دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تمام خوش‌بینی‌های نشست دوحه هزینه شد/ آیا سرعت روند نزولی قیمت‌ نفت افزایش می‌یابد؟!

معامله‌گران برای سودبری بیشتر از رشد اخیر قیمت نفت و همچنین نگرانی از نتیجه نشست دوحه برای اقدام به خرید و فروش با احتیاط قدم برداشته و باعث شدند بازار نفت روز چهارشنبه از رکورد بالای اخیرش عقب بنشیند.
کد خبر : 77608

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، روز گذشته نفت خام آمریکا در بازار نیویورک با 41 سنت یا یک درصد کاهش، در 41.76 دلار بسته شد و امروز نیز با کاهش 63 سنتی به قیمت 41.13 در حال معامله است.


همچنین نفت برنت روز چهارشنبه با 51 سنت یا 1.1 درصد کاهش، روی 44.18 دلار ایستاد و اکنون نیز با نرخ 43.62 دلار در حال خرید و فروش است.


قیمت سبد نفتی اوپک در روز چهارشنبه با یک دلار و ٦٠ سنت افزایش به ٣٨ دلار و ٦٢ سنت برای هر بشکه رسید و معامله با این رقم همچنان ادامه دارد.


قیمت‌های نفت روز سه‌شنبه پس از انتشار گزارش توافق پشت پرده عربستان و روسیه برای فریز تولید به بالاترین قیمت خود در سال 2016 رسید اما این روند صعودی روز چهارشنبه متوقف شد.


اظهارات علی النعیمی، وزیر نفت عربستان در مصاحبه با روزنامه الحیات مبنی بر اینکه موافقت این کشور در زمینه کاهش تولید نفت غیرممکن است، قیمت‌ها را تحت فشار قرار داد. همچنین النعیمی در پرسش این روزنامه درباره احتمال کاهش تولید نفت عربستان گفته بود که این موضوع را فراموش کنید.


همچنین قوی شدن دلار هم نفت خام را که با این ارز معامله می‌شود، تحت فشار قرار داد اما بزرگترین عامل تاثیرگذار در روز چهارشنبه گزارش هفتگی موسسه امریکن پترولیوم بود که از افزایش بیش از حد انتظار ذخایر نفت حکایت داشت.


طبق گزارش این موسسه، ذخایر نفت خام آمریکا هفته گذشته 6.2 میلیون بشکه افزایش یافت و به 563.3 میلیون بشکه رسید در حالیکه معامله‌گران میزان افزایش مذکور را 1.9 میلیون بشکه پیش‌بینی کرده بودند.


همچنین سازمان اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه از صعود 6.6 میلیون بشکه‌ای عرضه نفت خام در هفته منتهی به هشتم آوریل خبر داد که بالاتر از 6.2 میلیون بشکه گزارش شده از سوی امریکن پترولیوم و همچنین شش برابر بالاتر از افزایش یک میلیون بشکه‌ای بود که تحلیلگران در نظرسنجی پلاتس پیش‌بینی کرده بودند.


برخی از تحلیلگران معتقد هستند که هرچه زمان نشست تولیدکنندگان بزرگ برای مذاکره درباره فریز تولید نزدیک‌تر می‌شود بازار همه خوش‌بینی مربوط به این نشست را هزینه کرده و این حقیقت که یک کندل مقاومتی در حال شکل‌گیری است که نشان می‌دهد، بازار قرار است به عقب برگردد.


اکنون خطر واقعی این است که بازار به دلیل هزینه کردن همه خوش‌بینی خود برای نشست دوحه یا بی‌نتیجه بودن این نشست به سرعت روند نزولی را در پیش بگیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب