عضو کمیسیون اقتصادی: اقتصاد مقاومتی راهگشای بهبود معیشت مردم است
به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، او با اشاره به اقدامات انجام شده توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در مناطق محروم و کمک به توانمندسازی واحدهای تولیدی در کشور گفت: در سالی که توسط مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» نام گرفته، فعالیتهای بنیاد برکت مصداق عملی اقتصاد مقاومتی است و میتواند به درونزایی اقتصاد کشور منجر شود.
نماینده گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیتهای بنیاد برکت در حوزهی انتخابیهاش گفت: سال گذشته بودجهای بالغ بر 300 میلیارد ریال از طرف بنیاد برکت برای توانمندسازی بنگاههای اقتصادی بخش خصوصی منطقه که درگیر مشکلات ناخواسته شده بودند در نظر گرفته شد که توانستیم به کمک نیمی از این بودجه، فعالیت متوقف شدهی ساخت یک واحد کارخانهی کاشی و سرامیک را به مراحل قابل قبولی برسانیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با مؤثر خواندن فعالیتهای بنیاد برکت در توانمندسازی بنگاههای کوچک و متوسط در مناطق محروم و حمایت از اقتصاد مردمی تأکید کرد: عملکرد بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) که اقدامات قابل توجهی در رفع محرومیت از جمله توانمندسازی اقتصادی، انجام امور زیربنایی، ساخت مدرسه و مراکز دینی-فرهنگی، خدمات سلامت، بیمه و... در نقاط کمتر برخوردار داشته است، نمونهی عملی از شیوهی صحیح اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
به گفتهی وی، در سالهای گذشته بسیاری از واحدهای تولیدی به دلیل جهش نرخ ارز، کمبود سرمایه در گردش نظام بانکی و تعمیق رکود، دچار مشکل شدند و با توجه به اینکه سرمایهگذاران بخش خصوصی رغبت کمتری به حضور در مناطق محروم دارند، کمک بنیاد برکت به همین تعداد سرمایهگذار که دچار مشکلات ناشی از تکانههای اقتصادی شدهاند، اقدامی بسیار ارزشمند است.
رجایی در ادامه تأکید کرد: کارآفرینان و سرمایهگذارانی که با ایجاد واحدهای تولیدی و کشاورزی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته میتوانند به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در این مناطق کمک کنند باید حمایت شوند و اگر به شکل ناخواسته در مسیر تولید دچار مشکل شدند اگر نهادی به کمک آنها بیاید منشأ خیر و برکت برای جوانان و اهالی این مناطق خواهد بود؛ رفتاری که بنیاد برکت در مسیر آن گام برداشته است.
انتهای پیام/