مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مرند گشایش یافت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از مرند، آیین گشایش مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مرند بهصورت ویدئوکنفرانس توسط سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور، داود عباسی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مرند، معصومه پاشایی نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی، محمدحسین صادقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند، رؤسای ادارات، نهادها و شرکتهای دانشبنیان، استادان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با ارائه گزارشی از این مرکز رشد اظهار کرد: مرکز رشد شهرستان مرند با پیگیریهای نماینده مردم مرند در مجلس شورای اسلامی، فرمانداری و مرکز رشد و فناوری استان آذربایجانشرقی با تفاهمنامه منعقد شده بهمن ۱۴۰۰ بین دانشگاه آزاد اسلامی مرند و پارک علم و فناوری استان آذربایجانشرقی آغاز به فعالیت کرد.
صادقی متذکر شد: مرکز رشد شهرستان مرند در حال حاضر محلی به متراژ یکهزار مترمربع با هشت اتاق و امکانات زیرساختی در مجتمع آزمایشگاهی شهید احمد روشن مستقر شده است.
وی مطرح کرد: مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مرند در مدت کم توانسته نسبت به جذب فناوران در این مرکز گامهای مثبت بردارد و اکنون هفت شرکت در مراحل پیشرشد، رشد و پسارشد در حال فعالیت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند تأکید کرد: در حال حاضر با توجه به ظرفیت شهرستان مرند و وجود جوانان علاقهمند به فعالیت در عرضه فناوری و نوآوری و آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی مرند درباره ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی به فعالان این عرصه نیاز به دریافت تسهیلات برای آمادهسازی زیرساختها اعم از تجهیز کارگاهها، تعمیر و آمادهسازی یکی از مجتمعهای خوابگاهی واحد مرند برای استقرار فناوران در این مرکز است.
عباسی فرماندار ویژه مرند هم گفت: باید از ظرفیت دانشگاه و فناوران استفاده شود تا ضمن تقویت جایگاه دانشگاهها در شهرستان مرند از توانمندی آنها در راستای کمک به حل مسائل جامعه استفاده شود.
معاون فرماندار ویژه شهرستان مرند هم تشریح کرد: با حجم قابل توجه دانشجویان و دانشآموختگان مستعدی که در سطح شهرستان داریم، باید از نظر کمّی و کیفی حرکت در مسیر تقویت شرکتهای دانشبنیان را تقویت کنیم و این مسئله مورد تأکید و توجه مقام معظم رهبری نیز بوده است.
وی عنوان کرد: مراکز رشد واحدهای فناور شهرستان بستری مهم و پایهای را برای آغاز حرکت در راستای تقویت شرکتهای دانشبنیان هستند.
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی نیز توضیح داد: یکی ازضروریترین نیازهای شرکتهای دانشبنیان و دانشجویان خلّاق و نوآور تأسیس مرکز رشد واحدهای اقماری در این شهرستان بود که این اتفاق افتاد و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند گشایش یافت.
پاشایی افزود: تحول در فرآیندها برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان ضروری است و فرآیندها در کشور باید نو شود و دستگاههای مختلف از نوآوران حمایت کنند، چنانچه دولت نیز از این مهم حمایت میکند و تمام دستگاهها و مدیران باید از نوآوران برای تبدیل علم به تولید حمایت کنند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/