ژنتیک شایعترین علت کم پشتی ریش و سبیل در آقایان است
دکتر هادی شهراد دجستانی در گفتوگو با خبرنگار گروه پزشکی خبرگزاری آنا درباره علت نداشتن ریش و سبیل در برخی از مردان گفت: شایعترین علت کممویی و یا نداشتن ریش و سبیل در آقایان مسائل ژنتیکی و فامیلی است به گونهای که میتوان گفت در بیش از ۹۵ درصد مردان این موضوع ثابت شده است.
وی افزود: کممویی و یا نداشتن موهای صورت در آقایان بیشتر در سن ورود به دانشگاه دیده میشود زیرا در این زمان نوجوانان و جوانان دوست دارند همانند یک مرد بالغ جلوه کنند که نداشتن ریش و سبیل منجر به نگرانی آنها نسبت به این مساله میشود.
این فوق تخصص غدد و متابولیک اختلال در هورمونهای مردانه را یکی دیگر از علتهای کممویی در مردان دانست و گفت: این مساله بسیار نادر است.مردانی که از نداشتن ریش و سبیل رنج میبرند ابتدا باید به یک متخصص غدد و متابولیسم مراجعه کنند تا بررسیهای لازم در آنها انجام شود که در صورت تشخیص پزشک مبنی بر اختلال هورمونهای مردانه دارو درمانی را برای مراجعهکننده آغاز میشود.
وی افزود: کاهش هورمونهای مردانه و درمان آن نیاز به ۱ الی ۲ سال زمان دارد و تمام داروها در این بیماران خوراکی است زیرا درمانهای موضعی پاسخگوی نیاز بیماران نیست.
شهراد دجستانی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: اگر فردی دارای سابقه خانوادگی باشد و تا سن ۱۸ الی ۱۹ سالگی حدود ۵۰ درصد از موهای صورت آن رشد کرده باشد نیاز به مراجعه پزشک ندارد زیرا این مشکل با کمی صبر برطرف میشود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پایان خاطرنشان کرد: برخی افراد برای پرتر نشان دادن موهای صورت خود از رنگ مو استفاده میکنند که باید گفت استفاده از زنگ مو و حنا هیچ تاثیری بر رویش مو و پرتر شدن آن ندارد تنها ظاهر آن را تغییر میدهد.
انتهای پیام/