رجایی مطرح کرد: مجلس دهم؛ پایانِ اقلیتی که همیشه مخالف روحانی بودند/ نباید به دنبال مجلسی باشیم که هرچه دولت میگوید بپذیرد
محمد رجایی باغسیایی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره انتظارات از مجلس آینده اظهار کرد: در مجلس آینده اقتصاد و فرهنگ از اهمیت بیشتری برخوردار است، به خصوص اشتغال باید در اولویت قرار گیرد. البته حل معضل بیکاری وابسته به افزایش سرمایه گذاری در کشور است که باید فکری برای آن اندیشیده شود.
وی در پاسخ به این سؤال که «در حوزه سیاست، مجلس آینده باید چگونه رفتار کند چراکه برخی واکنشها در مجلس نهم منطقی نبود»، افزود: طبیعت مجلس این است که نسبت به برخی سیاست های دولت حرف داشته باشد. ما نباید دنبال مجلسی باشیم که هیچ چالشی با دولت ندارد و هر چه که دولت می گوید بپذیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: به نظر من مجلس نهم همکاری خوبی با دولت داشت. البته ممکن بود در بعضی موارد برخی نمایندگان نظر مغایری داشتند و صددرصد آنچه را که تصویب شد نپسندند اما در مجموع همکاری میان دولت و مجلس خوب بود. در این میان عده ای داغ تر از بقیه بودند که کارکرد خاصی نداشتند.
رجایی گفت: مجلس نهم در مجموع به دنبال کارشکنی و چوب لای چرخ دولت گذاشتن نبود. اگر فکر می کردند که باید تذکری داده شود و یا اصلاحی صورت گیرد آن را در دستور کار قرار می دادند.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که مجلس یعنی اکثریت مجلس، نه افرادی که در اقلیت قرار دارند. برخی همیشه سیاسی موضع گیری می کنند، و این نگرش سیاسی خود را در بسیاری از امور دخالت می دهند که البته صحیح نیست. کلیت مجلس چنین رفتاری نداشت. وکلای ملت تا جایی که امکان داشت با دولت همراهی می کردند.
این نماینده مجلس در ادامه در پاسخ به این سؤال که «در مجلس آینده این تعامل چگونه خواهد بود؟»، تأکید کرد: طبیعتا اولویت کار دولت و مجلس باید مردم باشد، اگر این هدف را پذیرفتیم که باید بپذیریم آن وقت عوامل سیاسی دیگر نمی تواند مانع همکاری شود چراکه هدف مشترک است. مجلس آینده هم به نظر می رسد همین مشی را داشته باشد و موافق تر با دولت خواهد بود.
وی مجلس دهم را پایان اقلیتی خواند که همواره با موضع گیری های سیاسی خود در مقابل دولت یازدهم ظاهر می شدند و همیشه مخالف دولت روحانی بودند و خاطرنشان کرد: حتی اگر در مجلس آینده اصولگرایان در اکثریت باشند افراد همراه با دولت بیشتر از مجلس قبل هستند. البته این همراهی نباید اینگونه باشد که مجالس تسلیم دولت باشند. مجالس ریل گذاری می کنند و دولت ها در آن مسیر حرکت می کنند. با این وجود پیش بینی می شود که مجلس همراه تر با دولت باشد، البته همکاری به این معنا که کارشکنی نخواهد کرد.
انتهای پیام/