دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مرداد 1401 - 16:12
در یادواره شهید شیخ فضل‌الله نوری مطرح شد؛

چرا بازشناسی خادم از خائن لازم است؟

شیخ فضل‌الله نوری مدرس مبارزه با استبداد بودنماینده ولی‌فقیه در استان مازندران بر لزوم بازشناسی خادم از خائن در پرتو تحلیل درست تاریخ تأکید کرد.
کد خبر : 671356
جلسه

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی در یادواره شهید شیخ فضل‌الله نوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد با تأکید بر لزوم بازشناسی خادم از خائن در پرتو تحلیل درست تاریخ اظهار کرد: باید در پرتو تحلیل تاریخ برای امروز عبرت بگیریم و نگذاریم خادمان به اسلام تحریف، مظلوم و منزوی شوند و خائنان تاریخ‌سازی و جریان سازی کنند. بازشناسی خادم حق آیندگان برای تحلیل تاریخ بوده تا خادم و خائن از هم جدا و معرفی شوند.


نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران ملت امروز ایران را به مراتب آگاه‌تر از قبل دانست و افزود: اکثر ملت ایران پیرو آرمان‌های شهدا و انقلاب هستند. بیداری و آگاهی ملت باعث شده تا دشمنان به خواسته خود نرسند و به همین دلیل با تحریف حقایق سعی در ناراضی کردن مردم دارند تا از انقلاب و آرمان‌های آن پشیمان شوند.


خدمات و اثرات شهید شیخ فضل‌الله نوری جهانی است


مدیرکل تشریفات دفتر رهبر معظم انقلاب نیز خدمات و اثرات شهید شیخ فضل‌الله نوری را جهانی دانست و با نخبه خواندن شیخ شهید گفت: شهدای نخبه مانند مطهری، بهشتی و مدرس که نگاه دقیقی به مسائل داشتند؛ دشمن نتوانست آنها را تحمل کند و همگی را به شهادت رساند.


چرا بازشناسی خادم از خائن لازم است؟


حجت‌الاسلام سیدمظاهر حسینی اضافه کرد: هنوز دستاوردها و اندیشه‌های شیخ فضل‌الله نوری برای برخی از استادان حوزه و دانشگاه و نخبگان ناشناخته است. امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به اندیشه‌های ناب این مجاهد مظلوم اعتقاد دارند. رهبری توجه ویژه‌ای نیز به کنگره شهدا دارند که قابل وصف نیست و برگزاری کنگره اصلی شیخ فضل‌الله نوری نیز مورد توجه ویژه رهبر انقلاب است و ایشان پیگیر باشکوه این کنگره هستند.


شیخ فضل‌الله نوری مدرس مبارزه با استبداد بود


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز شیخ فضل‌الله نوری را مدرس مبارزه با استبداد قلمداد کرد و ادامه داد: حرکت او در ادامه حرکت بیدارگری علمای اسلام به شمار می‌رود. علمای دین در طول ۳۰۰ سال گذشته پرچم‌دار همه جنبش‌های ضداستبدادی و استعمار ستیزانه در کشور بودند.


چرا بازشناسی خادم از خائن لازم است؟


امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی مطرح کرد: دشمن امروز در تلاش است تا با به فراموشی سپردن واقعیت‌های تاریخ، نسل جدید را به انحراف بکشانند؛ اما وجود شهدایی همانند شیخ فضل‌الله نوری مانند قله‌ای است که جلب‌توجه کرده و الگویی برای جامعه خواهند بود و مانع از انحراف خواهند شد. کسانی که امروزه ما را به دموکراسی آزاد و بدون ارزش‌های الهی دعوت می‌کنند به ظاهر خواهان آزادی‌ بوده؛ اما در باطن استبدادطلب هستند. یک تجربه ۳۰۰ ساله داریم و انقلاب اسلامی در این بستر متولد شده است. مردم همه مسیرها را رفتند و در نهایت به این نتیجه رسیدند که فقط با تکیه به ولایت‌فقیه به سرمنزل مقصود خواهند رسید.


شهید شیخ فضل‌الله نوری طلایه‌دار جهاد تبیین در نهضت مشروطه مشروعه بود


استاندار مازندران نیز بزرگداشت عالمان مجاهد و شهدای بزرگ تاریخ معاصر امری ضروری دانست و بیان کرد: نسل جدید و جوانان باید با این مفاخر و بزرگان آشنا شوند. انقلاب نهال پرثمری بوده که خون‌های پاک هزاران عالم دینی به پای این نهال ریخته شد تا امروز شاهد این درخت تناور باشیم. استان مازندران یک هزار و ۱۰۰ سال قبل نخستین حکومت شیعی علویان را تشکیل داد و جریان اصیل اسلامی را تقویت کرد و شیخ فضل‌الله نوری نیز زاییده این ملت و دیار علوی است.


چرا بازشناسی خادم از خائن لازم است؟


سیدمحمود حسینی‌پورنوری تأکید کرد: شیخ فضل‌الله را باید یکی از پایه‌گذاران انقلاب اسلامی ایران بدانیم هرچند ۷۰ سال قبل از وقوع انقلاب به شهادت رسیدند؛ اما جریانی که توسط شیخ فضل‌الله نوری شکل گرفت شاگردان و بزرگان زیادی را تربیت کرد که امام خمینی (ره) ازجمله آنان بوده است. این شهید تداوم‌بخش راه آزادی‌بخش امام حسین (ع) و طلایه‌دار جهاد تبیین در نهضت مشروطه مشروعه بود.


خط شهادت شیخ فضل‌الله نوری همان خط سرخ شهادت امام حسین (ع) است


رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز مطرح کرد: واژه جهاد به‌صورت گسترده در آیات قرآنی و روایات معصومین علیهم‌السلام مورد استفاده قرار گرفته و مجاهد شهید شیخ فضل‌الله نوری را فخر ایران اسلامی، فخر مجاهدان و فخر همه کسانی که در راه دین مبارزه کردند معرفی کرد. خط شهادت شیخ فضل‌الله نوری همان خط سرخ شهادت امام حسین(ع) بوده است.


چرا بازشناسی خادم از خائن لازم است؟


آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری تبیین کرد: جهاد اصغر رویارویی با دشمن بوده و دفاع مقدس نمونه‌ای از جهاد اصغر خواند است. جهاد اکبر مبارزه با دشمن درون و نفس امّاره بوده و اگر کسی از مرز جهاد اصغر بگذرد، همه وجودش سرشار از عشق به ذات باری‌تعالی می‌شود. شیخ فضل‌الله نوری به مرحله عشق رسیده بود و چوبه دار را به آویختن پرچم روس در سر درب منزل خویش ترجیح داد. وی عمری سر سفره دین و رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) زیست و چوبه دار را برای ادامه راه شهدا اختیار کرد. شهید شیخ فضل‌الله نوری با اختیار چوبه دار ثابت کرد که اسلام زیر بیرق کفر نمی‌رود.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب