دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 اسفند 1393 - 08:46
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد

طرح‌های درآمدزای واحد تویسرکان برای کاهش وابستگی به شهریه/ اجرای 26 طرح پژوهشی در سال جاری

معاون پژوهش و فناوری واحد تویسرکان گفت: طرح‌های کنترل هوشمند موتورخانه، تولید نانو پودر نیکل، تولید نانو پودر مس در مقیاس صنعتی، قاب تسمه تایم با قابلیت بازبینی تسمه‌تایم، اجرای گلخانه پرورش گیاهان و گل ­های زینتی، ساخت دست مصنوعی و ... در این واحد عملیاتی می شود.
کد خبر : 6907

دکتر جواد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تشریح فعالیت‌های حوزه پژوهش در سال جاری اظهار کرد: همزمان با تأکید ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تأمین حداقل 12درصد از هزینه های واحدهای دانشگاهی از راه‌هایی غیر از شهریه دانشجو، این واحد دانشگاهی نیز فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان را برای نیل به این دستورالعمل آغاز کرد و در همین راستا کشت آزمایشی زعفران در زمینی به وسعت 5000 متر مربع را اجرا و مورد بهره‌­برداری قرار داد.


عضو هیأت علمی گروه شیمی واحد تویسرکان با توجه به گسترش فعالیت‌های مدیریت اقتصاد دانش‌بنیان و درآمدزا اضافه کرد: طرح کنترل هوشمند موتورخانه، طرح تولید نانو پودر نیکل، تولید نانو پودر مس در مقیاس صنعتی، طرح قاب تسمه تایم با قابلیت بازبینی تسمه تایم، طرح اجرای گلخانه پرورش گیاهان و گل ‌های زینتی، طرح ساخت دست مصنوعی و چند طرح کاربردی دیگر از برنامه‌هایی است که در دانشگاه واحد تویسرکان به دنبال عملیاتی کردن آنها هستیم و در دستور کار کمیته بهره­ وری قرار گرفته است.








حسینی: با توجه به تاسیس ​باشگاه پژوهشگران جوان در سال 1383 تاکنون 324 نفر از نخبگان و فرهیختگان دانشجویی و استادان به عضویت این باشگاه درآمده و از خدمات آن بهره مند شده‌اند

معاون پژوهشی واحد تویسرکان درخصوص اهم فعالیت­ های حوزه پژوهش با ارائه آماری مختصر گفت: اعضاء هیأت علمی این واحد طی 12 ماهه گذشته موفق به چاپ 12 عنوان مقالات ISI و نمایه بین المللی، 9 عنوان مقالات علمی پژوهشی و ارائه 4 عنوان مقالات در کنفرانس های داخلی و همچنین ارائه 9 عنوان مقاله در کنفرانس های بین المللی شدند.


حسینی تعداد طرح‌های پژوهشی داخلی پایان یافته را 6 مورد و تعداد طرح های پژوهشی داخلی در حال اجرا در سال 93 را 29 مورد عنوان کرد و یادآور شد: در این سال 2 عنوان کتاب تألیف شده نیز به نام واحد تویسرکان به چاپ رسیده است.


وی یادآور شد:‌ تعداد کارگاه­ ها و آزمایشگاه‌های حوزه پژوهش واحد تویسرکان 39 مورد شامل، 5 کارگاه کامپیوتر، 21 کارگاه آموزشی و 13 آزمایشگاه است. در سایت­‌های کامپیوتر 170 دستگاه رایانه در اختیار استادان و دانشجویان قرار دارد که 130 دستگاه از آنها متصل به اینترنت و علاوه بر آن 35 کلاس و سالن مجهز به ویدئو پرژکتور هستند.


معاون پژوهشی واحد تویسرکان درباره فعالیت باشگاه پژوهشگران جوان با بیان اینکه این باشگاه در سال 1383 تاسیس شد به آنا گفت: تاکنون 324 نفر از نخبگان و فرهیختگان دانشجویی و استادان به عضویت این باشگاه درآمده و از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند.


حسینی خاطرنشان کرد: اعضای باشگاه افتخارات گوناگونی در زمینه‌های مختلف علمی و پژوهشی کسب کرده‌اند که اهم این افتخارات در سال 1393 کسب مدال طلا گروه الکترونیک و مدال برتر گروه کامپیوتر در چهارمین جشنواره بین‌المللی مخترعان، مبتکران و نوآوران علوم و تحقیقات فارس و کسب رتبه اول گروه هنر و معماری در یازدهمین جشنواره ملی ایده‌های برترو همچنین کسب رتبه سوم گروه برق و کامپیوتر در جشنواره خوارزمی و انتخاب مقاله عضو باشگاه به عنوان مقاله برتر دانشجویی و انتخاب طرح پژوهشی عضو باشگاه به عنوان طرح برتر در حوزه بهره وری است.


مسئول اقتصاد دانش‌بنیان واحد تویسرکان درخصوص کتابخانه این واحد اظهار کرد: واحد تویسرکان دارای کتابخانه ای به مساحت 1110 متر مربع است که تعداد 51000 جلد کتاب فارسی و لاتین در قالب کتاب‌های عمومی و تخصصی را در خود جای داده که از این تعداد 1750 جلد آن در بخش مرجع قرار دارد. همچنین این کتابخانه دارای سالن اختصاصی کتب مرجع و سالن مطالعه مجزا برای برادران و خواهران است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب