دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1401 - 09:27

تضمین شغل فارغ‌التحصیلان با کارآموزی در یک شرکت دانش بنیان

کارآموزی مسیر مطمئنی برای ورود فارغ‌التحصیلان به بازار کار است شرکت دانش بنیان روبرد با هدف افزایش سطح آمادگی برای ورود به بازار کار و اشتغالزایی با آموزش‌های کاربردی ۲۵۰ نفر کارآموز را وارد بازار کار کرد.
کد خبر : 669531
دانش بنیان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حسن حسینعلی‌پور، مدیر شرکت دانش بنیان روبرد با تأکید بر نقش شرکت‌های دانش بنیان در افزایش اشتغال و کارآفرینی، خاطرنشان کرد: با تغییر ساختار شرکت‌ها در دهه گذشته در ایران به سمت استارت‌آپی و دانش بنیان شدن، خلأ بین دانشگاه‌ها و صنعت عمیق‌تر شده بطوری که انتقال دانش مورد نیاز نیروی کار این نوع شرکت‌ها برای دانشگاه‌ها به دانشجویان با چالش‌های جدی روبرو شده است.


وی تصریح کرد: مجموعه ما از سال ۹۹ برای رفع این مشکل، یک شبکه اجتماعی کاملا حرفه‌ای و تخصصی به نام روبرد ایجاد کرده که مختص دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی است که هدف اصلی آن شبکه سازی حرفه‌ای و انتقال تجربه و دانش، افزایش سطح آمادگی برای ورود به بازارکار، رشد فردی و کمک به اشتغالزایی بیشتر جوانان عزیز کشورمان است.


این جوان کارآفرین یادآور شد: از شهریور ماه ۱۴۰۰ که روبرد بطور رسمی وارد بازار شده تا به امروز حدود ۱۸ هزار دانشجو و فارغ‌التحصیل از سراسر کشور عضو این شبکه اجتماعی شده‌اند و جذب کاربران روبرد در ماه اخیر سرعت بسیار خوبی داشته است. در این مدت بیش از ۲۰ هزار محتوای تخصصی توسط کاربران در روبرد تولید و منتشر شد، همچنین در خردادماه تقریبا ۲۵۰ کارآموز توسط روبرد وارد بازار کار شدند که این نوید بخش پتانسیل خیلی خوب شرکت‌ها و دانشجویان برای ورود به بازار کار است.


حسینعلی‌پور اضافه کرد: در راستای هدف روبرد که همان شبکه سازی حرفه‌ای و ورود به بازر کار است به همت دوستان و مجموعه های فعال زیست بوم نوآوری استان قم نمایشگاه کاربردینو و رویداد کارآموزشو از فروردین‌ماه سال جاری ایده پردازی، برنامه ریزی در تیرماه به مرحله اجرا رسیده است.


مدیر شرکت روبرد تصریح کرد: باید توجه داشت که قم به عنوان یک شهر علمی و دانشجویی با حدود ۴۰ هزار دانشجوی صنعتی و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ شرکت، کارخانه، واحد صنعتی و استارتاپ ظرفیت بسیار زیادی برای اشتغالزایی و همچنین پرورش منابع انسانی خبره با دوره‌های کارآموزی را دارد. همین امر نیز باعث توجه و تمرکز ویژه ما به استان قم شده است.


وی به مخاطبان اصلی نمایشگاه کاربردینو اشاره کرد و گفت: مخاطبین این نمایشگاه دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و فعالان اکوسیستم نوآوری و فناوری استان هستند که با توجه به سطح برگزاری رویداد، استقبال گسترده توسط عزیزان شرکت کننده و شرکت‌های فناور و دانش بنیان غرفه دار دور از ذهن نیست.


حسینعلی‌پور عنوان کرد: دانشجوها، فارغ‌التحصیلان و علاقه‌مندان در این نمایشگاه با شرکت‌ها و زیست بوم نوآوری آشنا می‌شوند و بستر ایجاد شبکه ارتباطی مناسب توسط شبکه اجتماعی روبرد برایشان فراهم می‌شود. در نهایت در روز پایانی و با رویداد کارآموز شو، متقاضیان کارآموزی در محل نمایشگاه حضور پیدا کرده و با راهنمایی منتورها برای شرکت و موقعیت شغلی مناسب خودشون پروفایل خود را در روبرد ارسال کرده و توسط شرکت‌ها انتخاب می‌شوند.


گفتنی است، نخستین نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال استان قم کاربردینو با مشارکت شرکت‌های فناوری و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ۲۹ تا ۳۱ تیرماه در مجتمع بازار سلام برگزار می‌شود و حضور در آن نیازمند ثبت نام است.


انتهای پیام/۴۱۶۷/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب