آغاز آموزش نخستین گروه دانشجویان پزشکی در دانشگاه عراقی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسین قناعتی در اجلاس معاونان و مدیران بینالملل دانشگاههای علوم پزشکی کشور و سازمانهای وابسته، گفت: حقیقتاً قرآن کریم پیش از آنکه جهانیشدن توسط کشورهای غربی مطرح شود به این مقوله مهم پرداخته است. چنانچه در آیه شریفهای از سوره حجرات آمده است که ای مردم ما همه شما را نخست از مرد و زنی آفریدیم و آنگاه شعبههای بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید، همانا گرامیترین شما نزد خدا با تقواترین شما است.
وی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب، جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای بزرگ و ارزشمندی در حوزه علم و فناوری داشته که باید به خوبی معرفی شوند، افزود: بسیار امیدواریم با حمایت وزارت بهداشت و مدیرکل همکاریهای بینالملل بتوانیم در مسیر معرفی و شناساندن این دستاوردها و محصولات و تجهیزات حوزه علوم پزشکی در داخل و خارج از کشور جهش بزرگی را تجربه کنیم.
قناعتی با اشاره به برخی از محصولات و تجهیزات تولید شده توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران چون دستگاه رهیاب عصبی (Neuronavigator)، ربات جراح و اختراعات ثبت شده محققان در اداره ثبت اختراع و نشان تجاری آمریکا (USPTO)، بیان کرد: بسیاری از شرکتها و مؤسسات خارج از کشور حاضرند میلیونها دلار برای دست یافتن به این اختراعات، هزینه کنند. بنابراین باید از شرایط و فرصتهای مختلف برای نمایش و معرفی این توانمندیها استفاده کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر اهمیت حضور پررنگتر دانشگاههای علوم پزشکی در عرصههای بینالمللی تاکسد و اظهار کرد: کشورهایی که از لحاظ علمی با ایران برابری میکنند امروز نقش بسیار مهمی در هیئت رئیسه و برگزاری و اجرای کنگرههای بینالمللی دارند و این موضوعی است که باید توسط دانشگاههای علوم پزشکی و اساتید صاحبنظر و شناخته شده آنها مورد توجه قرار گیرد.
این مقام مسئول سپس به تشریح برخی از موفقیتهای دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه بینالملل پرداخت و گفت: در حال حاضر این مجموعه با ۱۳۷۱ دانشجو از ۵۰ کشور جهان، بالاترین تعداد دانشجویان بینالملل را در میان دانشگاههای کشور و رتبه نخست آموزش بالینی علوم پزشکی به دانشجویان خارجی را دارد.
وی با اشاره به تعداد قابل توجه متقاضیان بینالمللی تحصیل در دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که با حمایت وزارت بهداشت و ارتقای امکانات و توانمندیهای موجود طی دو سال آینده بر تعداد دانشجویان خارجی این مجموعه افزوده شود.
قناعتی همچنین به راهاندازی شعبه بینالملل دانشگاه در عراق (دانشگاه سبطین) و سرمایهگذاری قابل توجه آستان مقدس امام حسین (ع) در این راستا اشاره کرد و گفت: از اکتبر ۲۰۲۲ نخستین گروه دانشجویان پزشکی تحصیل خود را در دانشگاه سبطین آغاز خواهند کرد و ما در تلاشیم با فعالیت این شعبه، نه تنها علم پزشکی بلکه سیاستگذاری در سلامت و نظام شبکه، سیستم احیاء و طرحهای دارویی در حال اجرا را به عراق منتقل کنیم.
انتهای پیام/۱۰۴/
انتهای پیام/