از کنایه به مجری بیبیسی تا عصبانیت نتانیاهو از توئیت آیتالله خامنهای
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، در ادامه برخی از اظهارات کاربران شبکههای اجتماعی فیسبوک و گوگل پلاس را میخوانید:
حسامالدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیس جمهوری در صفحه شخصی خود در گوگل پلاس نوشت:
از قول یک یادداشت با مقداری اصلاح:
صحبت های نتانیاهو در کنگره آمریکا چند ویژگی اصلی دارد:
• خود مظلوم پنداری: بر اندیشه ازلی ِمنِ مظلوم استوار است . او باور دارد که آنها همواره به شدت مورد ظلم واقع شده اند.
• خود معصوم پنداری:خود آنها در بروز مشکلات هیچ مسئولیتی نداشته اند صرفا طرف مقابل مقصر کامل است.
• خود مطلق پنداری:در مورد داده های خود مطلق اندیشند و در سخنانشان از احتمال خطا خبری نیست .
• خود طلبکار پنداری: در کلام آنها عذرخواهی و مسئولیت پذیری وجود ندارد ؛همه تقصیرات گردن دشمن است.
• بزرگنمایی:کمتر از داده ها و مستندات استفاده می کنند و بیشتر بر تبلیغات و بزرگنمایی دشمن تاکید دارند.
• دشمن شناسی:دشمن ماهیتا پلید است وهرگز اصلاح پذیر نیست؛ گفت و گو با او نه ممکن است و نه مفید. تنها راه چاره قوی شدن و جنگیدن است.
• وسواس نا امنی: دنیای آنها نا امن است . اسطوره ها و تفسیر از هویت به گونه ای است که تنها راه ادامه حیات پناه بردن به اسلحه است.
شهاب اسفندیاری استاد دانشگاه نیز در همین شبکه اجتماعی نوشت:
از دو بخش سخنرانی نتانیاهو بسیار لذت بردیم. یعنی جگرمان حال آمد فی الواقع!
یکی آنجا که گفت ایران همین الان که در تحریم بوده و توافقی هم نداشته کنترل چهار پایتخت عربی منطقه را در اختیار دارد. وای به حال این که تحریم هم برداشته شود و توافق هم امضا شود!
یکی هم آنجا که با غیظ و خشم گفت: آیت الله خامنه ای ایدئولوژی قدیم و تکنولوژی جدید را ادغام کرده و توییت می کند، توییت می کند، آن هم به انگلیسی، که اسراییل باید محو شود!
نتانیاهو از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر!
#Netanyahu_go_2_hell
مهدی افشار، روزنامهنگار در فیسبوک نوشت:
"ایران هم اکنون در اوج افراط گرایی قرار داره" این حرف یک آدم سیاسی است؟ به نظرتون کسی که تحولات دو ساله اخیر ایران را دنبال کرده باشه به این نتیجه میرسه؟ کی میتونه همچین حرفی بزنه؟ یک نخست وزیر؟ یا کسانی که برایش مدام کف میزنن؟ نتانیاهو از چی نگران است که این همه دری بری و پرت میگه(البته از جناب کسری ناجی عذر میخوام که این عبارت را به کار میبرم) .... این آدم چه شخصی را میخواد که آسوده به انتخابات داخلی خودش فکر کنه که راحت رای بیاره؟ اینهایی که برای ایشان مدام پاشدن ونشستن چی؟ اینها دنباله همان
من نگران اون دوستانی هستم که نان شب شان دیگر در روغن تحریم و این حرفها چرب نمیشه (البته از جناب کسری ناجی عذر میخوام که این عبارت را به کار میبرم) من نگران اونهایی شدم که رویاهاشون با فرش قرمزهایی پیوند خورده بود که کف زنان برای نتانیاهو قرار بود در تهران پهن کنند |
جورج بوش نیستند که بعد از همکاری دولت اصلاح طلب ایران در حمله به افغانستان و برانداختن طالبان،ایران را محور شرارت نامید؟؟بوش هم از دست دولت {...} عاصی بود و آن را محور شرارت نامید که کس یا دولتی سرکار بیاید که "بل های" مناسب برای آنها بندازه.
حالا هم نتانیاهو از همین اعتدال بالا پایین، اما موثر دولت روحانی برآشفته است. من کاری به این ندارم که کی و چه کسانی با این نوای نتانیاهو در داخل همراهند (که واقعا یا غضنفرند یا آگاهانه دارند خیانت میکنن) من نگران اون دوستانی هستن که نان شب شان دیگر در روغن تحریم و این حرفها چرب نمیشه (البته از جناب کسری ناجی عذر میخوام که این عبارت را به کار میبرم) من نگران اونهایی شدم که رویاهاشون با فرش قرمزهایی پیوند خورده بود که کف زنان برای نتانیاهو قرار بود در تهران پهن کنند. این کف زدن ها را که دیدم گفتم این مردم حق دارن قاسم سلیمانی را خیلی دوست داشته باشند. حالا هر چی و هر کی هرچه خواست بگه (البته از جناب کسری ناجی بازم عذر میخوام که این عبارت را به کار میبرم!!!!!!)
پی نوشت: علت عذر خواهی از کسری ناجی عبارت های عجیب ایشان بود در تحلیل سخنان نتانیاهو. کم بود شیپور دست بگیره"ایول ایوله راه بندازه" !!!!! ناراحتند خب..... خیلی ناراحت
ذیل این یادداشت نظرات زیر را هم میخوانیم:
غیاثی: کسری ناجی رو عالی اومدی! تمام مدت شنیدن گزارشش حرص خوردم که دلش می خواست دفعات کف زدن نمایندگان گنگره برای نتانیاهو زیاد باشه. من هم از طرف خودم و تمام الوار(لرهای کشور) از ایشون عذر می خوام.
خاکسار: ظاهرا ایشان نماینده غیر رسمی فاکسنیوز در بیبیسی است
اکبر موسوی، طلبه ساکن قم نیز در صفحه فیسبوک خود نوشت:
به گمان من- که از سیاست چیزی نمیدانم و همان بهتر که نمیدانم- اختلاف آمریکا و اسرائیل بر سر ایران، یک دستآورد مهم است. چون بر این گمانم، تعجب میکنم چرا بر این نکته توجه نمیکنند.
لازم بود دولت ۹و ۱۰ بود که تیترهایی مثل فشفشه توی هوا میچرخید و میگفت«ما حباب اتحاد آمریکا و اسرائیل را ترکاندیم» و از این دست حرفا. نه دولت یازدهم که یکی بگوید موافقت در پوشش مخالفت.
محمد ابراهیم علیزاده از کاربران فیسبوک در صفحه شخصی خود نوشت:
سخنرانی امروز نتانیاهور رو امروز گوش کردم، نمی دونم حس من چقدر درسته ولی جدا از تأثیری که این سخنرانی می تونه روی مذاکرات ایران با شش قدرت جهانی داشته باشه یه جورایی احساس کردم نتانیاهو خودش رو تحقیر و خوار کرد! البته فکر کنم این سیاست صهیونیست هاست که همیشه با مظلوم نمایی امتیاز بگیرن، به طوری که نتانیاهو در همین راستا یکی از بازماندگان هولوکاست رو هم با خودش به کنگره آمریکا آورده بود تا از این طریق بتونه مظلوم نمایی کنه و اذهان نمایندگان گنکره رو به وقایع جنگ جهانی دوم معطوف کنه!
رضا کیسار هم در فیسبوک نوشت:
اگه ما ایرانی ها تو یک مسئله همه باهم توافق داشته باشیم، اونم چیزی نیست جز نفرت از سیاستمدارای اسرائیل از جمله #نتانیاهو.
این اتحاد رو دوست دارم.
انتهای پیام/