دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چراغ «خندوانه» را خاموش نکنید/ نباید دلخوشی و سرگرمی مردم از بین برود

به جای تعطیلی باید به فکر احیاء، بازسازی و حمایت از «خندوانه» بود.
کد خبر : 669996
خندوانه

گروه فرهنگ خبرگزاری آنا ـ محمد بحرانی، صداپیشه جناب خان با انتشار یادداشتی در فضای مجازی، از پایان ضبط «خندوانه» خبر داد و گفت که شاید دیگر این برنامه ساخته نشود.


محمد بحرانی ـ صداپیشه جناب خان ـ در این یادداشت با یادآوری اینکه هفت سال از همکاری‌اش با «خندوانه» می‌گذرد و پیش از آن هم همکاری‌هایی با این بازیگر داشته است، به سیل انتقادهایی که در سال‌های اخیر به دلایل مختلف به رامبد جوان شده اشاره کرد که گاهی خودش هم منتقد او بوده است.


وی با اشاره به امکان ساخته نشدن «خندوانه» بیان کرد: ضبط «خندوانه» تمام شده و فکر می‌کنم ۱۰ برنامه برای پخش مانده باشد. شاید بعد از این «خندوانه» برای همیشه به تاریخ بپیوندد. معلوم نیست که دیگر ساخته شود یا نه. معلوم نیست اگر ساخته شود من در آن باشم یا نه. از شما خواهش می‌کنم هر گونه کم‌کاری و خطایی را که در این سال ها از خندوانه، سازنده‌اش رامبد جوان و همکارانش دیده‌اید، به بزرگی خودتان و محدودیت توان این برنامه ببخشید. در این شک نکنید که این همه توان گروه بود. ما بیش از این زوری و استعدادی نداشتیم.


این سخنان در شرایطی مطرح شد که مجری «خندوانه» در مورد ادامه این برنامه و زمان شروع فصل بعدی گفته بود: واقعیت این است که ما فعلا در تولید هستیم و این فصل تمام شود، باید استراحت کنیم. علاوه بر اینکه خودم هم می‌خواهم یک فیلم کمدی بسازم و وقت بیشتری برای خانواده بگذارم، درنتیجه باید فاصله‌ای بیافتد.


نگاه کلی به کارنامه چند ساله خندوانه نشان می‌دهد که عوامل اجرایی این پروژه تا چه حدی توانسته‌اند ماموریت اصلی آن را پیش ببرند؛ این برنامه همان‌طور که از نامش پیداست، برای نشاندن خنده روی لب‌های مردم به تلویزیون پا گذاشت و می‌توان گفت تا حد بسیاری هم در کارش موفق بود و مخاطبان بسیاری به دست آورد، هر چند که در برنامه‌های اخیر از روزهای اوجش فاصله داشت و با حاشیه‌های مواجه شده بود که در یک نمونه رامبد جوان را مجبور به عذرخواهی هم کرد و کلید به فراموشی سپرده شدن احتمالی برنامه را هم زد.


اما فارغ از تمام این حرف و حدیث ها باید چند نکته را در رابطه با «خندوانه» و اهمیت آن مرور کنیم‌؛ برنامه‌ پرمخاطب خندوانه با محوریت خنده و شادی مردم، فوق‌العاده حائز اهمیت است، و دشمن همواره به دنبال ترور و حذف آن بوده‌؛ چرا که این برنامه سیاست فرهنگی و رسانه‌ای دشمن، مبنی بر ایجاد یأس و ناامیدی و ماتم‌زدگی در جامعه را تا حد بسیاری بر هم می‌زد، لذا حتماً باید به فکر احیاء و بازسازی و حمایت از این برنامه بود.


البته که این برنامه با توجه به حس شدن حساسیت‌ها اهمیت بالایی دارد و توسط مسئولان حمایت‌های فراوانی هم شد و عوامل اجرایی آن هم سعی کردند در هر فصلش یک اتفاق جذاب و خلاقانه را ایجاد کنند و به کمک آن‌ها کاری کنند که مخاطبان به‌ خاطر جذابیت و هیجان این اتفاق‌ها نتوانند از آن فاصله بگیرند. اما امروز پایه‌های آن به شدت متزلزل شده و باز هم حمایت مسئولان را می‌طلبد. نباید گذاشت اندک دلخوشی که مردم هنوز با آن سرگرم می‌شوند از بین برود!


انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب