استانداردسازی فقط وظیفه سازمان ملی استاندارد است؟
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اهواز به منظور ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف توسعه همکاریهای دوجانبه و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای مشترک، نشست هماندیشی و همافزایی علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با علی داودی مدیرکل استاندارد خوزستان برگزار شد.
داودی در این نشست گفت: با استفاده از ظرفیتهای مهم اقتصادی و علمی خوزستان میتوان تعاملات با دانشگاه را در زمینههای تدوین و بهروزرسانی استانداردهای ملی، توسعه استانداردهای پژوهشمحور، انجام مطالعات تطبیقی در راستای کمک به بومیسازی استانداردهای بینالمللی بر پایه الگوی اسلامی ایرانی، آموزش، ترویج و ارتقای فرهنگ استاندارد، ایجاد دفاتر استانداردسازی و انتخاب و تدریس دروس استانداردسازی افزایش داد.
مدیرکل استاندارد خوزستان با توضیح مختصری از شرح وظایف و فعالیتهای سازمان ملی استاندارد افزود: طبق استفساریه انجام شده توسط سازمان ملی استاندارد از معاون حقوقی رئیس جمهور، نظارت سازمان ملی استاندارد از جنس نظارت استصوابی و نظارت با اعمال مراتب حقوقی و قانونی در صورت احراز تخلف و عدم تأمین الزامات تبیین شده در مورد کالاها و خدمات است و نظارت استطاعی و صرف کسب اطلاع و اعلام گزارش نیست.
داودی گفت: مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، امروزه استانداردسازی فقط وظیفه سازمان ملی استاندارد نبوده و همه دستگاههای اجرایی تابعه قوه مجریه، مجلس شورای اسلامی، دادستانی کل کشور و یا استان، صدا و سیما و … بهخصوص دانشگاهها و مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی کشور یا استان نیز در ارتفای فرهنگ استاندارد و استانداردسازی نقش بسیار مهمی ایفا میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و واحد اهواز هم در این نشست برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و اداره کل استاندارد خوزستان را در مسیر مأموریتگرایی دانشگاه در راستای پاسخ به جامعه مهم خواند و بیان کرد: شرح وسیعی از فعالیتها برای همکاری با اداره کل استاندارد خوزستان وجود دارد.
علی افروس اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با استفاده از ظرفیت تخصصی استادان، تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی، آمادگی لازم برای همکاریهای دوجانبه همراه با رویکردهای نوین و کاربردی در راستای کنترل کیفی خدمات و محصولات تولیدی در استان را داراست.
در ادامه این نشست، معاونان، اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارشناسان اداره کل استاندارد خوزستان با اشاره به ظرفیتهای تخصصی دو دستگاه، خواستار مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه در تدوین استانداردهای ملی، تایید صلاحیت شرکتهای بازرسی مستقر در مرکز رشد دانشگاه، انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک، توسعه دانش استاندارد در زمینه نواوریها، افتتاح دفاتر استانداردسازی در دانشگاه و … شدند.
در پایان مقرر شد به منظور گسترش همکاریها کارگروه مشترک با حضور متخصصان دو دستگاه تشکیل و با بررسی ظرفیتهای موجود تفاهم نامه همکاری مشترک تدوین و منعقد شود.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/