آسیبپذیری جوانان را ناآشنایی آنان با الگوهای مناسب رفتاری دانست.
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی امور مجلس در وزارت دفاع تأکید کرد: امروز رزمندگان دوران مقدس باید در انتقال تجربیات و خاطرههای آن دوران پیشگام باشند و همه نهادها و سازمانهای فرهنگی و آموزشی نیز باید در انتقال تجارب این میراث بزرگ انقلاب نقشآفرینی کنند.
این مسئول عنوان کرد: عرصه نظامی دفاع مقدس تمامشده است؛ اما عرصههای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی این جنگ همچنان در کشور ادامه دارد. رهبر معظم انقلاب دفاع مقدس را به گنج تعبیر میکند؛ چراکه همه عرصههای دفاع مقدس میتوانند بهعنوان دانشگاه انسانساز باشند؛ اگر مجموعه عناصر و تجربیات دفاع مقدس از منش فرهنگی و اجتماعی رزمندگان اسلام به درستی به نسل جدید بهعنوان الگو و سرمشق منتقل میشد، میتوانستیم الگویی موفق به جامعه معرفی کنیم.
معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی امور مجلس در وزارت دفاع با مثبت ارزیابی کردن ارتباط وزارت دفاع با نخبگان اظهار کرد: تعامل بین نسلی، راهبردی ساختاری و مدیریتی در بدنه وزارت دفاع است بهگونهای که از سه نسل انقلاب، دفاع مقدس و پس از دفاع مقدس در بدنه اجرایی وزارت نقشآفرین هستند.
به گفته طلایینیک، ارتباط با بدنه نخبگانی جامعه و جوانگرایی یکی از علتهایی بود که وزارتخانه دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جشنواره شهید رجایی بهعنوان برتر دست یافت و این ارتباط با سرمایه جوان و نخبه توانست در وزارت دفاع بسیار راهگشا شود.
گفتگو: مهدی صفرزاده
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/