حاشیههای مسابقات کاراته دانشجویان دختر دانشگاه آزاد در سمنان؛ شرکت قهرمان جهان و خواهر دوقلویش در مسابقات
حسن رستم زاده، خبرنگار خبرگزاری آنا در سمنان: به بهانه برگزاری مسابقات کاراته قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد سمنان به سراغ بازیگران اصلی این پیکارها رفتیم تا علاوه بر گپ و گفت با آنان به پوشش حاشیههای شنیدنی و دیدنی این مسابقات بپردازیم.
در مسابقات امسال ۱۰۵ ورزشکار شرکت داشتند و تیم یزد با تنها یک شرکتکننده در وزن منهای ۵۰ کیلوگرم کمترین ورزشکار را با خود به همراه آورده بود.
جذابترین رقابت در وزن مثبت ۶۸ مسابقات بود که رقابت مدعیانی نظیر پریما مرادی و زهرا برزگر در کنار کوثر حق پرست بر جذابیتهای آن افزوده بود که در نهایت به قهرمانی پریما مرادی کاراته کای گیلانی ختم شد. مقامی که به یکباره مازندران و گیلان را در جدول نهایی هم جابهجا کرد. گیلانیها دوم شدند و مازندرانیها سوم مسابقات.
برخی از شرکتکنندگان که در مسابقات سال قبل در لاهیجان حضور داشتند با قدردانی از برگزار کنندگان آن مسابقات، نمره بالاتری به سمنان از لحاظ میزبانی و همچنین کیفیت مسابقات دادند.
پریسا عطار اسدی نماینده معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در این مسابقات با ابراز رضایت کلی از برگزاری و میزبانی سمنان گفت: «مسابقات امسال با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال برگزار شد شرایط متفاوتتری نسبت به سال قبل داشت. روزهای پایانی سال روزهای شلوغ و پرکاری است که همکاران علاوه بر رتق و فتق امور دانشگاه به امور جاری و خانواده نیز مشغول هستند با این حال کمبود خاصی در مسابقات دیده نشد و همه چیز روبهراه بود. هر چند میشد بهتر از این نیز برگزار شود.»
اسکان ورزشکاران و عوامل بهویژه داوران در یک مجموعه از انتقاداتی بود که عطار اسدی به برگزار کننده داشت. وی گفت: «نزدیک بودن داوران و ورزشکاران میتواند باعث بروز حاشیههایی در مسابقات ورزشی باشد که باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.»
کیفیت غذا هم از نکات دیگری بود که وی به آن اشاره کرد با این حال اظهار کرد که کمیت تغذیه و تنوع غذا خوب بود اما باید به کیفیت بیشتر توجه کرد. با این حال نحوه برخورد و رسیدگی میزبان، امکانات اسکان و سلف سرویس و خدمات رفاهی در مسابقات در سطح خوب و قابل قبولی قرار دارد.
وی با انتقاد از برخی سرپرستان اعزامی به مسابقات ورزشی نیز گفت: «واحدهای دانشگاهی باید توجه داشته باشند که برای اعزام سرپرست تیمها از پرسنلی استفاده کنند که در مقوله ورزش مطلع باشند تا بهتر به تیم خدمت کنند».
عطار اسدی که سابقه حضور ۱۲ ساله در جمع ورزشکاران دانشگاه آزاد اسلامی را با خود به همراه دارد، هدف از برگزاری این مسابقات را در وهله اول آموزش زندگی اجتماعی به دانشجویان برشمرد و گفت: «توجه به بعد قهرمانی در سطح تاکیدات معاونت ورزش قرار دارد. امروز آنچه دکتر دادگان به آن تاکید دارد، اخلاق مداری و آموزش و رعایت اخلاق ورزشی در مسابقات از سوی همه عوامل، دستاندرکاران و ورزشکاران است. دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال این است که پیش از قهرمان پروری به اخلاق محوری مسابقات توجه شود. ما یک باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاهی هستیم که در کانون توجه بسیاری از اقشار جامعه قرار داریم. بنابراین باید در موضوع اخلاق برای سایر رقبا و تیمها الگو باشیم.»
وی افزود: «برگزاری این مسابقات بهترین فرصت برای آموزش زندگی اجتماعی و فراگیری اخلاق ورزشکاری است که در سرلوحه کار معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد.»
وی در پایان با قدردانی از مدیریت موفق دکتر دادگان در راس ورزش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «امسال به همراه تیم والیبال دانشگاه و به عنوان سرپرست به کشور ویتنام و مسابقات باشگاههای آسیا اعزام شدم. این نخستین حضور یک تیم بانوان از کشور در مسابقات برون مرزی بدون حضور نیروی مرد بود که البته سفر موفقی هم بود. این تجربه و اقدام بدون حمایت و درایت دکتر امکانپذیر نبود. قدرت مدیریت، ریسک پذیری و انعطاف دکتر در زمینههای مدیریتی در بسیاری از موقعیتها کارگشای ورزش دانشگاه آزاد اسلامی است.»
حضور قهرمان جهان در این مسابقات در نوع خود جالب توجه بود؛ زهره برزگر کاراتهکای وزن منهای ۵۵ کیلوگرم مازندران و صاحب گردن آویز طلای مسابقات قهرمانی جهان در اندونزی در رده زیر ۲۱ سال، دانشجوی رشته تربیت بدنی در سما واحد قائمشهر.
برزگر با سن کم صندوقچهای از عنوانها و افتخارات ملی، آسیایی و جهانی
دارنده مقام سوم آسیا در مسابقات آسیایی امارات و لیگ جهانی ترکیه در سال ۹۳ و ۹۴، طلای آسیا در مالزی در سال ۹۳، نخستین بانوی ایرانی قهرمان جهان در رشته کاراته و دارنده مقامهای قهرمانی مختلف در مسابقات داخلی به همراه تیم دانشگاه آزاد اسلامی بخشی از افتخارات این افتخار خانواده دانشگاه آزاد اسلامی است.
او با خواهر دوقلوی خود زهرا برزگر در این مسابقات شرکت کرده بود؛ خواهری که در پایان رقابت را در وزن مثبت ۶۸ به پریما مرادی واگذار کرد و به مقام سوم بسنده کرد.
البته وی همراه دیگری هم داشت، کمی باسابقهتر... دانشجوی رشته معماری در مقطع کارشناسی در واحد تهران شمال، هم باشگاهی در تیم دانشگاه آزاد اسلامی، قهرمان مسابقات کاپ بین المللی ترکیه، عنوان دار ۴ دوره قهرمانی آسیا در ردههای جوانان و امید، مقام سوم آسیا با تیم بزرگسالان در سال جاری با سابقه عضویت ۴ ساله در تیمهای مختلف ملی از رده جوانان تا برزگسالان. مائده نصیری قهرمان مسابقات در بخش کاتا زهره برزگر را در این مسابقات همراهی میکرد.
هر دو ورزشکار ارزنده کاراته کشور از سطح فنی مسابقات ابراز رضایت کردند و سمنان را میزبانی موفق در برگزاری مسابقات دانستند.
مائده نصیری از فرحناز ارباب مربی ارزنده کاتای تیم ملی یاد کرد و تشکر ویژه از دکتر دادگان و همکاران معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی داشت.
زهره برزگر هم از مربی کودکی خود «زهرا صمدی» نام برد و مانند دوست خود از دکتر دادگان، آقایان پهلوان، عزیزخانی و سایر همکاران در معاونت ورزش دانشگاه، خانم خوش قدم مربی فهیم تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی و در نهایت زحمات سمنانیها در برگزاری مسابقات تشکر کرد.
علی دوستی مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان از اعتماد معاونت ورزش دانشگاه برای واگذاری میزبانی تشکر کرد و گفت: «به دنبال میزبانی مسابقات بسکتبال دانشجویان پسر در مرداد ماه جاری این میزبانی نیز به واحد سمنان واگذار شد که نشان از اعتماد معاونت ورزش دانشگاه به این مجموعه دانشگاهی در میزبانی مسابقات دارد.»
وی از هیات کاراته استان هم بهخاطر همکاری صمیمانه در برگزاری مسابقات قدردانی کرد و افزود: «کادر هیات کاراته استان به ویژه سرکار خانم افضلی در طول برگزاری مسابقات صمیمانه با ما همکاری داشتند و تلاش کردند تا میزبانی موفق برای میهمانان گرامی دانشگاه در این واپسین روزهای سال باشیم.»
در خاتمه مسابقات و زمان اهدای جوایز، کاپ اخلاق مسابقات نیز به تیم شایسته البرز اهدا شد.
زمان آغاز مسابقات آفتاب طلوع کرده بود و زمان خاتمه مسابقات آفتاب غروب... دیگر خستگی باقیمانده بود و خاطرات رقابت و دوستی و همدلی.
انتهای پیام/