آغاز دوره توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در کرمانشاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کرمانشاه، دوره «حام میم» یا حلقههای میانی فرهنگی به منظور توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی استان کرمانشاه به همت نهاد نمایندگی رهبری دانشگاههای استان کرمانشاه با همکاری بسیج دانشجویی استان و با محور دانشگاه رازی در محل سالن فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات دانشگاه رازی کرمانشاه آغاز به کار کرد.
دوره «حامیم» دانشگاههای کرمانشاه با حضور فرهاد گل محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجتالاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی، حجتالاسلام جواد افشار نجفی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای استان کرمانشاه، قاسم امجدیان مسئول بسیج دانشجویی استان کرمانشاه به همراه جمعی از مسئولان و دانشجویان شرکت کننده کلید خورد.
حجتالاسلام وحید ترکاشوند دبیر اجرایی طرح حام میم در استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار آنا در کرمانشاه در مورد اهمیت این طرح اظهار کرد: طرح حلقههای میانی یا حام میم از تعابیری است که مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود در خصوص بیانیه گام دوم عنوان کردهاند و بر ترسیم چشم انداز برای آینده انقلاب و حرکت به سمت آن تاکید داشتند و بدون شک ما، نیاز به یک حرکت عمومی به سمت چشم اندازمطرح شده توسط مقام رهبری داریم و این حرکت عمومی وظیفه حلقههای میانی است که همان تشکلها و کانونهای دانشجویی هستند و میتوانند به عنوان یک موتور محرک خیلی قوی این حرکت عمومی را ایجاد کنند.
معاون استانی دفتر نهاد رهبری دانشگاههای استان کرمانشاه بیان کرد: طرح حامیم فقط ویژه دانشجویان کارشناسی است و دوره توانمندسازی دانشجویان فعال و مستعد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در دانشگاه هاست و به صورت سراسری در همه کشور انجام میشود که در استان کرمانشاه نیز از یکم تا هفتم شهریور شبانه روزی با حضور تمامی مسئولان نهاد رهبری دانشگاههای استان از جمله دانشگاه رازی و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشود و اکنون مراسم افتتاحیه طرح برگزار شد و از ۳۱ مرداد پذیرش و اسکان آن انجام شده و تا هفتم شهریور ادامه دارد.
ترکاشوند در مورد ساختار کلی این طرح توضیح داد: این طرح چهار ساختار کلی دارد شامل کلاسهای آموزشی در گروههای اندیشه اسلامی با محوریت کتاب، طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، انقلاب اسلامی با محوریت خط امام، تاریخ تمدن اسلامی با محوریت همرزمان امام حسین علیه السلام که این مساله برای دانشجویان ۲ واحد درسی هم محسوب میشود و ۱۱ جلسه است و هر روز در یک یا دو جلسه برگزار میشود.
وی در مورد سایر موارد اجرایی این طرح افزود: در کنار کلاسهای تئوری کارگاههای مختلف با چهار عنوان برگزار خواهد شد همچنین پنج نشست و کرسی مستقل داریم و فوق برنامه نیز شامل اکران فیلم، برنامه ورزشی استخر، نشست با استاندار، پرسش پاسخ با امام جمعه، بازدید از پارک علم و فناوری و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای انقلاب است.
به گزارش آنا، محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی در ابتدای این مراسم اظهار کرد: نقطه اتکای ما مسئولان و اساس و نقطه امید و ظرفیت اصلی کشور جوانان هستند و اگر میخواهیم نقطه قوتی داشته باشیم باید جوانان به صورت ویژه باشند و ما نیز باید باور داشته باشیم جوانان را به صورت ویژه ببینیم.
احمدی بیان کرد: ما مسئولان باید بدانیم جوان ما پرسشگر، مطالبهگر، انتقاد کننده و پر انرژی است و ما موظیم جوانان را درک کنیم و یک مسئول جمهوری اسلامی باید از مقام معظم رهبری درس بگیرد که حتی وقتی جوانان در حضور ایشان با تندی انتقاد میکنند هیچ وقت ناراحت نمیشوند پس نکته مهم این که سئوال نشانه حیات، پویایی و نشاط و مقدمه پیشرفت و تعالی و ترقی است و باید جوان ما در کنار ما احساس امنیت و شخصیت کند.
وی تأکید کرد: جوانان ما نیز باید به یکسری مطالب توجه ویژه داشته و عمق فکری و بصیرت داشته باشند بهخصوص در صحنه بین الملل و در این صورت امید آینده و گنج بزرگی برای کشور خواهند بود، وظیفه دیگر شما برقراری رابطه عمیق با قرآن و ادعیه است چرا که قرآن کتاب زندگی است و مسیر زندگی را برای شما روشن میکند و حتما در شبانه روز مطالعه قرآن داشته باشید و همان را نیز که مطالعه میکنید با فکر و بصیرت باشد.
حجتالاسلام جواد افشار نجفی مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای استان کرمانشاه و قاسم امجدیان مسئول بسیج دانشجویی استان کرمانشاه هم با بیان نکاتی در مورد اهمیت برگزاری دوره حام میم و استفاده شرکت کنندگان در این طرح از مجموعه جلسات و کلاسها و برنامهها تأکید کردند.
به گزارش آنا، طرح حامیم از یکم تا هفتم شهریور ادامه دارد و دو واحد درسی برای شرکت کنندگان محسوب شده و فقط مختص دانشجویان مقطع کارشناسی است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/