تحولات فناوری در جامعه با ایجاد جریان ملی مهارتآموزی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از علی آبادکتول، غلامحسین حسینینیا در آیین گشایش مرکز آموزش جوار بین کارگاهی کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال با تشریح راهبردها و برنامههای پیش روی سازمان فنی و حرفهای کشور اظهار کرد: ایجاد جریان ملی مهارتآموزی و ارتقای وزن اجتماعی مهارت علاوه بر رشد اقتصادی پایدار مطابق با بازار کار، تحولات فناوری و تربیت نیروی انسانی توانمند و کارآفرین را به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره نقش دانشگاه آزاد اسلامی در مهارت افزایی دانشجویان و دانشآموختگان افزود: سرمایهگذاری در آموزش نیروی انسانی بسیار ارزشمند و ماندگار است که امروز با افتتاح مرکز آموزش جوار بین کارگاهی کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال و ارتباط سهجانبه بین صنعت، سازمان فنی و حرفهای کشور و دانشگاه آزاد اسلامی شاهد حرکت پرشتاب این مهم در استان گلستان خواهیم بود.
وی راهاندازی کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال توسط دانشآموخته و کارآفرین دانشگاه آزاد اسلامی علی آبادکتول را نمونه عملی تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرین اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، معضل بیکاری و دغدغه اشتغال باید بر دستان کارآفرینان و سرمایهگذارانی که با طرحها و ایدههای نو و با سرمایهگذاریهای درست، ارزشافزوده ایجاد میکنند بوسه زد.
تبادل امکانات بین صنعت و دانشگاه در راستای نیازهای کشور
معاون آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با کارآفرینان در شهریور ۱۳۸۹ و تأکید ایشان بر مهارتآموزی و کارآفرینی گفت: با توجه به تحریمها و شرایط اقتصادی، ایران اسلامی امروز بیش از هر زمان دیگری به مهارت نیاز دارد که دانشگاه آزاد اسلامی با اجرای طرح پویش و مدارس عالی مهارتی آموزش و مهارت را تلفیق و زمینههای اشتغال همراه با تحصیل را برای دانشجویان هموار کرده است.
علیرضا لادنمقدم تبادل امکانات بین صنعت و دانشگاه برای جهتدهی تحصیل در راستای نیازهای کشور را از اهداف معاونت آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان سما دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد و توضیح داد: تجربهآموزی در محیط کار واقعی از یکسو توانمندیها، مهارتها و شایستگیها و صلاحیتهای حرفهای دانشجو را ارتقا میدهد و از سوی دیگر نیروی ماهر و مورد نیاز بازار کار را به صنعت تحویل خواهد داد.
وی فاصله آموزش با نیاز واقعی بازار کار را حلقه مفقوده در توسعه کشور برشمرد و مطرح کرد: با تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان فنی و حرفهای کشور تحولی عظیم در زمینه مهارتآموزی دانشگاهیان در کشور در حال رخ دادن است که افتتاح مرکز آموزش جوار بین کارگاهی دلیلی بر مدعاست.
معاون آموزشهای فنی و حرفهای، مهارتی و کاربنیان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت علمی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول از یکسو و ظرفیت اشتغال آفرینی کارخانه ماهوت شمال از سوی دیگر، از سازمان فنی و حرفهای کشور برای مشارکت در مهارت افزایی جوانان این مرزوبوم دعوت و ابراز امیدواری کرد که در آیندهای نه چندان دور شاید تعلیم و تربیت نیروی انسانی متخصص فنی و حرفهای در استان گلستان باشیم.
راهاندازی کارخانه ماهوت شمال نمونه بارز از فعل خواستن است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علی آبادکتول نیز راهاندازی کارخانه ریسندگی و بافندگی ماهوت شمال را نمونه بارز از عملیاتی شدن یکی از اهداف بزرگ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در راستای تحقق شعار سال دانست و تشریح کرد: در همه دولتها رشد اقتصادی و اشتغال دو دغدغه اصلی است که امروز با همت و تلاش مدیران و دانشآموختگان جوان این و مرزوبوم شاهد هموار کردن این مسیر خطیر هستیم.
سیدحسن سیدرضایی با تشریح جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بیان کرد: امروز به خود میبالیم که نسرین حمایت کار بهعنوان دانشآموخته دکتری کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی علی آبادکتول مدیریت این مجموعه عظیم را بر عهده دارند.
وی تولید همراه با اشتغال نیروی متخصص و جوان را از مزایای راهاندازی این کارخانه دانست و تصریح کرد: بدون شک با همافزایی صنعت، دانشگاه و سازمان فنی و حرفهای کشور میتوان گامهای بلندی در تحقق منویات مقام معظم رهبری در مهارتآموزی، ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی برداشت.
انتهای پیام/۴۱۲۱/
انتهای پیام/