دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳

نرم افزار حسابداری چیست و چه کاربردی دارد؟

نرم افزار حسابداری چیست و چه کاربردی دارد؟
نرم افزار های حسابداری یک راهکار سیستمی می باشند که براساس مفاهیم کلی و جزئی حسابداری طراحی و توزیع شده اند و به عنوان یک برنامه کمکی در اختیار حسابداران و مدیران امور مالی و مالیاتی قرار گرفته اند تا امورات حسابداری را به درستی و بدون اشتباه انجام دهند.
کد خبر : ۸۰۱۱۰۹

به گزارش خبرگزاری آنا؛ در این مقاله قصد داریم به توضیح نرم افزار حسابداری چیست و چه کاربردی دارد؟ بپردازیم. نرم افزار های حسابداری یک راهکار سیستمی می باشند که براساس مفاهیم کلی و جزئی حسابداری طراحی و توزیع شده اند و به عنوان یک برنامه کمکی در اختیار حسابداران و مدیران امور مالی و مالیاتی قرار گرفته اند تا امورات حسابداری را به درستی و بدون اشتباه انجام دهند. در ادامه به مطالب کاملی در این خصوص پرداخته ایم و از شما خواهشمندیم که تا پایان مقاله حسابدارا همراه ما باشید.

تعریف نرم افزار حسابداری

تمامی مشاغل در گذشته برای انجام محاسبات امور مالی و حسابداری، روش ها و ابزار متنوعی را به کار می گرفتند، اما با گذشت زمان و پیشرفت علم توانستند برنامه هایی را طراحی کنند تا به کمک آن ها بتوانند امور حسابداری کسب و کار هایشان را به راحتی و با سرعت بیشتری انجام دهند. نرم افزار های حسابداری یکی از برنامه هایی است که می توانید بر روی کامپیوتر نصب کنید و برای مدیریت امور مالی و مالیاتی تمامی کسب و کار ها اعم از کوچک و بزرگ از آن ها استفاده کنید.

نرم افزار های حسابداری شامل برنامه های کاربردی می باشد که پایه آن ها بر اساس علم حسابداری و نیاز های مدیران در مشاغل طراحی و توزیع گردیده است. این نرم افزار ها به تنهایی امور حسابداری را انجام نمی دهد بلکه نیاز به یک حسابدار یا فرد کاربلد که اطلاعات اولیه را در نرم افزار وارد کند تا نرم افزار بقیه محاسبات را انجام دهد. تنوع و گستردگی مشاغل باعث شده تا مدیران و مسئولان از بهترین نرم افزار حسابداری که مرتبط با کسب و کارشان می باشد استفاده کنند تا اطلاعات به صورت دقیق و به دور از خطا و اشتباه به دست آید.

کاربرد نرم افزار های حسابداری چیست؟

معرفی ده نوع نرم افزار پر کاربرد حسابداری

بهترین نرم افزار حسابداری نرم افزاری است که قابلیت پاسخگویی به تمامی نیاز های مشاغل مختلف در حوزه تولید کالا، خدمات و تمامی امورات مربوط به حسابداری را داشته باشد.

  • نرم افزار حسابداری فرداد: این نرم افزار به سبب داشتن ویژگی هایی چون هماهنگی، نصب و آماده سازی آسان، تعریف هم زمان کاربران، امنیت بالا، امکان دسترسی در چند سطح، دریافت انواع گزارشات، دسترسی سریع و ... بهترین گزینه برای حسابداران و مدیران مالی می باشد.
  • نرم افزار حسابداری تیپ: این نرم افزار نسبت به بقیه نرم افزار ها کارایی بیشتری دارد و نسبتا گران تر است و برای خدماتی چون تهیه گزارشات مالی، مدیریت تولید و انبارداری، مدیریت فروش بازرگانی و اصناف، خرید و فروش اقساطی و به دنبال سر شکن های هزینه ها به کار گرفته می شود.
  • نرم افزار حسابداری سپیدار: این نرم افزار حسابداری متعلق به شرکت همکاران سیستم است. سابقه زیادی در زمینه ی انجام تمامی امورات مالی و مالیاتی اعم از محاسبه سود و زیان، مدیریت خرید و فروش، محاسبه بهای تمام شده، تهیه اسناد و گزارشات مالی و مالیاتی و موارد بسیار دیگر دارد.
  • نرم افزار حسابداری دشت: این نرم افزار حسابداری مخصوص فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می باشد. قابلیت متصل شدن به وسایلی چون ترازو های دیجیتالی، بارکد خوان و ... را دارد و همچنین برای ثبت و چاپ فاکتور، مدیریت انبار و تمام مواردی که مربوط به مدیریت فروشگاه ها می باشد.
  • نرم افزار حسابداری پارمیس: شرکت پارمیس با طراحی سه نوع نرم افزار شرکتی، فروشگاهی و بازرگانی کمک بزرگی به مشاغل در زمینه های مالی و مدیریتی کرده است.
  • نرم افزار حسابداری هلو: یکی از قدیمی ترین نرم افزار های حسابداری به شمار می رود. سادگی، قیمت ارزان و امکانات گسترده باعث شده که مدیران مشاغل کوچک، متوسط و بزرگ از نرم افزار هلو استفاده کنند.
  • نرم افزار حسابداری کویر: این نرم افزار محصول شرکت آراد پرداز است. بسیاری از بنگاه ها و کارخانجات و اصناف را از سطح معمولی تا تخصصی با انواع مختلف گزارشات و مدیریت شرکت و سازمان را پوشش می دهد.
  • نرم افزار حسابداری قیاس: این نرم افزار دارای قابلیت هایی چون ثبت توضیحات، کد پیگیری، پروژه ها و ... برای همه اسناد، همچنین برای تهیه انواع گزارشات مانند گزارشات گردش حساب ها، ترازنامه ها، دفاتر کل، دفاتر روزنامه به کار گرفته می شود.
  • نرم افزار حسابداری پارسیان: از قابلیت های بارز این نرم افزار می توان به صدور سند به صورت اتوماتیک و غیر اتوماتیک، گزارش عملکرد موجودی بانک، صدور پیش فاکتور و فاکتور های خرید، فروش، مرجوعی ها، تهیه انواع گزارشات حسابداری و موارد دیگر اشاره کرد.
  • نرم افزار حسابداری آرین: این نرم افزار دارای قابلیت هایی چون گزارش گیری به دو زبان، داشتن کارتابل آفلاین در هنگام عدم وجود اینترنت، دسترسی تحت وب از طریق گوشی و تبلت، تعریف حساب های کل، معین، تفصیل و ... می باشد.

نرم افزار حسابداری معروف

کاربرد نرم افزار های حسابداری

نرم افزار حسابداری برای مدیریت  و انجام  تمامی معاملات امور مالی و مالیاتی مورد استفاده قرار می گیرند. با استفاده از نرم افزار های حسابداری میزان خطا کاهش می یابد و اطلاعات دقیق تری بدست می آید. کاهش و حذف اشتباهاتی که توسط انسان ها صورت می گیرد، همچنین افزایش دقت در محاسبات، تنوع دسته بندی نرم افزار حسابداری موجب شده تا استفاده از نرم افزار مورد توجه همگان قرار بگیرد. به کمک نرم افزار های حسابداری می توان پردازش اطلاعات را با سرعت بیشتری نسبت به روش حسابداری دستی انجام داد.

بدیهی است انجام عملیات و گزارشات نقدینگی به صورت دستی یک فرآیند سخت و زمان بر است، اما به کمک نرم افزار های حسابداری این مشکل برطرف شده است. از مهم ترین کاربرد های نرم افزار های حسابداری می توان به مدیریت انبار،موجودی صندوق، صدور فاکتور، تهیه دفاتر کل و دفاتر روزنامه، انواع سند های حسابداری، حقوق دستمزد، تراز حساب های پرداختی و دریافتی اشاره کرد و به خاطر همین دلایل نرم افزار های حسابداری مورد استفاده کاربران در فروشگاه ها و مغازه ها، شرکت ها و کارگاه های تولیدی، کارخانه ها و ادارات قرار می گیرد.

دلایل اهمیت استفاده از نرم افزار های حسابداری

در دنیای امروزه تقریبا همه ی سازمان ها برای انجام امورات حسابداری مالی و مالیاتی شرکت خود به سمت نرم افزار های حسابداری می روند. در ادامه به دلایل مهمی که سبب شده کاربران به سمت نرم افزار های حسابداری روی بیاورند، اشاره کرده ایم:

  • محاسبه راحت و آسان انواع گزارشات و تهیه صورت حساب های مالی و مالیاتی
  • با استفاده از نرم افزار های حسابداری می توانید کار های غیر ضروری را خودکار کنید تا نرم افزار به طور اتوماتیک آن ها را انجام دهد.
  • انجام محاسبات دقیق ریاضی با استفاده از نرم افزار های حسابداری
  • تهیه فاکتور های دیجیتالی و ترازنامه ها به وسیله نرم افزار های حسابداری
  • نظارت و کنترل سود و زیان با استفاده از نرم افزار های حسابداری
  • کاهش خطا و اشتباه، ثبت دقیق کالا ها و موجودی انبار و ... .

کلام آخر

در این مقاله به بررسی و توضیح نرم افزار حسابداری چیست و چه کاربردی دارد؟ پرداختیم و دریافتیم انجام عملیات حسابداری بدون استفاده از نرم افزار های حسابداری کار بسیار سخت و دشواری می باشد. از این رو هر شرکت و واحد تجاری برای انجام فرآیند های حسابداری خود اقدام به خرید و استفاده از نرم افزار های حسابداری می کنند. از شما کمال تشکر را داریم که تا پایان مقاله حسابدارا همراه ما بودید لطفا نظراتتان را کامنت کنید.

منبع: حسابدارا

 

انتهای رپرتاژ خبری/ ر

انتهای پیام/

قالیشویی ادیب
ارسال نظر